A legújabb Web3 projekt, a Meme Kombat elteheti láb alól a PEPE tokent

-


Vendégbejegyzés


A Meme Kombat izgalmas projektje már most hatalmas mérföldkövet ért el az előértékesítésében.

A projekt, mely láthatóan a több milliárd dolláros Mortal Kombat franchise-ból merít ihletet,  – igaz csempészett bele még egy kis mém tokenes kriptohumort is -, már több, mint 1 millió dollárt gyűjtött össze a natív $MK token előértékesítésén keresztül.

A kereskedőknek sietnük kell, ha szeretnének még az áremelkedés előtt csatlakozni az előértékesítéshez, és a tokenek lekötéséhez. Akik még a gyűjtés ideje alatt csatlakoznak, azok élvezhetik majd a 112%-os APY-t. 

A Meme Kombat puha határa 5 millió dollár, tehát minimum ennyit szeretne összegyűjteni a csapat az $MK kínálat felének eladásával. A tokenek jelenleg 0.1833 dollárért kaphatók.

A token ára egyébként hétnaponta emelkedik, és alig több mint 10 hét múlva már 0,279 dollárért lesz kapható.

Ez azt jelenti, hogy a korai befektetők, hatalmas nyereségre tehetnek szert. 

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

A lekötők 112%-os APY-ban részesülnek – a staking műszerfal ezen a héten élesedik

A Meme Kombat műszerfala állítólag ezen a héten élesedik majd. A projekt honlapja pedig már most 112%-os APY-val vonzza az előértékesítésben résztvevőket.

Az, aki most vásárol, azonnal nekikezdhet jutalmakat keresni, hiszen az $MK tokenjei automatikusan bekerülnek a Meme Kombat lekötési programjába.

Az $MK-készlet 30%-át egyébként a lekötésekre és a harcosok jutalmaira szánják, 10%-át közösségi jutalmak gyanánt teszik félre, további 10%-ot pedig a decentralizált tőzsdei likviditásra fordítják.

A projekt alapítója egyébként Matt Whiteman, aki a hollandiai székhelyű North Technologies NFT kereskedési és elemzési platform vezérigazgatója.

Meme Kombat

Mi az a Meme Kombat?

A Meme Kombat ($MK) egy olyan sokoldalú mém érme, amely platformja a mém figurák elleni harcra épül, és emiatt előre láthatóan a mém érme-kereskedők és befektetők tömegét fogja vonzani. 

Természetesen a csaták mellett fogadásokat is lehet kötni, és egyúttal izgulni, hogy mi lesz a végeredménye a látszólag fej-fej mellett zajló összecsapásoknak.

A projekt híre abszolút gyorsan terjed, hiszen a csapat művészei már most remekül szórakoznak a népszerű mémfigurákkal (pl. Dogecoin, Shiba Inu, Pepe vagy Spongya). Találd meg köztük te is a kedvenc karaktered!

Ráadásul a Meme Kombat könnyen egy értékes gyöngyszemmé nőhet, mert sikeresen kiaknázza a kriptoipar két legértékesebb szektorának, a játéknak és a szerencsejátékoknak a legfontosabb értékeit.

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

Néhány nyomós ok, amiért a Meme Kombat leigázhatja a Pepe-t

A Pepe ($PEPE) 0,000001115 dolláros árfolyam körül mozog, és több mint 464 millió dolláros piaci kapitalizációval dicsekedhet, ami már csak azért is meglepő, mert semmilyen hasznosságot sem kínál a befektetők részére.

Természetesen amellett sem mehetünk el, hogy a Pepe mögött bizonyára elkötelezett befektetők hálózata áll.

Viszont az is igaz, hogy amint a kriptopiac megéri a következő bikaciklust, a befektetők is igényesebbek lesznek az általuk választott érmékkel kapcsolatban, és sokkal magasabb elvárásokat támasztanak majd feléjük.

A bikaciklus közeledtével tehát a mém érme-befektetők egyedi és értékes felhasználási eseteket kínáló projekteket keresnek, amelyek egykönnyen sikeressé válhatnak. 

A Meme Kombat tökéletes választásnak bizonyul. Érinti a GameFi és a GambleFi gyümölcsöző szektorát, és bemutatja az értékes mém érme szegmensét is, amely minden bizonnyal hatalmas érdeklődésre számíthat majd a kriptotél elvonultával.

Nem igényel sok elemzést, hogy tisztán lássuk, a Meme Kombat egy igazán hasznos érme, és könnyen túlszárnyalhatja akár a Pepe-t is.

Kövesd nyomon a Meme Kombat híreit az X (korábban Twitter) és a Telegram oldalukon!

A kriptoipar szerint az $MK 100-szoros emelkedést érhet el

Meme Kombat

A Meme Kombat a játék és a szerencsejáték metszéspontjának középpontjában állva – hasonlóan ehhez a két iparághoz – szintén nagy virágzásra számíthat.  

A Statista adataiból tisztán látszik, hogy az online szerencsejáték-ipar piaci mérete 2023-ra 95 milliárd dollárra tehető majd.

A kriptovaluták azért állhatnak a szerencsejátékok növekedéstörténetének első sorában, mert a blokklánc technológia egyedülálló tulajdonságai kiválóan alkalmazhatók a szerencsejátékhoz, ráadásul adott az ellenőrizhető véletlenszerűség, a megbízhatóság és az átláthatóság is.

A siker receptjében a szerencsejáték, a játék és a mém érmék kiválóan passzolnak egymáshoz.

Ez abból is kiviláglik, hogy a Meme Kombat gyűjtése már meghaladta az 1 milliárd dolláros értéket.

A Meme Kombat vágya az, hogy az előértékesítés alatt 5 és 10 millió dollár közötti összeget gyűjtsön össze az $MK token készlet 50%-ának értékesítésével, és a projekt piaci kapitalizációjának 1 milliárd dollár fölé való emelkedésével több mint 100-szoros növekedést érjen el.

Természetesen ahhoz, hogy ezt a célt elérje, igazán népszerűvé kell válnia.

Nézd meg a Meme Kombat elő értékesítését

A kriptomédia vállára kapta a Meme Kombatot

A projekt csapata az elmúlt hetekben remek marketingtevékenységet végzett.

A Meme Kombatról a vezető kriptohírportálok, köztük a Cointelegraph, a Coinpedia, a Decrypt, a Coincodex, a BeInCrypto, az FXStreet, és a CryptoPotato is beszámoltak. 

Olyan népszerű játékoldalakon is megjelent, mint a Game is Hard.

Természetesen a YouTuberek is felfigyeltek rá.

A 382 000 feliratkozóval rendelkező Joe Parys kripto szakértő pedig a Meme Kombatot választotta a „top 5 mém kriptopénz 2024 és azon túl” sorába.

Egy másik népszerű, kriptókkal foglalkozó  YouTuber, a  310 000 feliratkozóval rendelkező Michael Wrubel szintén bizakodó a Meme Kombat potenciálját illetően.

No Bs Crypto YouTube-csatornáján pedig azt mondta a 36 ezer feliratkozójának, hogy a Meme Kombat „kinyírhatja a Pepe-t”.

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum és a Solana növekedése az ETF-ek miatt várható: Tökéletes időzítés az MTAUR előértékesítéshez

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán figyelemre méltó fejlemények figyelhetők meg, az Ethereum (ETH) és a Solana (SOL) jelentős növekedés előtt áll, elsősorban az ETF-ek közelgő jóváhagyása miatt. A...

200 dolláros havi stratégia, hogy 2024-ben vagyonra tegyen szert a kriptobizniszben

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, sokan egy közelgő bikafutást várnak. Az altcoinok különösen mélyponton vannak, és felkészültek a jelentős emelkedésre. Ezen radar alatti lehetőségek gondos kiválasztásával egy...

Egyre kisebb az USDT részesedése a tőzsdéken

Az USDT piaci részesedése a központosított kriptotőzsdéken 2024-ben 82%-ról 74%-ra csökkent. Bár az elmúlt években számos nagy horderejű összeomlás és árfolyam-ingadozás történt, a stablecoinok iránt...

A Bitcoin visszaszerzi a 60.000 dolláros szintet: Itt egy lista fontosabb altcoinokról

A Bitcoin jelenleg 60.000 dolláron áll, és megpróbálja visszaszerezni a jelenlegi szintek feletti kritikus tartományi mélypontokat. Miközben vannak pozitív jelek, még mindig van mit tenni ahhoz,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!