A BNB tartalékai a Binance-en 6%-kal nőnek

-

A Binance (BNB) most tizenegyedik alkalommal adta ki a proof-of-reserve jelentését. Ez a gyakorlat az FTX szerencsétlen összeomlása után kezdődött.

A legutóbbi jelentésben megjegyezték, hogy a BNB tokenjének tartalékai növekedést tapasztaltak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Binance tartalék csökkenést mutat néhány kulcsfontosságú tartalék tekintetében

A Binance nemrég közzétett egy jelentést, amelyben közzétette a tartalékállományát.

E jelentés szerint néhány jelentős eszköz csökkenést mutatott az előző hónaphoz képest. A proof-of-reserves (POR) elemzéséből kiderült, hogy a Bitcoin-egyenlege a cikkírás idején 584,659,077 volt.

Ez a szám 0,72%-os csökkenést tükrözött a tőzsde korábbi egyenlegéhez képest. Emellett a Tether (USDT) tartaléka meghaladta a 15,2 milliárdot. Az előző tartalékról szóló jelentéshez képest viszont 0,29%-os csökkenést mutatott.

A kedvező oldalon az Ethereum (ETH) és a Binance Coin tartalékai növekedtek.

A gyorsjelentésben az látszik, hogy a tőzsde Ethereum tartaléka 2,25%-kal, míg a BNB tartaléka 6,42%-kal nőtt.

A Binance lassú, de stabil volumenről tesz tanúbizonyságot

A Binance kereskedési volumenének vizsgálata az elmúlt 30 napban azt mutatta, hogy a közelmúltban javult a teljesítménye.

A javulás a CoinGecko adatai szerint október első napjaihoz képest történt.

Emellett az októberi lassú kezdés ellenére a hónap elérte a kereskedelmi forgalom csúcsát, október 24-én meghaladta a 19,4 millió dollárt. E cikk írásakor a kereskedelmi forgalom meghaladta a 9 milliárd dollárt.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A BNB visszaszerezte a negyedik helyet

A CoinMarketCap adatai szerint az XRP rövid időre megelőzte a BNB-t a negyedik legmagasabb piaci kapitalizációjú eszközként.

A legfrissebb adatok szerint azonban a BNB visszaszerezte pozícióját, 37 millió dollárt meghaladó piaci kapitalizációval.

Ez a visszahódítás annak ellenére történt, hogy a november 7-i kereskedés végén enyhe értékcsökkenés következett be.

A kereskedés végén több mint 3%-os veszteséget szenvedett el, és 246 dollár körül kereskedtek vele.

E sorok írásakor a BNB 245 dollár körül kereskedett, ami szerény, kevesebb mint 1%-os veszteséget tükröz az értékében.

Emellett a MACD (Moving Average Convergence Divergence) indikátor azt jelezte, hogy a BNB továbbra is erős bikás trendben van.

Olvastad már? A Bitcoin rögzíti a 35.000 dollárt, a Solana új csúcsokon?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért érzik a fájdalmat a Bitcoin medvék?

A Bitcoin árfolyamának emelkedésével a medvék is érezték a feszültséget A bálnák is elkezdtek érdeklődni a BTC iránt. A Bitcoin (BTC) iránt az elmúlt hetekben...

Miért kell az ATOM-nak 10 dolláros támogatási szintre lépnie?

A Cosmos (ATOM) egy hetes csökkenés után az elmúlt 24 órában felfelé vette az irányt. Ha azonban a token lenyűgöző teljesítményt kell mutatnia, akkor egy kritikus...

Ismét nagy bukás előtt állhat a SEC, kevés az esélyük a Kraken tőzsde ellen

A tőzsdefelügyelet nemrégiben perelte be ismét a Krakent, amiért kriptopénzeket árusít, de egyes nézetek alapján ez az újrahasznosított per eleve bukásra van ítélve. A jogi...

Elősegítheti a megújuló energiák terjedését a Bitcoin

A Cornell University friss tanulmánya szerint a bitcoin bányászok segíthetik a megújuló energiák terjedését, hiszen fel tudják használni az esetlegesen megtermelt felesleges készleteket. A jelentésben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!