A Bitcoin ETF token a kriptotér kiemelkedő új projektjének ígérkezik

-


Vendégbejegyzés


Amint azt a kriptopiac híreit rendszeresen olvasók jól tudják, a közelgő Bitcoin ETF-ek várhatóan átformálják majd a kriptovilágot, és minden kereskedő számára egyszerűbbé teszik a digitális eszközökhöz való hozzáférést.

Ebben az új világban az lesz a gyakorlat, hogy a tőzsdei kereskedők hagyományos brókerszámlákon keresztül vásárolják meg a digitális eszközt képviselő részvényeket.

Így szabadon ki lehet kikerülni a Bitcoin közvetlen vásárlásával és tárolásával járó technikai problémákat.

A Bitcoin tőzsdén kereskedett alapja (ETF) évek óta a Bitcoin-hívők legtitkosabb álmai közé tartozik.

A Bitcoin ETF-ek bevezetése gyakorlatilag már elkerülhetetlennek tűnik, és várhatóan sok milliárd dollár előtt nyitják majd meg a piacot. 

Ebbe a várakozásteljes légkörbe érkezett a Bitcoin ETF token (BTCETF). Ez egy ERC-20 érme, amelyet a felhasználók ellenőrzött okosszerződésekben tudnak lekötni azért, hogy passzív jutalmakat szerezhessenek.

Azért hozták létre, hogy megünnepeljék vele a jövőbeni Bitcoin ETF-ek amerikai pénzügyi piacokra való megérkezését.

A nevével ellentétben tehát a Bitcoin ETF token nem egy Bitcoin ETF termék, viszont az ütemterve szorosan igazodik a Bitcoin ETF-piacokon való megjelenésének eseményeihez.

Bitcoin ETF

A Bitcoin ETF token szorosan kötődik a Bitcoin (BTC) sorsához és a SEC-től érkező várható ETF-jóváhagyásokhoz.

Éppen ezért a csapat hírfolyamban tájékoztatja a követőit a Bitcoin ETF-ekkel kapcsolatos legfrissebb hírekről. 

Nézd meg a Bitcoin ETF előértékesítését

Előértékesítés és tokenomika

A BTCETF előértékesítési szakaszának célja egy szilárd közösségi alap létrehozása. Az előértékesítés során az össztokenszám (2,100,000,000) 40%-a, mintegy 840,000,000 darab kerül eladásra.

Az előértékesítési kezdőár 0,005 dollár, a kezdeti piaci kapitalizáció pedig 12,390,000 dollár. Tokenégetésre is sor kerül majd, ennek folyamán a tokenek összesen 25%-a (525,000,000) – elért mérföldkövenként 5%-a – kerül majd elégetésre, tehát a tokenkínálat mindenképpen csökkenni fog.

Ez a deflációs stratégia csökkenti az eladási nyomást, és elősegíti a tulajdonosok hosszú távú  jutalmazását. A likviditás biztosítására a tokenszám 10%-át szánják.

A BTCETF tokenomikáját  úgy alakították ki, hogy egyrészt csökkentse a kínálatot, másrészt értéket adjon a tokentulajdonosok számára. 

Az előértékesítés során az alábbi eszközökkel vásárolhatsz be a BTCETF tokenekből: ETH, BNB, USDT, vagy bankkártya.

Csak csatlakoztatnod kell a tárcát az oldalhoz, és néhány egyszerű és gyors lépés után már készen is vagy!

Arról azért gondoskodj, hogy a költségek fedezésére legyen némi tartalék ETH-d, vagy BNB-d is a tárcádban.

Nézd meg a Bitcoin ETF előértékesítését

Mérföldkövekhez kapcsolódó ütemterv

Amint arról már volt szó, a Bitcoin ETF token ütemterve szorosan kapcsolódik a valós Bitcoin eseményekhez. Amikor egy-egy ilyen mérföldkő bekövetkezik, sor kerül a  BTCETF tokenek elégetésére és a lekötési jutalmak növelésére. 

Bitcoin ETF

1. Szakasz: Előértékesítés 

A csapat célja, hogy egy tisztességes előértékesítéssel erős közösséget hozzon létre.

2. Szakasz: BTCETF Marketing

Az előértékesítés során minden érdeklődőt informálnak arról, hogy miért érdemes TCETF tokeneket és BTCETF-et tartaniuk még azelőtt, hogy a SEC áldását adná az első Bitcoin ETF-re.

3. Szakasz: BTCETF listázása a tőzsdéken és 5%-os égési adó bevezetése

Ennek lényege, hogy a DEX-en való indulás után egy token-égető mechanizmus lép életbe, mely során minden egyes tranzakcióval csökken a kínálat. Továbbá fontos információ, hogy a Bitcoin EFT mérföldkövek elérésekor a tranzakciós adó 1%-kal csökken.

4.Szakasz: 25%-os tokenégetés

Idővel a BTCETF tokenkészletének összesen 25%-át égetik el és vonják ki a forgalomból (ez a teljes készlet 5%-át jelenti minden egyes BTCETF mérföldkő után).

Nézd meg a Bitcoin ETF előértékesítését

5. Magas staking jutalmak

A teljes tokenkínálat egynegyedét a lekötési juttatásokra fordítják, így ösztönzik a befektetőket a tokenjeik stakelésére, és egyúttal elősegítik a hálózat biztonságát és stabilitását is. 

A lekötés során a tokeneket egy bizonyos ideig zárolják. A jutalmak mértéke egyrészt a közösség által lekötött tokenek összegétől, másrészt az adott felhasználó által stakelt tokenek mennyiségétől függ.

Bitcoin ETF

Ethereum (ETH) blokkonként 119 BTCETF token kerül jutalomként kiosztásra, mintegy 5 év leforgása alatt, melyek a poolban lévő lekötött tokenek, és az éves APY alapján kerülnek kiszámításra. A jelenlegi APY igen magas, 9482%.

Nézd meg a Bitcoin ETF előértékesítését

A Bitcoin ETF token tervezett mérföldkövei

Amikor teljesül a Bitcoin ETF token (BTCETF) egy mérföldköve, a csapat különböző jutalmakkal ajándékozza meg a felhasználóit. Vegyük számba ezeket a mérföldköveket egyenként!

1. A 100 millió dolláros kereskedési volumen elérése

Amikor a BTCETF teljes kereskedési volumene eléri a 100 millió dollárt, a teljes token-kínálat 5%-a elégetésre kerül, a tranzakciós adó pedig 5%-ról 4%-ra csökken.

2. Az első ETF jóváhagyása 

Az egész piac arra a kulcsfontosságú pillanatra vár, hogy a SEC jóváhagyja az első Bitcoin ETF-et. Ez valószínűleg növelni fogja a BTCETF népszerűségét. A teljes token-kínálat 5%-át fogják ekkor elégetni, és a tranzakciós adó ismét tovább csökken majd, ezúttal 4%-ról 3%-ra.

3. Az ETF bevezetésének időpontja

Azon a napon, amikor az első Bitcoin ETF-et bevezetik a kereskedésbe, a teljes BTCETF token-készlet 5%-a elégetésre kerül, valamint a tranzakciós adó 3%-ról 2%-ra csökken.

4. Az ETF-eszközök elérik az 1 milliárd dollárt

Amikor a Bitcoin ETF-ek teljes kezelt vagyonának (AUM) értéke a teljes piacon eléri az 1 milliárd dollárt, a BTCETF token kínálat 5%-a elégetésre kerül, és a tranzakciós adó 2%-ról 1%-ra csökken.

5. A Bitcoin ára 100.000 dollár felett zár 

Ha ez a mérföldkő is bekövetkezik, a teljes BTCETF token kínálat 5%-a elégetésre kerül, és a tranzakciós adó 1%-ról 0%-ra csökken.

Nézd meg a Bitcoin ETF előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Paxos megkapta az engedélyt a stablecoinok kibocsátására Abu-Dzabiban

A Paxos kripto cég két elvi jóváhagyást kapott a Financial Services Regulatory Authority-tól az Abu-Dhabi Global Market-en. A vállalat szerdán közzétett sajtóközleményében közölte, hogy az engedélyek...

A Bitcoin tőzsdei kínálata 2017 decembere óta a legalacsonyabb szintre csökken

A Bitcoin-tulajdonosok egyre inkább az önmegőrzés mellett teszik le a voksukat, miközben a kriptopénz-tőzsdékbe vetett bizalom egyre csökken. A Bitcoin a mai nap folyamán rövid időre...

Beperelték Cristiano Ronaldo-t a Binance népszerűsítéséért

A futball szupersztár Cristiano Ronaldo egy nem tervezett csoportos perrel néz szembe, amiért a Binance kriptotőzsdét népszerűsíti. A november 27-én az Egyesült Államok egyik floridai kerületi...

Binance coin (BNB) technikai elemzés 11.29.

Prémium Binance coin (BNB) BNB ár csökken 250 dollár alatt - Hogyan lehet visszaállítani, ha egyáltalán sikerül. A Binance coin (BNB) árfolyama jelentősen csökkent a múlt héten, ami...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!