A Fortniteban indítja el a következő promócióját a Nike

-

Egyelőre még csak utalásokat láthatunk, de a jelekből arra lehet következtetni, hogy a Nike egy új NFT-kollekciót fog bemutatni, mégpedig a Fortnite játékában.

A legújabb videójukban mindenesetre feltűnik a cég saját web3-as platformjának a logója, mégpedig az Unreal Engine és a Fortnite szimbólumaival együtt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kezdeményezés hatalmas lehetőségre próbál lecsapni, hiszen a játékrajongók világszerte egyre jobban érdeklődnek az NFT-k iránt.

A Fortnite az adatok tanúsága szerint 243 millió játékossal büszkélkedhet az elmúlt 30 napos periódusban.

A Nike a hét végén kiadott videójában pedig úgy fogalmaz, hogy hamarosan kezdődik a vadászat, mégpedig június 20-án. A videóban a Fortnite és a Nike Air Max logó tűnik fel.

Ezután a kép átvált az Airphoria kifejezésre, majd a Nike saját web3-as platformjának a Swoosh-nak a logójára, az Unreal Engine jele mellett.

Ennél több részlet viszont egyelőre nem derül ki a közösségi oldalakra feltöltött videóból, de ez nem akadályozta meg a kriptoközösséget, hogy meginduljon a spekuláció.

A közösségben feltűnt az a nézet is, hogy a Nike felépíthetett egy NFT-ket használó minijátékot, a Fortnite Creative 2.0 segítségével.

Ez lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy saját virtuális szigeteket hozzanak létre a Fortnite eszközkészletének a használatával.

„A Fortnite Creative 2.0 nagyon hasonló ahhoz, ahogyan a ROBLOX teszi lehetővé a játékok megépítését. A Nike lehet, hogy pontosan ezt használta fel, hogy egy saját pályát, egy saját játékot hozzon össze. Két éve már kiadtak a ROBLOX platformján egy játékot, de akkor nem alkalmaztak NFT-t.”

Egyelőre az sincs hivatalosan megerősítve, hogy a mostani alkalommal tényleg használni fogják az NFT-technológiát, a Swoosh részvétele a kezdeményezésben viszont pontosan erre utal.

A Fortnite fejlesztője, az Epic Games pedig köztudottan jó véleménnyel van az NFT-s játékokról.

A Nike web3-as részlege egyre többet dolgozik azon, hogy utat törjön magának a hagyományos játékok piacára.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Június elsején a Swoosh bejelentette, hogy az általuk kiadott NFT-k az EA által fejlesztett játékokban is fel fognak tűnni.

Az EA áll többek között a Fifa franchise mögött is. De természetesen az sem lett még semmilyen formában megerősítve, hogy ezekben a játékokban tényleg fel fognak-e tűnni a Nike NFT-i.

Olvastad már? Ez Ethereum frissítés megváltoztathatja az NFT szektort

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

A nagy piaci szereplők ezen a héten vásárolnak kriptovalutákat

Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, egyes kulcsszereplők figyelemre méltó lépéseket tesznek a kriptopénzpiacon. Ezek a piacvezetők befektetési döntései gyakran jelzik a trendeket, értékes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!