Ez Ethereum frissítés megváltoztathatja az NFT szektort

-

Az egy hónappal ezelőtt bemutatott rendhagyó Ethereum Improvement Proposal (EIP) teljesen megváltoztathatja a technikai felépítést és a non-fungible tokenek (NFT) szegmensének gazdaságát.

Amellett, hogy megnyitja az utat az NFT-k új generációi előtt, a meglévő Apes és Mutants eszközrendszerét is továbbfejlesztheti.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az ERC-6551 elmosja a határokat az NFT-k, az intelligens szerződések és a pénztárcák között.

A mindössze öt hete bemutatott ERC-6551 eddig nem látott lehetőségek sokaságát nyitja meg az NFT-k és a digitális identitások terén.

Erre a következtetésre jutott a The Spartan Group kockázatvállalási ága, a Spartan Labs.

Ez az EIP, amelynek társszerzője a CryptoKitties, az első kereskedelmi szempontból sikeres NFT-gyűjtemény alapítói, lehetővé teszi, hogy a non-fungible tokenek ERC-4337-képes kriptopénz-tárcákat irányítsanak.

Az NFT-k például ugyanúgy végezhetnek tranzakciókat, tárolhatnak eszközöket, és így ugyanúgy interakcióba léphetnek a DeFi protokollokkal, mint a hagyományos, nem letéti tárcák.

Az ERC-6551-alapú NFT-k lehetőségeinek köre valóban végtelennek tűnik. Az ilyen NFT-k tulajdonosa POAP-okat gyűjthet, és azokat átlátható és hamisításbiztos formában jelenítheti meg.

A decentralizált játékokban az ilyen NFT-ket játékon belüli pénztárcákhoz lehet társítani.

Ez viszont a játékosok különböző generációi számára még magával ragadóbbá teszi a játékélményt.

Web3 média, decentralizált üzenetküldés, reputációkezelés: Rengeteg új NFT felhasználási eset

A Spartan Labs kutatói számos további érdekes felhasználási esetet jeleztek az NFT-alapú tárcák számára.

A demokratikusabb tartalom monetizációs modelleknek köszönhetően végre mainstreamé tehetik a Web3 publikációs platformokat.

Aztán a decentralizált üzenetküldők felületeit is fel lehetne frissíteni ilyen NFT-kkel.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A kereskedők akár meg is oszthatják NFT-ik címét, hogy bemutassák PnL-jüket és kereskedési előzményeiket, és ezeket az adatokat nem lehet megváltoztatni, mivel a felfedezőkön keresztül mindenki számára láthatóak.

Ez az ERC visszafelé kompatibilis, ami azt jelenti, hogy minden meglévő NFT-t fel lehet szerelni az ERC-6551 teljes körű funkcióival.

Ez gyökeresen megváltoztathatja a globális NFT-ökoszisztéma történéseit.

Olvastad már? Az USA államadóssága meghaladja a 32 billió dollárt, ami aggodalomra ad okot

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!