A legújabb Web3 projekt, a Meme Kombat elteheti láb alól a PEPE tokent

-


Vendégbejegyzés


A Meme Kombat izgalmas projektje már most hatalmas mérföldkövet ért el az előértékesítésében.

A projekt, mely láthatóan a több milliárd dolláros Mortal Kombat franchise-ból merít ihletet,  – igaz csempészett bele még egy kis mém tokenes kriptohumort is -, már több, mint 1 millió dollárt gyűjtött össze a natív $MK token előértékesítésén keresztül.

A kereskedőknek sietnük kell, ha szeretnének még az áremelkedés előtt csatlakozni az előértékesítéshez, és a tokenek lekötéséhez. Akik még a gyűjtés ideje alatt csatlakoznak, azok élvezhetik majd a 112%-os APY-t. 

A Meme Kombat puha határa 5 millió dollár, tehát minimum ennyit szeretne összegyűjteni a csapat az $MK kínálat felének eladásával. A tokenek jelenleg 0.1833 dollárért kaphatók.

A token ára egyébként hétnaponta emelkedik, és alig több mint 10 hét múlva már 0,279 dollárért lesz kapható.

Ez azt jelenti, hogy a korai befektetők, hatalmas nyereségre tehetnek szert. 

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

A lekötők 112%-os APY-ban részesülnek – a staking műszerfal ezen a héten élesedik

A Meme Kombat műszerfala állítólag ezen a héten élesedik majd. A projekt honlapja pedig már most 112%-os APY-val vonzza az előértékesítésben résztvevőket.

Az, aki most vásárol, azonnal nekikezdhet jutalmakat keresni, hiszen az $MK tokenjei automatikusan bekerülnek a Meme Kombat lekötési programjába.

Az $MK-készlet 30%-át egyébként a lekötésekre és a harcosok jutalmaira szánják, 10%-át közösségi jutalmak gyanánt teszik félre, további 10%-ot pedig a decentralizált tőzsdei likviditásra fordítják.

A projekt alapítója egyébként Matt Whiteman, aki a hollandiai székhelyű North Technologies NFT kereskedési és elemzési platform vezérigazgatója.

Meme Kombat

Mi az a Meme Kombat?

A Meme Kombat ($MK) egy olyan sokoldalú mém érme, amely platformja a mém figurák elleni harcra épül, és emiatt előre láthatóan a mém érme-kereskedők és befektetők tömegét fogja vonzani. 

Természetesen a csaták mellett fogadásokat is lehet kötni, és egyúttal izgulni, hogy mi lesz a végeredménye a látszólag fej-fej mellett zajló összecsapásoknak.

A projekt híre abszolút gyorsan terjed, hiszen a csapat művészei már most remekül szórakoznak a népszerű mémfigurákkal (pl. Dogecoin, Shiba Inu, Pepe vagy Spongya). Találd meg köztük te is a kedvenc karaktered!

Ráadásul a Meme Kombat könnyen egy értékes gyöngyszemmé nőhet, mert sikeresen kiaknázza a kriptoipar két legértékesebb szektorának, a játéknak és a szerencsejátékoknak a legfontosabb értékeit.

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

Néhány nyomós ok, amiért a Meme Kombat leigázhatja a Pepe-t

A Pepe ($PEPE) 0,000001115 dolláros árfolyam körül mozog, és több mint 464 millió dolláros piaci kapitalizációval dicsekedhet, ami már csak azért is meglepő, mert semmilyen hasznosságot sem kínál a befektetők részére.

Természetesen amellett sem mehetünk el, hogy a Pepe mögött bizonyára elkötelezett befektetők hálózata áll.

Viszont az is igaz, hogy amint a kriptopiac megéri a következő bikaciklust, a befektetők is igényesebbek lesznek az általuk választott érmékkel kapcsolatban, és sokkal magasabb elvárásokat támasztanak majd feléjük.

A bikaciklus közeledtével tehát a mém érme-befektetők egyedi és értékes felhasználási eseteket kínáló projekteket keresnek, amelyek egykönnyen sikeressé válhatnak. 

A Meme Kombat tökéletes választásnak bizonyul. Érinti a GameFi és a GambleFi gyümölcsöző szektorát, és bemutatja az értékes mém érme szegmensét is, amely minden bizonnyal hatalmas érdeklődésre számíthat majd a kriptotél elvonultával.

Nem igényel sok elemzést, hogy tisztán lássuk, a Meme Kombat egy igazán hasznos érme, és könnyen túlszárnyalhatja akár a Pepe-t is.

Kövesd nyomon a Meme Kombat híreit az X (korábban Twitter) és a Telegram oldalukon!

A kriptoipar szerint az $MK 100-szoros emelkedést érhet el

Meme Kombat

A Meme Kombat a játék és a szerencsejáték metszéspontjának középpontjában állva – hasonlóan ehhez a két iparághoz – szintén nagy virágzásra számíthat.  

A Statista adataiból tisztán látszik, hogy az online szerencsejáték-ipar piaci mérete 2023-ra 95 milliárd dollárra tehető majd.

A kriptovaluták azért állhatnak a szerencsejátékok növekedéstörténetének első sorában, mert a blokklánc technológia egyedülálló tulajdonságai kiválóan alkalmazhatók a szerencsejátékhoz, ráadásul adott az ellenőrizhető véletlenszerűség, a megbízhatóság és az átláthatóság is.

A siker receptjében a szerencsejáték, a játék és a mém érmék kiválóan passzolnak egymáshoz.

Ez abból is kiviláglik, hogy a Meme Kombat gyűjtése már meghaladta az 1 milliárd dolláros értéket.

A Meme Kombat vágya az, hogy az előértékesítés alatt 5 és 10 millió dollár közötti összeget gyűjtsön össze az $MK token készlet 50%-ának értékesítésével, és a projekt piaci kapitalizációjának 1 milliárd dollár fölé való emelkedésével több mint 100-szoros növekedést érjen el.

Természetesen ahhoz, hogy ezt a célt elérje, igazán népszerűvé kell válnia.

Nézd meg a Meme Kombat elő értékesítését

A kriptomédia vállára kapta a Meme Kombatot

A projekt csapata az elmúlt hetekben remek marketingtevékenységet végzett.

A Meme Kombatról a vezető kriptohírportálok, köztük a Cointelegraph, a Coinpedia, a Decrypt, a Coincodex, a BeInCrypto, az FXStreet, és a CryptoPotato is beszámoltak. 

Olyan népszerű játékoldalakon is megjelent, mint a Game is Hard.

Természetesen a YouTuberek is felfigyeltek rá.

A 382 000 feliratkozóval rendelkező Joe Parys kripto szakértő pedig a Meme Kombatot választotta a „top 5 mém kriptopénz 2024 és azon túl” sorába.

Egy másik népszerű, kriptókkal foglalkozó  YouTuber, a  310 000 feliratkozóval rendelkező Michael Wrubel szintén bizakodó a Meme Kombat potenciálját illetően.

No Bs Crypto YouTube-csatornáján pedig azt mondta a 36 ezer feliratkozójának, hogy a Meme Kombat „kinyírhatja a Pepe-t”.

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!