A Binance egy új mém tokent listáz, míg a Meme Kombat gyűjtése az 1,5 millió dollárhoz közeledik

-

Megalapozott hírek szerint a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance november 3-án jegyezte be a Memecoin (MEME) spot kereskedését.

A Memecoin Binance-ra történő bevezetése azt jelenti, hogy a token láthatóbb lesz a piacon, és ebből jócskán profitálhat. 

Vajon a listázás ösztökélheti-e a MEME árfolyamát arra, hogy elérjen például egy olyan mértékű árat mint amilyen  a Pepe-nek volt fénykorában?

Ha igen, milyen hatással lesz ez az egyes előértékesítési projektekre, például a Meme Kombatéra?

Mi az a Memecoin (MEME)?

binance

A Memecoin (MEME) a Memeland Web3 stúdió és kriptoökoszisztéma natív tokenje, melyet a 9GAG népszerű mém megosztó platform fejlesztett ki.

A projekt az ERC-20 token szabványra épül, és ötvözi az NFT-k, a szerencsejátékok és a metaverzum világát.

Mivel a MEME iránti érdeklődés igen nagy, igen nagyot növekedhet a mémcoin ökoszisztémán belül.

A Binance kereskedési támogatást nyújt a Memecoin számára (MEME)

Napokkal azután, hogy a tőzsde 39. tokenként elindította a $MEME-t a Binance Launchpoolban, bejelentette a november 3-ai listázás hírét is.

Ezen kívül közölte, hogy megnyitja a MEME/BNB, MEME/BTC, MEME/USDT, MEME/FDUSD, MEME/TUSD és MEME/TRY spot kereskedési párokat is.

Sőt, a Binance a MEME/USDT pár esetében a kereskedési robotok szolgáltatásait is engedélyezi, de ez a lehetőség csak a kereskedés megkezdése után 48 órával vált elérhetővé.

Memecoin (MEME) árfolyam előrejelzés

A kriptopénzek piaca, – ideértve a mém tokeneket is, még mindig nagymértékben volatilis.

A Memecoin Binance-ra történő bevezetése viszont a magasba emelheti az érme árfolyamát.

A MEME-nek minden esélye megvan arra, hogy meglovagolja a várhatóan bullish hangulatot, és megcélozhatja a 0,1 dolláros szintet – igaz, a jelenlegi ára a listázás után visszaesett 0.02035 dollárra.

Ez a prognózis valószínűleg simán beteljesülhet, ha a Memecoin kellőképpen kihasználja a Memeland és a 9GAG körüli közösség erejét. 

Forrás: coinmarketcap.com

A Meme Kombat előértékesítése közelít az 1,5 millió dollárhoz

A Memecoin tőzsdei bevezetésének híre természetesen újra fellobbantotta az érdeklődés lángját a mém tokenek iránt, a kereskedők pedig minden erejükkel azon vannak, hogy kihasználják a piacon tapasztalható növekvő bullish hangulatot.

A MEME tőzsdei bevezetése kíváncsivá tette a piacot a mém érmékkel kapcsolatban, melyek között az egyik legújabb a Meme Kombat.  

A közel 350 ezer X (korábban Twitter) feliratkozóval rendelkező CryptoTony szeptember végén bevallotta, hogy ő maga is támogatja az előértékesítést. A platformról úgy ír, mint amit hardcore játékosok számára terveztek.

A Meme Kombat natív tokenje, az MK a cikk írásának pillanatában 0,183 dollárért szerezhető be.

A gyűjtés kimondottan sikeres, már meghaladta az 1,14 millió dollárt! Jó sietni, mert a következő ár már 0.189 dollár lesz tokenenként.

A Meme Kombat egy nagy hasznosságú mém érme, melyet be lehet vetni a fogadások során, illetve le lehet kötni, és így használható passzív jutalomszerzésre is. 

A projekt jelenleg 112%-os APY-t (éves hozamot) kínál, de még számos egyéb dolgot is tartogat. 

A Meme Kombat központi arénájában a népszerű mém érmék karakterei vívnak ádáz harcot egymással, például DOGE és Pepe, a béka.

Amikor pedig a játékosok fogadnak ezekre az izgalmas csatákra, busás nyereményben lehet részük. 

Amit még jó tudni, hogy a Meme Kombat a teljes MK-kínálat 50%-át az előértékesítés befektetőinek szánja, 30%-át pedig a staking/illetve a csatajutalmakra ígéri oda.

Továbbá a csapat az MK kínálat 10%-ával a DEX likviditását biztosítja, azaz a token nyílt piacra való kerülése során ezzel garantálja a zökkenőmentes kereskedési élményt.

Látogasd meg a Meme Kombat előértékesítését

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép: Iryna Budanova / Shutterstock.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!