A Bonk megelőzi a Shiba Inu-t a kereskedési volumen tekintetében

-

A Solana-alapú mémérme, a Bonk (BONK) megelőzte az Ethereum Shiba Inu (SHIB) érmét a 24 órás kereskedési volumenben.

A BONK talán visszatérésre készül, miután a decemberi csúcsról lezuhant.

A számok közelebbről

A legfrissebb adatok szerint a Bonk (BONK) jelenleg a 95. helyen áll a piaci kapitalizáció alapján, és 24 órás kereskedési volumene jelentősen nőtt, meghaladta a 104 millió dollárt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ennek ellenére fontos megjegyezni, hogy a Bonk még mindig több mint 60%-kal van lejjebb a körülbelül egy hónappal ezelőtt elért 0,00003416 dolláros történelmi csúcsához képest.

Eközben a Dogecoin (DOGE) a 11. helyet foglalja el enyhe árfolyam-emelkedéssel és stabil, 11 milliárd dollár feletti piaci kapitalizációval.

A Shiba Inu (SHIB), amelyet mostanra a Bonk beárnyékolt a napi kereskedési volumenben, a 19. helyen áll, körülbelül 5 milliárd dolláros piaci tőkeértékkel.

Lefelé haladva a Dogwifhat (WIF) és a Pepe (PEPE) értéke 4,5%-kal, illetve 2,7%-kal csökkent az elmúlt héten, a Dogwifhat piaci kapitalizációja és kereskedési volumene pedig jelentősen visszaesett.

A Bonk felemelkedése és bukása

A Bonk egy hatalmas rally után meredek árfolyamcsökkenéssel szembesült, és a decemberi csúcspontja óta elért nyereségének nagy részét elveszítette.

A token kezdeti felfutását a Solana ökoszisztémában kialakult őrületnek tulajdonították, amelynek következtében a Bonk tokenek ára több mint 1000%-kal emelkedett.

Ez a lenyűgöző emelkedés olyan nagy tőzsdéken való jegyzéshez vezetett, mint a Binance és a Coinbase.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Azonban az eufória rövid életű volt, mivel az árfolyam több mint 70%-kal esett vissza a decemberi csúcsról.

A közelmúltbeli visszaesés ellenére a Solana hálózat továbbra is pezsgést generál az új belépőkkel a mémérme területén.

A Dogwifhat (WIF), egy másik Solana-alapú mémérme nemcsak fellendült, hanem piaci kapitalizációban is felülmúlta Ethereum-alapú riválisát, a FLOKI-t.


Olvastad már? Az Uniswap (UNI) és a Toncoin (TON) megpróbál talpra állni, a Meme Moguls (MGLS) új mérföldkőhöz érkezik

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!