NEAR Protocol (NEAR) technikai elemzés 11.02.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

NEAR Protocol (NEAR)

A NEAR Protocol (NEAR) token árai az elmúlt tizenkét napban gyorsan emelkedtek.

A Nym Technologies, egy chain-agnosztikus réteg-0 adatvédelmi infrastruktúra, néhány órával szerkesztés ideje előtt jelentette be a NEAR Protocol-nal való partnerségét.

A NEAR token nyereségének valószínűleg még nincs vége. Bár néhány alacsonyabb időtávú visszalépés lehetséges maradt, a token esetében tartós rali várható.

Az egyhetes grafikonon az 1,633 dolláros (kék) szint határolta le a közelmúltbeli alsó csúcsot.

Egy felette való elmozdulás a magasabb időkeretű grafikonon bikásan megfordítja a piaci struktúrát. A fent látható háromnapos grafikonon a struktúra már bikás volt.

Az RSI az elmúlt napokban felfelé szökött, és 70 pont körül állt. Az On-Balance Volume is tisztességes nyereséget jegyzett, és az elmúlt két hétben megnövekedett vásárlási volument tükrözött. A technikai mutatók együttesen azt jelezték, hogy további emelkedés várható.

Az alacsonyabb időtávú grafikonokon az 1,3 dolláros zóna újbóli tesztelése jó vételi lehetőséget kínálhat.

Ez a szint júniusban és augusztusban támaszként szolgált, és csak az elmúlt napokban fordult át ismét támaszszintté.

Mivel a jelenlegi emelkedés során még nem történt számottevő visszalépés, a Fibonacci-szintek felrajzolása elhamarkodott lehet.

Az 1,7-1,8 dolláros régióban a becslések szerint több mint 1,5 milliárd dollár értékű likvidáció történt.

A 2,4 dolláros régió hasonló összeggel rendelkezik, és mindkettő hatalmas likviditást jelentett, amely vonzhatta a NEAR árakat.

Ezért az alacsonyabb árszintekről érkező bikák ezeken a szinteken profitot könyvelhetnek el.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

3 kriptó 1 dollár alatti áron 100-szoros megtérülésért: (ADA), Notcoin (NOT), és az ETFSwap (ETFS)

Vendégbejegyzés A bikafutás mindig lehetőséget kínál a kripto befektetők számára, hogy életre szóló nyereséget érjenek el. A forgatagban az ETFSwap (ETFS), a Cardano (ADA) és a Notcoin...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!