A Dogecoin (DOGE) ára zöld színben pompázik

-

A Dogecoin (DOGE) árfolyama váratlanul megugrott, mindössze 12 óra alatt több mint 14%-kal emelkedett.

A mém ihlette gyökereiről ismert kriptopénz gyors emelkedésnek volt tanúja, 0,079 dollárról 0,091 dollárra, így a kriptoközösséget spekulációkkal töltötte fel.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Úgy tűnik, hogy a robbanásszerű növekedés mögött álló hajtóerő Elon Musk rejtélyes alakjához és ambiciózus projektjéhez, az Xpayments-hez köthető.

Forrás: X

A neves vállalkozó, akit a kriptovaluták, különösen a DOGE és a Bitcoin (BTC) iránti rajongásáról ismernek, azzal a tervével keltett feltűnést, hogy az X-et egy szuperalkalmazássá alakítja át, amely különböző szolgáltatásokat, köztük pénzügyi ajánlatokat is magában foglal.

Nevezetesen, a korábban a Twitterhez kapcsolódó X hivatalosan is elindította Xpayments fiókját, jelezve ezzel a pénzügyi szektorba való kulcsfontosságú belépést.

Musk elkötelezettségét e vállalkozás mellett az is alátámasztja, hogy több amerikai államban is megszerezte a pénzügyletekhez szükséges engedélyeket.

A beszámolók szerint az X a peer-to-peer fizetések bevezetésére készül, Musk pedig 2024 közepére lehetséges nyilvános elérhetőséget helyezett kilátásba.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Dogecoin az X-hez?

Bár Musk kategorikusan kijelentette, hogy cégeinek nem áll szándékában saját tokeneket kibocsátani, a DOGE árfolyamának megugrása egybeesik az Xpayment-s közösségi médiaoldalának frissítéseinek leleplezésével.

Ez a kriptoközösségben spekulációkat indított el a Dogecoin és az X közötti potenciális integrációról vagy együttműködésről, amit tovább táplál Musk jól ismert affinitása mind a DOGE, mind a BTC iránt.

Egyelőre azonban még nem tudni, hogy a Dogecoin az X-szel való jelentős partnerség küszöbén áll-e, vagy ez csupán egy piaci reakció Musk befolyása miatt.


Olvastad már? Erősödnek a mém érmék, a Meme Kombat és a Sponge most a kedvenc

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!