A Grayscale vezérigazgatója szerint egyre több cég versenyez, hogy bitcoint vásároljon

-

Michael Sonnenshein, a Grayscale vezérigazgatója a CNBC műsorában elmondta, hogy Elon Musk után még több intézményi befektető és techvezető fektethet bitcoinba.

Sonnnenshein szerint az intézményi kereslet folytonos növekedést mutatott 2021 során. Emellett elmondta, hogy a Grayscale vagyonkezelő rekordévet zárhat.

Egyes kormányzati narratívákkal ellentétben Sonnnenshein szerint a szabályozások miatt nem kell aggódnia a befektetőknek, mivel sok befektető már jelenleg is elégedett az átláthatósággal.
Sonnnenshein elmondta:

„Az esetleges szabályozási aggodalmak az elsődleges vitatémának számítanak, de az emberek leginkább arról beszélnek, hogy nem aggódnak a szabályozások miatt. Sok döntéshozó rájött már, hogy mennyire átláthatóvá tették az egészet.”

Sonnnenshein szerint a legtöbb intézményi befektető boldogan fektet hosszú távon bitcoinba ahelyett, hogy mindent egy lapra tennének fel.
„Szerintem a második legnagyobb téma a méret és időzítés. A cégek alsó hangon 25, de inkább 100-200 bázispontban gondolkodnak. És már tudják, hogy nem kell egyszerre beszállniuk.”
A Tesla nemrég 770 bázispontot, vagyis készpénzkészletének 7,7%-át fektette bitcoinba. Sonnnenshein szerint a MicroStrategy stratégiája idővel elterjedhet.

A MicroStrategy 2020 során összesen 1 milliárd dollárnyi bitcoint vásárolt.

„Látták a MicroStrategy belépését és hisznek a bitcoin hosszú távú növekedésében. Tehát a bitcoin pillanatnyi árfolyama nem érdekli őket, ha úgy hiszik, hogy idővel jelentős növekedést hozhat.”

Sonnenshein szerint a bitcoin esetében már nem az a kérdés, hogy „miért?”, hanem az, hogy „miért ne?” Úgy gondolja, hogy Elon Muskot több cég is követheti a bitcoinvásárlásban.

„Nem lepne meg, ha egyfajta verseny alakulna ki. Michael Saylor, Jack Dorsey és Elon Musk már belépett. Számos úttörő követheti őket, mivel a kérdés már nem az, hogy miért? hanem az, hogy miért ne?”

Sonnenshein szerint 2021 újabb ígéretes év lehet a bitcoin számára, az intézményi kereslet máris megugrott az év elejéhez képest.
„Ha hihetünk a 2020-as rekordévet követő beutalásoknak, akkor elmondhatjuk, hogy idén nem csak tovább ment a növekedés, de még be is gyorsult. Sokkal kitartóbb és nagyobb az intézményi kereslet.”

Olvastad már? Egy kriptopénz-támogató szenátor Wyomingba hívja Elon Muskot

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!