A Cardano (ADA) árfolyama 50%-ot fog zuhanni?

-

A neves kriptoelemző Benjamin Cowen, az Into The Cryptoverse alapítója aggályokat fogalmazott meg a Cardano natív tokenjének, az ADA-nak a jövőjével kapcsolatban.

Egy nemrégiben megjelent Twitter-bejegyzésben Cowen megosztotta nézeteit az ADA árfolyamának alakulásáról, jelezve, hogy potenciális visszaesés van a láthatáron.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Cowen szerint az ADA/BTC árfolyam jelenleg 900 sats-on áll, ami a négy évvel ezelőtti szintre emlékeztet.

Rámutatott, hogy a történelmi adatok arra utalnak, hogy az ADA jelentős esést tapasztalhat a következő öt-hat héten belül.

Cowen úgy véli, hogy az altcoin piac kíméletlen lehet, és a befektetőket egy esetleges 50%-os csökkenésre figyelmeztette.

Az elemző tovább részletezte megállapításait, és bemutatott egy grafikont, amely az ADA árfolyamának a Bitcoinhoz képest előre jelzett irányát szemlélteti.

A token árfolyamtörténetéből kiindulva Cowen egy trendvonalat vázolt fel, amely a 2018-as év aljáról indul.

E minta alapján az ADA-t az a veszély fenyegeti, hogy újra elérheti a legutóbb 2019 harmadik negyedévében látott árszinteket, ami potenciálisan 2023 azonos negyedévében következhet be.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Cowen hangsúlyozza, hogy elemzőként elsősorban a Bitcoinhoz viszonyítva értékeli az altcoin grafikonokat.

Szkepticizmusa azonban kiterjed az ADA dollárban kifejezett értékére is. Arra számít, hogy a token árfolyama még az év vége előtt visszatérhet korábbi mélypontjaira.

Még nem tudni, hogy a Cardano hogyan vészeli át ezt a megjósolt eseményt, de Cowen elemzése figyelmeztető jelként szolgál az altcoinba befektetők számára.

Az ADA jövője függ a bizonytalanságtól, ahogy a befektetők felkészülnek az elkövetkező hónapok lehetséges áringadozásaira.


Olvastad már? Bitcoin: Mi rejlik a folyamatban lévő rally mögött?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!