Egy kriptopénz-támogató szenátor Wyomingba hívja Elon Muskot

-

Lummis szenátor szerint Wyoming rendelkezik „a legjobb törvényekkel digitális eszközök számára.”

A Tesla úttörő, bitcoinnal kapcsolatos bejelentését követően Cynthia Lummis szenátor megkérte Elon Muskot, hogy költözzön át Wyoming államba.

Lummis meghívta a Tesla és SpaceX vezérigazgatóját, hogy költözzön át a vállalkozások számára legbarátságosabb államba, amely a legjobb digitális eszközökre vonatkozó törvényekkel rendelkezik.
Az ajánlatot azt követően tette a szenátor, hogy kiderült, a Tesla 1,5 milliárd dollárt fektetett bitcoinba, és hamarosan el is fogadnak kriptopénzeket mint fizetőeszközt.


Abegail Cave, Lummis sajtófőnöke elmondta, hogy az állam egy olyan szabályozási keretrendszert épített ki, amely jutalmazza az innovációkat, különösen a digitális eszközök területén.
Több kezdeményezést is felidézett, melyek odacsalogathatják a Tesla vezérigazgatóját, például azt, hogy nem kell vállalati vagy személyi jövedelemadót fizetnie.

„A Tesla az innovációról szól, és nagyon jól látni egy amerikai sikertörténetet, amely ismeri a digitális eszközök értékét. Ha Elon Musk vagy vállalatai egy új otthonra vágynak, akkor jobb helyet keresve se találnának Wyoming államnál.”

Wyoming az egyik legvonzóbb állammá nőtte ki magát a blokklánc- és kriptopénzcégek számára.
Szeptemberben Wyoming állam banki tanácsa a Kraken kriptotőzsde számára megadta az engedélyt, hogy bankként is működjenek. Ezt követően az Avanti Bank & Trust is hasonló engedélyt kapott.

Mindkét cég úgy tekint az államra, mint egy szabályozási menedék. Ebben nagy segítség volt Caitlin Long, korábbi Wall Street-i igazgató és az Avanti Bank jelenlegi vezérigazgatója.
Kevesebb mint egy hónappal megválasztása után Lummis szenátor azt mondta, hogy a digitális eszközök engedélyeztetésére fog összpontosítani.
Lummis a múlt héten csatlakozott a banki tanácshoz, amely az ország pénzügyi szabályozásaiért felelős.

Olvastad már? Kínai bányászok tömegesen vásárolnak Nvidia laptopokat, hogy ethereumot bányásszanak

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


2 HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólások lezárva.

Legfrissebb bejegyzéseink

A vicces Sealana ICO-ja hamarosan kiteszi a STOP táblát

A Solana napjainkra a mém érmék blokkláncává vált, és már számos sikertörténetet nézhetett végig közvetlenül az első sorból. Az idei, 2024-es év különösen eseménydús a...

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!