Ezek az érmék léphetnek a Dogecoin nyomdokaiba – Top 5 mém érme előértékesítés

-

A befektetők továbbra is keresik a Dogecoin utódját, várják a nagy dobást. Jelenleg öt olyan érmét találunk az előértékesítések között, amely képes lehet hasonló teljesítményre.

A legesélyesebb projekteket vesszük sorra ebben a cikkben, nézzük meg közelebbről az ApeMax, a Sponge V2, a Meme Kombat, a Memeinator és a Bitcoin Minetrix előértékesítését.

A kriptovaluta univerzumban rengeteg újszerű projektnek és innovációnak lehettünk tanúi. A figyelem most a mém érme előértékesítések erősödő trendjére szegeződik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezek az előértékesítések ugyanis exkluzív kaput kínálnak a kripto rajongóknak, hogy részesei lehessenek izgalmas kriptopénz és Web3 projekteknek.

Mielőtt persze azok nyilvánosan elérhetővé vagy nagyszabásúvá válnának, mint a folyton emlegetett, úttörő mém érme, a Dogecoin.

Ebben a cikkben a releváns web3 híroldalak és a hivatalos érme előértékesítési weboldalak legfrissebb adatait használjuk fel, és megvizsgáljuk közelebbről a legjobb mém érmék előértékesítését.

Még az ApeMax „Boost-to-Earn” érméről és annak növekvő népszerűségéről is ejtünk néhány szót.

A vezető mém érmék előértékesítése

  1. ApeMax (APEMAX) – Népszerű a „Boost-to-Earn” lekötési funkció miatt.
  2. Sponge V2 (SPONGEV2) – A vírusos SPONGE mém érme új változata.
  3. Meme Kombat (MK) – Kombinálja a mémeket a P2E játékkal.
  4. Memeinator (MMTR) – Ez egy Solana-alapú mém érme.
  5. Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Stake-to-Mine mechanizmussal rendelkező érme.

Nézzük meg részletesen a top mém érmék előértékesítését!

  • ApeMax (APEMAX)

Az ApeMax egy lelkes újonc a mém érme kínálatban. Ez a fiatal mém érme egyre nagyobb teret nyer az innovatív „Boost-to-Earn” lekötési protokollja miatt.

Ez a funkció lehetővé teszi a tulajdonosoknak, hogy a kiválasztott egységek feltöltésével (boostolásával) akár jutalmakat keressenek. 

Az ApeMax ötletes funkciói és tokenomikája a mém érme előértékesítéseket övező viták élvonalába repítette.

Az ApeMax több mint 10 000 tulajdonossal büszkélkedhet, akik már több milliárd tokent kötöttek le.

  • Sponge V2 (SPONGEV2)

A Sponge V2, egy mém érme a Sponge (SPONGE) mögött álló csapattól. Egy ERC-20 token, amely 2023 májusában jelent meg. A SPONGE sikerére építve az alkotók megalkották a SPONGE V2-t, fokozva a token hasznosságát, és ezzel együtt a tulajdonosok nyereségét.

dogecoin

  • Meme Kombat (MK)

A Meme Kombat internetes mémeket alakít át izgalmas, Play-to-Earn (P2E) harci játékká. Az olyan, internetes figurák által inspirált ikonikus rajzfilmfigurákkal, mint Doge és Pepe, az MK tokenek birtokosai aktívan részt vehetnek a versenyeken.

  • Memeinator (MMTR)

A Memeinator (MMTR) a Solana blokkláncon belül működik, szintén új mém érme, amely játékos megközelítést alkalmaz. Felhasználva az internetes humort és a vírusmarketinget. Az MMTR jelenleg az előértékesítés 13. szakaszánál tart.

  • Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

A Bitcoin Minetrix egy innovatív Stake-to-Mine mechanizmust vezetett be. A felhasználók a tokenjeik lekötésével adott esetben bányászati jutalmakat szerezhetnek.

A BTCMTX előértékesítése jelenleg is zajlik, és egy olyan tokenégetési adó-mechanizmust tartalmaz, amely az idő haladtával egy előre meghatározott szabály szerint változik.dogecoin

 

Mit jelent az előértékesítés a kriptopénz piacon?

A kripto előértékesítés egy olyan előzetes értékesítési esemény, amely megelőzi egy új kriptó tőzsdéken történő megjelenését.

Minden egyes előértékesítés egyedi jellemzőkkel, feltételekkel és sajátosságokkal rendelkezik. 

Hogyan lehet megtalálni az új kripto előértékesítéseket?

A kriptovaluta rajongók többféle módszert is használhatnak az új kripto előértékesítések megtalálására. Ilyenek lehetnek például az alábbiak:

Releváns hírek figyelése – A Web3 és kriptopénz kiadványok rendszeres követése segíthet megtalálni az újonnan bejelentett vagy népszerű előértékesítéseket.

Kripto előértékesítéseket követő weboldalak használata – A kripto előértékesítést követő platformok rendszeres felkeresése segíthet a felhasználóknak, hogy tájékozottak maradjanak a közelgő előértékesítésekről.

Az előértékesítő érmék hivatalos weboldalainak meglátogatása – Az előértékesítő érmék hivatalos weboldalainak, például az ApeMax-nek a közvetlen felkutatása gyakran a legfrissebb információkat adja az új kriptovaluta ajánlatokról.

Összegzés a legjobb mém érmék előértékesítésének kérdéseiről

A kriptovaluta univerzumban folyamatosan látjuk az előértékesítéseken keresztül bevezetett új tokenek hullámát. Ezek mindegyike innovatív funkciókat és jellegzetes tokenomikát tartalmaz.

Ez az útmutató kiemelt néhány fontos mém érme előértékesítést 2024-re, különös tekintettel a „Boost-to-Earn” érmére, az ApeMax-ra.

Emellett megnéztük a Sponge V2, a Meme Kombat, a Memeinator és a Bitcoin Minetrix fontos ismérveit. 

Ezen mém érme előértékesítések népszerűsége ellenére elengedhetetlen, hogy tudomásul vegyük a az előértékesítéshez kapcsolódó kockázatokat is.

Az alapos kutatás és a kockázatok pontos megértése elengedhetetlen feltétel ahhoz, hogy egy sikeres előértékesítésen vegyél részt.

Az ApeMax iránt érdeklődőknek a tokenvásárlást megelőzően át kell tekinteniük a regionális és jogosultsági követelményeket az ApeMax hivatalos weboldalán.

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Captain Tsubasa NFT focijáték debütál az Oasys blokkláncon

A klasszikus japán anime sorozat, a Captain Tsubasa bemutatta NFT focijáték formájában tér vissza az Oasys blokkláncra. A web3-as játékokra specializálódott Oasys május 20-án jelentette be,...

Ez az új kripto előértékesítés közelít a 3 millió dollárhoz

Képzelj el egy kriptovalutát, amelyben egyesül az internet mém kutyák iránti megszállottsága és a mesterséges intelligencia (AI) világa. A WienerAI (WAI) csapata pontosan ezt hozta el...

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!