Az MST kriptovaluta komplex rendszerrel robbantja a piacot

-


Vendégbejegyzés – a cikk tartalmáért nem vállalunk felelősséget


Hatalmas sikere kezd lenni a Millionstarternek a nemzetközi piacon.
Az MST tokenjei pár hónap alatt megtriplázták befektetőik számát- már több mint 1300 ember döntött úgy, hogy MST tokeneket vásárol.
Ha lemaradtál volna az MST Tokenekről most felzárkózhatsz!

Kriptóval a jövőbe

A kriptovaluták térhódítása töretlen, és főként akkor érdemes befektetésként gondolni rá, ha fedezetként egy folyamatosan fejlesztett közösségi háló áll mögötte. Beszállni mielőbb érdemes annak, aki meg szeretné lovagolni az egyre nagyobb léptékű növekedést.
Ki ne szeretné a pénzét, a befektetéseit olyan formában kamatoztatni, ahol neki is van beleszólása, ráhatása arra, mi történik vele? Ahol élvezheti a kriptovalutákra jellemző kiugró hozamokat, mellyel hosszú távon gondolkodva egy prémium telefon árából idővel akár egy luxus nyaralót is tud majd vásárolni.
Ez a koncepció áll a legújabb magyar kriptopénz mögött, melyet a Millionstarter felületén érhetnek el az érdeklődők.
A Millionstarter felületén MST token vásárlására nyílik lehetőségünk, ahol a fedezetül mögötte álló termék egy komplex rendszer, a Social Q nevű app, amit folyamatosan fejlesztenek.

Hamis felhasználók nélkül

A koncepció lényege egy olyan minőségi közösségi tér, amely a Facebookhoz hasonlóan működik, de nem ad teret a hamis felhasználóknak és mindenki az érdeklődési köréhez tudja igazítani a felületet.
Elsődlegesen azoknak szól, akik érdeklődnek a pénzügy világ, a luxuscikkek és a kripto iránt. Itt megoszthatják posztjaikat, képeiket, videóikat és akár egyéni blogot vagy fórumot is vezethetnek.

Tinderhez hasonló társkereső

A társkeresés funkció a Tinderhez hasonlóan fog működni, azzal a hatalmas különbséggel, hogy csak azok a felhasználók használhatják, akik verifikálják magukat- erre egy speciálisan kifejlesztett algoritmust használnak, ami kiszűri a valótlan és csaló felhasználókat. Továbbá az AI képes a prémium felhasználóknak a lehető legjobban hozzáillő személyeket ajánlani, ezzel meggyorsítva a párkeresést.
A társkereső funkciót pedig kiegészíti a barát és üzlettárs keresési lehetőség is, amely a randizáson felüli ismerkedést segíti elő. A Social Q célja, hogy mindenki megtalálja a saját magának, egyénileg megfelelő funkciókat, így elősegítve a széles felhasználói réteg kialakulását.

Az applikáció mozgatórugója az MST token, amivel a felületen megjelenő reklámokat, társkeresési funkciókat és készülékbiztosítási szolgáltatásokat meg lehet majd vásárolni- tehát a tokenek valós értéket képviselnek és természetesen azok is nyernek, akik az MST tokennel veszik meg a szolgáltatásokat.

Megújult weboldal

Az említett weboldalt a Millionstarter csapata a közelmúltban teljesen megújította, így az jelenlegi formájában teljesen felhasználóbarát. Tartalmazza ezenfelül a legújabb stratégiai tervezetet is, amely három részre szedi a token jövőbeli értékesítési fázisait.

Az új, fejlesztett stratégia biztosítja azt, hogy a projekt hosszútávon sikeres legyen és mind a Social Q fejlesztése mind pedig a token értéknövekedése egyszerre valósuljon meg.– nyilatkozza Bándli Renátó.

Minden jel arra utal, hogy a Millionstarter jó irányba halad a siker felé.


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler szerint a pereskedés hatékony módszer a kriptoipar szabályozására

A tőzsdefelügyelet, a SEC elnöke a Fehér Ház Pénzügyi Bizottsága előtt tanúskodott a héten, amely során több képviselő is aggodalmait fejezte ki a kriptoipar terén...

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!