A kriptó, ami megmenti az állatokat

-


Vendégbejegyzés


A szabályozás nélküli iparosításnak és a globalizációnak „hála” szerte a világon elpusztulnak az erdők és a vadon élő állatfajok.

A kellően át nem gondolt emberi tevékenységek következményei katasztrofálisabbak lehetnek, mint azt elsőre gondolnánk, mivel a bioszféra bármelyik részébe való közbelépés nem várt hatások egész sorozatát indíthatja el.

A természetvédelem a túlélésünk záloga 

Az erdőkkel kapcsolatban köztudott, hogy megkötik a Föld légkörébe kerülő szén-dioxid jelentős részét.

Viszont az emberiség szénlábnyoma (szén-dioxid-kibocsátása) a jobb életszínvonal és a kereskedelmi tevékenységek elterjedése miatt egyre csak növekszik.

Ráadásul jelentős mértékben pusztítjuk a szén-dioxid-kibocsátást oly régóta keretek között tartó erdeinket is.

Az élővilág pusztulása és a légszennyezés együttes erővel azt eredményezheti, hogy a bolygónk néhány éven belül lakhatatlanná válik.

A probléma megoldásához mindenképpen tudatos cselekvésre és átgondolt kezdeményezésekre van szükségünk.

Nos, a Chimpzee pontosan itt lép be a képbe. Magasba emeli a vadvilágvédelmi kezdeményezéseket (pl. One Tree Planted, WILD Foundation, Rainforest Rescue) és kiegészíti őket blokklánc tokenizációval, valamint kriptopénz jutalmakkal.

kripto

A Chimpzee passzív jövedelemhez segíti hozzá a felhasználóit akkor, ha vásárolnak, NFT-kkel kereskednek, vagy ha részt vesznek a Zero Tolerance Game nevű intenzív környezettudatos játékban.

A passzív jutalmak és az ökoszisztéma vonzósága főként a Z generáció tagjai számára csábító, hiszen ők azok, akik egyébként is törekszenek a fenntarthatóságra.

Látogasd meg a Chimpzee előértékesítését

Sosem volt egyszerűbb adományozni a vadon élő állatoknak

A Chimpzee célja a vadon élő állatok védelmére vonatkozó tevékenységek megkönnyítése, ez pedig növeli a projekt iránti elkötelezettséget és az egyes ügyekben való részvételi arányt.

A projekt szellemében a felhasználóknak nem szükséges pénzt adományozniuk a vadvilág megőrzésére. Ahhoz viszont, hogy részt vehessenek a a Chimpzee ökoszisztémájában, CHMPZ tokeneket kell vásárolniuk. 

Ezeket a tokeneket leköthetik, de akár használhatják is a három Chimpzee platform egyikén:

  1. Chimpzee Shop – Ez egy főleg pólókkal és bögrékkel felszerelt webáruház, amiket meg lehet vásárolni. A termékeken a vadon élő állatok védelmét és a klímavédelmi intézkedéseket népszerűsítő, hatásos üzenetek díszelegnek.

kripto

A Chimpzee Shop-ban jelenleg még csak a funkciókat lehet kipróbálni, és a termékeket megnézni, de a vásárlási lehetőség nem aktív. A bolt elindulása előtt a csapat még elvégzi a  minőségellenőrzési teszteket, és tárgyal a fizetési szolgáltatóval is. 

A vásárlók passzív jutalmakat szerezhetnek CHMPZ tokenekben.

  1. Chimpzee NFT áruház –  Az aktív NFT-kereskedők számára nyíló trade-to-earn NFT áruház jelenleg a fejlesztési szakaszában jár. Innovatív nyereségmegosztási mechanizmusa egészen egyedülállónak számít a piacon.
  2. Zero Tolerance játék – Lebilincselő játékmechanikája és vonzó jutalmai a vadon élő állatok védelmének fontosságát hirdetik. 

A Chimpzee a három fenti platformon szerzett jutalmak egy részét természetvédelmi kezdeményezésekre különíti el. Ha belegondolunk, akkor jól látható, hogy a CHMPZ tokenek kiváló pénzügyi és társadalmi befektetésnek számítanak.

A projektnek még lesz egy befektetési lehetősége a tokenek előértékesítésének lezárultával, ez pedig a Chimpzee NFT útlevél.

Látogasd meg a Chimpzee előértékesítését

Adomány, de egyben befektetés is

A Chimpzee vadon élő állatok védelmére irányuló projektje a blokklánc technológia decentralizált jellegén alapszik.

Ez egészen tökélyre fejleszti a fenntarthatósági kezdeményezések globális koordinációját.

A Web3 projekt a környezetvédelmi ügyekbe belecsempészte a kriptovalutákkal való ösztönzést és a blokklánc tokenizálást is.

A vadvilágvédelem előmozdítására a Chimpzee olyan híres szervezetekkel kötött partnerséget, mint például a WILD Foundation, a Rainforest Rescue, a The Giving Block és a One Tree Planted. 

kripto

Meg kell említsük, hogy a Chimpzee már a token bevezetése előtt hozzájárult ezekhez az ügyekhez, és ez jelentősen megnövelte az érdeklődést a folyamatban lévő kripto előértékesítés iránt. Mindez csak tovább erősíti a projekt hitelességét és elszámoltathatóságát.

Az adományozás folyamatos, és az előértékesítés újabbnál újabb mérföldköveket ér el:

  • A projekt 1200 fa ültetésével támogatta a brazil esőerdő újraerdősítését.
  • 15 000 dollárt adományozott a sivataghoz alkalmazkodott utolsó elefántcsorda védelmére.
  • 20 000 fát ültetett Guatemalában az Amazonas esőerdőjének helyreállításához.
  • A Chimpzee támogatását a háború sújtotta Ukrajna elfeledett állataira is kiterjesztette.

A Chimpzee egy token-égetési stratégiát alkalmaz, és minden új mérföldkő elérésével előnyöket kínál azoknak, akik részt vesznek az előértékesítésben.

Nemrég 1 milliárd tokent égettek el, és így a teljes kínálat 36 milliárd CHMPZ tokenre csökkent.

A Chimpzee legújabb projektjében a WeForestnek segít több mint 5000 fát ültetni Tanzániában azért, hogy támogassa a klímaváltozás elleni küzdelmet.

Ennek elérésével további 1 milliárd tokent fog elégetni, és így a teljes kínálat 36 milliárd CHMPZ tokenre csökken majd.

Ráadásul az NFT lekötés is arra szolgál, hogy csökkentse a kínálatot, és ezáltal támogassa az árfolyamot. 

Látogasd meg a Chimpzee előértékesítését

A Chimpzee előértékesítése meghaladta az 1,7 millió dollárt

A Chimpzee az egyik legjobb 2023-as fenntarthatósági projekt, és fényes jövő elé néz. Előértékesítése máris átlépte az 1,7 millió dolláros mérföldkövet.

A projekt kriptopiacon belüli pozicionálása egészen egyedülálló, és dinamikus ökoszisztémája is vonzó befektetéssé teszi. A projekt mém érme jellege is sokat dob a kilátásain, főleg a kezdeti szakaszban.

kripto

A befektetők akár 4-szeres bónuszhoz is hozzájuthatnak az előértékesítés során. Nézd meg, mennyi bónuszt kaphatsz, ha most beszállsz a projektbe!

Látogasd meg a Chimpzee előértékesítését

Ez is érdekelhet:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!