Az elemzők nevezték ezeket az altcoinokat „Solana gyilkosok”-nak 2024-re

-

Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős változások zajlanak, különösen a Solana (SOL) esetében, amely jelentős visszaesést tapasztalt.

Miután december 25-én elérte a 126,30 dolláros csúcsot, a SOL értéke csökkent, ami aggodalmat keltett a befektetők és az iparági szakértők körében.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a csökkenés a Solana(SOL) ökoszisztémában bekövetkezett fellendülést követte, amelyet a Jito (JTO) és a BONK mémérme bevezetése hajtott.

A befektetői hangulat megváltozása azonban a Solana (SOL) piaci jelenlétének csökkenéséhez vezetett.

Emiatt több feltörekvő altcoin is figyelmet kap, mint potenciális „Solana gyilkos” 2024-re.

Aki tudja, talán a vártnál sokkal hamarabb kiszorítják a Solana-t (SOL) az eddigi sweet spotból, ezért megosztjuk önökkel a potenciális Solana Gyilkosok listáját.

A lista mind a technikai elemzésen, mind a közösség megítélésén alapul.

ScapesMania: Egy ellenállhatatlan kilátás a kriptohorizonton belül

Ahogy a ScapesMania adománygyűjtésének befejezése februárban a horizonton látszik, az ezt követő Tier-1 platformokra való bevezetés várhatóan megnyitja az utat a token potenciális felemelkedése előtt.

Íme az indoklás:

  • Az évek tapasztalatával büszkélkedő csapat biztosítja a tőzsdei bevezetés utáni erőteljes marketingstratégiákat.
  • A birtokosok számos előnyre számíthatnak, a visszavásárlási és égetési lehetőségektől kezdve a staking lehetőségekig, amelyekhez csábító, akár +107%-ot is elérő bónuszok társulnak.
  • A mémérmék trendfüggő jellegétől eltérve a ScapesMania kiváló hasznosságával tündököl, amely inkább az anyagon alapul, mint a múló hype-on.

Az előértékesítés befejezéséhez közeledve, a ScapesMania lehetőségei által felkeltett érdeklődőket arra ösztönözzük, hogy gyorsan cselekedjenek.

solana

Navigálás a kilengések között

Miközben néhány kriptovaluta jövőjét bizonytalanság borítja, egy előértékesítési projekt pályájának megfejtése kevésbé ijesztő feladat lehet.

Lépjen be a ScapesMania, egy aprólékosan kidolgozott, DAO kormányzási tulajdonságokkal rendelkező játék-ökoszisztéma.

Jelenleg a ScapesMania 25%-os kedvezménnyel kínálja tokenjeit a folyamatban lévő előértékesítési körben.

Ez a speciális ajánlat érdekelheti a kripto rajongókat, akik korán beszállnak, mivel jelentős hozamot eredményezhet, amint a tokenek hivatalosan is bevezetésre kerülnek.

>>> Előértékesítés lezárása: Utolsó lehetőség a kedvezményes tokenekre <<<

A ScapesMania vonzerejének összetevői

Most pedig boncolgassuk azokat az elemeket, amelyek a ScapesManiát 2024-re és azon túl is meggyőző versenyzőként pozícionálják:

  • Az elővásárlási számok emelkedése: A ScapesMania az előértékesítési alapok figyelemre méltó 5.000.000 dolláros mérföldkövéhez közeledve aláhúzza jelentős vonzerejét a kriptoközösségen belül.
  • Növekvő piac: A ScapesMania stratégiailag megcsapolja a virágzó alkalmi játékpiacot, amely 2027-re várhatóan 19,12 milliárd dollárra duzzad.
  • Láthatóság és likviditás: A ScapesMania a tőzsdei platformokra való felvételére készülve felkészült a fokozott láthatóságra és likviditásra, ami megteremti a feltételeket a várható növekedéshez.

Végső felhívás: Ragadja meg a kedvezményt

Most lehet az utolsó lehetőséged, hogy meglovagold a ScapesMania indulásának potenciális növekedési hullámát.

A tokenek ilyen áron történő megszerzésére nem lesz többé lehetőség.

Tehát cselekedj gyorsan, vagy kockáztasd, hogy lemaradsz!

solana

Biztosítson nagyobb nyereséget a ScapesMania jelentős, 10%-os bónuszának megragadásával!

Használja a VXG391 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet kössön egy olyan kriptopénzre, amellyel az egész kriptoközösség irigyei lehetnek.

Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Aptos (APT): Navigálás egy jelentős token-feloldás hatásai között

Az Aptos (APT) több mint 24 millió tokent fog feloldani, ami a forgalomban lévő készletének több mint 8%-át teszi ki.

Az esemény azért jelentős, mert jelentős mennyiségű eszközt vezet be a piacra.

A kiosztás magában foglalja a tokeneket az alapvető hozzájárulók, a befektetők, a közösség és az alapítvány számára.

Hónapok óta a legnagyobb kereskedési volument érte el a token, ami a megnövekedett piaci aktivitást jelzi.

Az Aptos (APT) árfolyama ingadozó tendenciát mutatott, az egyik napon egy figyelemre méltó, körülbelül 11,6%-os visszaesést, majd a következő napon több mint 13%-os fellendülést.

Azonban az érme nehezen tudta megtartani ezeket a nyereségeket, és egymás utáni veszteségeket mutatott a napi időkeret diagramján.

Az aktuális árfolyamtrend közel vitte az Aptos (APT) árfolyamát ahhoz, hogy a Relative Strength Index (RSI) semleges vonala alá kerüljön, ami gyengülő bikás trendre utal.

Arbitrum (ARB): A token feloldásával kapcsolatos aggodalmak közepette az Ethereum Rollup-ok dominálnak

Az Ethereum rollupok teljes piaci részesedésének közel felét az Arbitrum (ARB) szerezte meg, 11,47 milliárd dollárnyi zárolt értékkel az okos szerződéseiben.

Átlagosan 600 000-900 000 tranzakciót bonyolít naponta, és lenyűgöző növekedést mutat a napi tranzakciók és a havi bevételek terén.

Annak ellenére, hogy aggályok merülnek fel a közelgő token-feloldásával kapcsolatban, amely jelentős mennyiségű Arbitrumot (ARB) fog felszabadítani, az Arbitrum fenntartja robusztus fundamentumait.

Jelenleg az Arbitrum (ARB) az előző héthez képest alacsonyabb áron kereskedik, körülbelül 14%-os csökkenéssel.

A küszöbön álló token-feloldás, amely jelentősen megnöveli a forgalomban lévő kínálatot, aggodalmakat keltett a befektetők körében, és rövid távon hatással lehet az árfolyamra.

Következtetés

A kriptopénz-térség 2024-ben dinamikus változásra készül, az olyan feltörekvő altcoinok, mint a ScapesMania potenciális „Solana-gyilkosokként” pozicionálva.

Ennek a váltásnak a Solana (SOL) figyelemre méltó visszaesése a mozgatórugója, amely jelentős értékcsökkenést tapasztalt az ökoszisztémájának megugrását követően.

Úgy látszik, hogy a ScapesMania készen áll arra, hogy kihasználja a nagyobb érme alulteljesítését, és valószínűleg a vártnál hamarabb jelentős hozamot biztosít minden korai befektetőnek.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!