Polkadot (DOT) technikai elemzés 06.18.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Polkadot

A Polkadot 4 órás grafikon egy lehetséges tartományi formációt mutatott, de az elmúlt két hét csökkenő tendenciája valószínűleg folytatódni fog.

A tehetetlensége, hogy június 5-én megvédje az 5,2 dolláros zónát a medvéktől, annak jeleként értékelték, hogy a piac továbbra is erősen medvés maradt.

A DOT június 10-én a 4,68 dolláros támasznál jóval mélyebbre süllyedt, egészen 4,2 dollárig esett, mielőtt feljebb ugrott volna.

A cikk írásakor az előfeszítés továbbra is az eladóknak kedvezett. A június 14-i 4,8 dollárra való kiugrást egy meredek esés követte a 4,32 dolláros közeli támaszig.

Az elmúlt héten a DOT a 4,32 és 4,8 dolláros támasz- és ellenállási szintek között ingadozott. Útközben a 4,68 dolláros szint is jelentős volt.

Ráadásul a 4,67-4,8 dolláros tartományban a 4 órás grafikonon is láthatunk egy medvés rendelési blokkot, amit a piros kerettel jelöltem ki.

A medvés OB újratesztelését valószínűleg elutasítás követi a polkadot árak esetében.

Ez azért volt így, mert az OBV az elmúlt héten csökkenő tendenciát mutatott, ami a határozott eladási nyomást tükrözi.

A május vége óta uralkodó medvés trenddel kombinálva egy újabb lefelé tartó szakasz valószínűnek tűnt.

A kereskedők a fent kiemelt ellenállási régióban kereshetnek shortolási lehetőséget.

Az RSI az 50-es értéknél járt, és küzdött a felfelé emelkedésért. A bikák küzdöttek, de valószínűleg legyőzték őket.

Ez a következő hét folyamán megváltozhat, ha a Bitcoinnak sikerül átmásznia a 27,200 dolláros ellenálláson.

Lejjebb a 4,32 és 4,22 dolláros szinteket használhatjuk profitkivételre.

polkadot

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

A nagy piaci szereplők ezen a héten vásárolnak kriptovalutákat

Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, egyes kulcsszereplők figyelemre méltó lépéseket tesznek a kriptopénzpiacon. Ezek a piacvezetők befektetési döntései gyakran jelzik a trendeket, értékes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!