A Bitcoin rögzíti a 35.000 dollárt, a Solana új csúcsokon?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac a Bitcoin (BTC) vezetésével a Forbes szerint 300 milliárd dolláros potenciális változást jelez a kriptopiacon.

A november történelmi teljesítménye bikás tendenciára utal, különösen a Bitcoin esetében, mivel a piac lélegzetvisszafojtva figyeli a Federal Reserve következő lépését.

E potenciális fordulat közepette a Bitcoin (BTC) megőrzi dominanciáját, míg a Solana (SOL) gyors tranzakciós képességekkel mutatja meg rátermettségét.

Eközben a ScapesMania (MANIA) friss arcként jelenik meg a piacon, és azt ígéri, hogy hidat képez a szerencsejáték és a kriptó között.

Előértékesítési sikere és biztonsági jóváhagyásai megalapozzák belépését a nyüzsgő kripto-ökoszisztémába, ami potenciálisan hozzájárulhat a várt piaci „földrengéshez”.

Miután a Bitcoin (BTC) némi stabilitást talált a 35 000 dolláros szint körül, vajon képes lesz-e fenntartani lendületes emelkedését? Milyen magasra várjuk, hogy emelkedjen?

A Solana (SOL) meg fogja-e őrizni fogékonyságát a Bitcoin fejlődésére, és továbbra is meg fogja-e örvendeztetni a befektetőit?

Amikor a ScapesMania (MANIA) végre piacra lép, mi fog történni? Milyen hatással lesz az ígéretes projekt a szerencsejáték-befektetések jövőjére és a kriptopénzpiac egészére? Derítsük ki!

Összefoglaló

  • A ScapesMania (MANIA) a játék és a kripto egyesítését célzó új belépő, amely mögött sikeres előértékesítés és biztonsági validáció áll.
  • A Bitcoin (BTC) egy potenciális 300 milliárd dolláros piaci hullámot vezet, amelyet a történelmi novemberi trendek és a Federal Reserve intézkedései befolyásolnak.
  • A Solana (SOL) egyre nagyobb elismerést kap a nagy sebességű tranzakciók miatt, és még akkor is ellenálló marad, amikor hatalmas mennyiségek kerülnek a tőzsdékre.

ScapesMania (MANIA): Felkelő sztár az Altcoin-univerzumban

Sok kripto szakértő a ScapesManiát választja 2023 és azon túl a legjobb új projektnek.

Sikerül elkülönülnie a versenytársaktól azzal, hogy a birtokosoknak számos bevételi forrást és magas potenciális megtérülést kínál az előértékesítés során.

bitcoin

A gyors potenciális nyereséget kereső vállalatoknak és egyéni kriptokereskedőknek mindenképpen érdemes megvizsgálniuk a ScapesMania ajánlatát.

Amint az előértékesítés befejeződik, az árfolyam az egekbe szökik, biztosítva a 400-500% közötti lehetséges hozamokat.

Jelenleg közel 85%-os aktív kedvezmény van, de ez nem tart örökké – az óra ketyeg, és minden érdeklődőnek, aki szeretné kihasználni ezt az ajánlatot, gyorsan kell cselekednie.

A ScapesMania tokenomikai és egyéb jellemzőit boncolgatva egyértelművé válik, hogy ez a legjobb altcoin, amit most érdemes tartani.

Az innovatív, játékkal kapcsolatos alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 150.000 dolláros nyereményjáték, a közösségi médián keresztül terjedő olthatatlan hype és más pozitív szempontok garantálhatják, hogy a ScapesMania tovább folytatja a győztes útját, ezért érdemes minél hamarabb beszállni.

>>> Csatlakozz elővételben kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<<

Bitcoin (BTC): Intézményi érdeklődés és ETF felhajtás

bitcoin

A kriptotérséget egy új hitelezési platform, a Tokenet híre borzolja, amely az intézményi érdeklődés megugrására készül, különösen a Bitcoin (BTC) ETF helyszíni jóváhagyásának potenciális jóváhagyásával az Egyesült Államokban.

A Tokenet célja, hogy lehetővé tegye a cégek számára a digitális eszközök kölcsönzését és hitelezését, a hagyományos pénzügyi mechanizmusokhoz hasonlóan robusztus kockázatkezelési eszközökkel.

A Bitcoin (BTC) kritikus ponton van, a piaci mutatók 29.087 és 37.682 dollár közötti árfolyamsávot mutatnak.

A 10 napos mozgóátlag 35.015 dolláron áll, ami a közelmúltbeli bikás hangulatra utal, míg a 28560 dolláros 100 napos mozgóátlag hosszabb távú fellendülésre utal az alacsonyabb szintekről.

A 14.920 és 23.515 dollárnál lévő támaszszintek biztonsági hálót jelentenek a piaci visszaesések ellen, a 40.705 és 49.299 dollárnál lévő ellenállási szintek pedig a potenciális kitörési küszöbként szolgálnak.

A piac reakciója a legújabb fejleményekre kulcsfontosságú lesz.

Ha az ETF-et jóváhagyják, az intézményi alapok jelentős beáramlását eredményezheti a Bitcoinba (BTC), ami erős felfelé irányuló lökést adhat a jelenlegi ellenállási szintekkel szemben.

Ezzel szemben, ha az ETF késedelmet szenved vagy elutasításra kerül, a piac konszolidációra vagy akár alacsonyabb támaszszintekre való visszahúzódásra számíthat.

Solana (SOL): Stabil a tőzsdei átutalások közepette

A Solana (SOL) az altcoin területén kiemelkedik, és a piaci volatilitás ellenére is megőrizte pozícióját a legjobban teljesítő eszközök között.

A Solana (SOL) árfolyama megugrott, a szemek az 50 dolláros határt célozzák, mivel az olyan intézményi szereplők, mint a VanEck, jelentős esélyeket ismernek fel.

Még akkor is, amikor az FTX nagy mennyiségű Solana-t helyezett át a tőzsdékre, a piac elnyelte az eladási nyomást.

A technikai elemzés szerint a Solana (SOL) egy emelkedő csatornamintázatban van, miután nemrég leküzdött egy fontos ellenállási szintet.

Ha a lendület folytatódik, és a Solana (SOL) áttöri a 42,50 dolláros ellenállást, az utat nyithat a 46,83 dolláros szint felé, és potenciálisan elérheti a jelentős 50 dolláros szintet.

A Solana (SOL) teljesítménye lenyűgöző volt, gyakran „Ethereum-gyilkosként” címkézik a versenyképessége miatt.

A Solana (SOL) és az ETH aránya szeptember óta következetes rallyt mutat, visszatérve az FTX 2022. novemberi összeomlása előtti szintekre.

Következtetés

A kriptopénzek piaca jelentős szakasznak lehet tanúja, a Bitcoin (BTC) a potenciális értékelési hullám élén áll, a Solana (SOL) pedig erős tranzakciós képességek révén erősíti pozícióját.

A két fent említett érmével kapcsolatos viták közepette sok kripto szakértő úgy véli, hogy a ScapesMania kínálja a legnagyobb növekedési potenciált, 500% feletti lehetséges megtérüléssel.

Az előértékesítési kedvezményekkel, elképesztő bónuszokkal és egyéb előnyökkel a legtöbb szakértő szerint nincs olyan, hogy ne próbáld ki ezt a projektet.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mozgolódnak a BTC-bálnák

A BTC árfolyama a 40 ezer dollárhoz közelít, de a bálnák még mindig tartják a pozícióikat. A kérdés, hogy mikor kezdenek eladásba? Az elemzők szerint...

A Tron alapítója szerint nem tudják megszabni, hogy kik használhatják a protokollt

Justin Sun a Tron alapítója nemrégiben a közösségi médiában utasította vissza a Reuters vádjait, amelyek szerint a hálózatát bűnözők is használják, mégpedig egyre nagyobb mértékben. A...

Túllőtt a 3 milliós célon a TGC, alig 2 millió maradt hátra

A TG.Casino-n (TGC) a világ szeme, hiszen tempós, határozott léptekkel halad az 5 millió dolláros céljához. Az iparági szakértők egyenesen a Rollbithez hasonlítják, mely az...

A Paxos megkapta az engedélyt a stablecoinok kibocsátására Abu-Dzabiban

A Paxos kripto cég két elvi jóváhagyást kapott a Financial Services Regulatory Authority-tól az Abu-Dhabi Global Market-en. A vállalat szerdán közzétett sajtóközleményében közölte, hogy az engedélyek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!