100.000 dollárnyi kriptót osztottak szét a játékban résztvevőknek

-

Kedden sor került a várva várt Sponge token ($SPONGE) első airdropjára, mely során mintegy 100 ezer dollárt osztottak szét a résztvevők között.

Az airdrop 1. szezonjában több mint 20.000-en vettek részt aktívan: a résztvevők a Discord csatornán ismertetett Sponge-kihívásokat teljesítették, melyek egy része a $SPONGE token birtoklásához, és kereskedéséhez kötődtek.

A résztvevők a tárcákban tartott $SPONGE mennyiségéért úgynevezett birtoklási pontokat (H pontok) kaphattak, illetve kereskedési pontokat (T pontok) is gyűjthettek, amelyekkel az Uniswapon lévő magas $SPONGE kereskedési volument jutalmazták.

Az így gyűjtött pontokat (H pontok + T pontok) aztán összeadták, és beváltották $SPONGE tokenekre, majd egy airdrop során kiosztották.

A résztvevőket pedig arra biztatták, hogy nézzék meg a pénztárcájukat, hogy a címzettek között vannak-e.

Sponge Airdrop 1.rész: Íme a legnagyobb nyertesek 

Mivel a jutalmakért több mint 20.000 résztvevő szállt ringbe, így igen szoros volt a verseny az első három helyezett között.

A három résztvevő összesen 58 millió $SPONGE tokent gyűjtött össze (ami az airdrop 6%-át teszi ki).

A dobogó első helyén álló résztvevő 41 millió pontot szerzett (6104 dollár értékben) a verseny során.

A második helyezett 10 millió pontot (1151 dollár értékben) tud felmutatni, míg a harmadik 7 millió pontot (1053 dollár értékben) gyűjtött össze.

A 100.000 dollár értékű, több mint 833 millió $SPONGE tokent igazságosan osztották el, és mintegy 747 szerencsés résztvevő részesült belőle.

Az 1. évad végéhez közeledve az átláthatóság maximálisan biztosított, az összes airdrop tranzakció követhető az Etherscan oldalán.

A nagy sikerre való tekintettel a $SPONGE-tulajdonosok már most várják a jövő évi 2. szériát. 

Ha te is a résztvevők között szeretnél lenni, csatlakozz a $SPONGE Discord csatornájához, illetve friss hírekért keresd fel a Telegram csoportot és az X fiókot.

A Sponge token airdropja a sikeres lekötés elindítását követte

Múlt héten debütált a $SPONGE lekötési mechanizmusa, és így a DEXtools szerint több mint 11 000 Sponge token tulajdonos előtt nyílt meg a lehetőség ajtaja.

Az éves százalékos hozam (APY) aránya változó, és igazodik a lekötött $SPONGE mennyiségéhez. 

A Sponge APY-ja valószínűleg magas marad, és ez tükröződik a jelenlegi, 654%-os hozamban is. Mindez remek ösztönző a Sponge tulajdonosok számára, akik emiatt még az airdrop nyereményüket is szívesen lekötik.  

A staking zárolási időszaka számos lehetőséget nyújt a tulajdonosok számára, például a legalább 7 napos zárolási időszak standard APY-hozamot ígér.

Azonban a hosszabb időszakok közül a 30 napos zárolás már 1,5-szeres jutalmat kínál, és egy 60 napos zárolási időszak 2-szeres jutalommal kecsegtet. A legelkötelezettebbek számára a 90 napos staking 3-szoros lekötési jutalmat jelent.

A $SPONGE-tulajdonosok a Sponge token staking műszerfalán keresztül férhetnek hozzá a lekötési lehetőséghez. 

Nézd meg a Sponge előértékesítését most

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Tron alapítója szerint nem tudják megszabni, hogy kik használhatják a protokollt

Justin Sun a Tron alapítója nemrégiben a közösségi médiában utasította vissza a Reuters vádjait, amelyek szerint a hálózatát bűnözők is használják, mégpedig egyre nagyobb mértékben. A...

Túllőtt a 3 milliós célon a TGC, alig 2 millió maradt hátra

A TG.Casino-n (TGC) a világ szeme, hiszen tempós, határozott léptekkel halad az 5 millió dolláros céljához. Az iparági szakértők egyenesen a Rollbithez hasonlítják, mely az...

A Paxos megkapta az engedélyt a stablecoinok kibocsátására Abu-Dzabiban

A Paxos kripto cég két elvi jóváhagyást kapott a Financial Services Regulatory Authority-tól az Abu-Dhabi Global Market-en. A vállalat szerdán közzétett sajtóközleményében közölte, hogy az engedélyek...

A Bitcoin tőzsdei kínálata 2017 decembere óta a legalacsonyabb szintre csökken

A Bitcoin-tulajdonosok egyre inkább az önmegőrzés mellett teszik le a voksukat, miközben a kriptopénz-tőzsdékbe vetett bizalom egyre csökken. A Bitcoin a mai nap folyamán rövid időre...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!