A Fortniteban indítja el a következő promócióját a Nike

-

Egyelőre még csak utalásokat láthatunk, de a jelekből arra lehet következtetni, hogy a Nike egy új NFT-kollekciót fog bemutatni, mégpedig a Fortnite játékában.

A legújabb videójukban mindenesetre feltűnik a cég saját web3-as platformjának a logója, mégpedig az Unreal Engine és a Fortnite szimbólumaival együtt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kezdeményezés hatalmas lehetőségre próbál lecsapni, hiszen a játékrajongók világszerte egyre jobban érdeklődnek az NFT-k iránt.

A Fortnite az adatok tanúsága szerint 243 millió játékossal büszkélkedhet az elmúlt 30 napos periódusban.

A Nike a hét végén kiadott videójában pedig úgy fogalmaz, hogy hamarosan kezdődik a vadászat, mégpedig június 20-án. A videóban a Fortnite és a Nike Air Max logó tűnik fel.

Ezután a kép átvált az Airphoria kifejezésre, majd a Nike saját web3-as platformjának a Swoosh-nak a logójára, az Unreal Engine jele mellett.

Ennél több részlet viszont egyelőre nem derül ki a közösségi oldalakra feltöltött videóból, de ez nem akadályozta meg a kriptoközösséget, hogy meginduljon a spekuláció.

A közösségben feltűnt az a nézet is, hogy a Nike felépíthetett egy NFT-ket használó minijátékot, a Fortnite Creative 2.0 segítségével.

Ez lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy saját virtuális szigeteket hozzanak létre a Fortnite eszközkészletének a használatával.

„A Fortnite Creative 2.0 nagyon hasonló ahhoz, ahogyan a ROBLOX teszi lehetővé a játékok megépítését. A Nike lehet, hogy pontosan ezt használta fel, hogy egy saját pályát, egy saját játékot hozzon össze. Két éve már kiadtak a ROBLOX platformján egy játékot, de akkor nem alkalmaztak NFT-t.”

Egyelőre az sincs hivatalosan megerősítve, hogy a mostani alkalommal tényleg használni fogják az NFT-technológiát, a Swoosh részvétele a kezdeményezésben viszont pontosan erre utal.

A Fortnite fejlesztője, az Epic Games pedig köztudottan jó véleménnyel van az NFT-s játékokról.

A Nike web3-as részlege egyre többet dolgozik azon, hogy utat törjön magának a hagyományos játékok piacára.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Június elsején a Swoosh bejelentette, hogy az általuk kiadott NFT-k az EA által fejlesztett játékokban is fel fognak tűnni.

Az EA áll többek között a Fifa franchise mögött is. De természetesen az sem lett még semmilyen formában megerősítve, hogy ezekben a játékokban tényleg fel fognak-e tűnni a Nike NFT-i.

Olvastad már? Ez Ethereum frissítés megváltoztathatja az NFT szektort

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!