A Bitcoin veszélyben? Michael J. Kramer sokkoló összeomlást jósol

-

Michael J. Kramer, egy ismert piaci stratéga egy friss tweetben aggodalmát fejezte ki a Bitcoin lehetséges árfolyam összeomlásával kapcsolatban.

Kramer kiemelte, hogy a Bitcoin általában véve a kockázatos eszközök kulcsfontosságú vezető mutatója, és egy lehetséges csökkenést jósolt a 20.000 dolláros szint alá, ami szerinte negatív következményekkel járna a részvénypiacra nézve.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A CoinGecko adatai szerint a bitcoin jelenleg 26.878 dolláron kereskedik.

Ez durva, 61,04%-os csökkenés a több mint körülbelül évvel ezelőtt, 2021 novemberében elért 69.044 dolláros történelmi csúcsához képest.

Néhány nappal ezelőtt a Bitcoin még a 27.000 dolláros szint átlépéséért küzdött.

Ezen fejlemények fényében Kramer előrejelzése a jelentős összeomlásról egyre valószínűbbnek tűnik.

A Bitcoin piacán tapasztalható kilengések egybeestek Jerome Powell amerikai jegybankelnök lazító megjegyzéseivel.

Powell utalt arra, hogy a bankszektoron belüli problémák miatt a központi bank enyhíthet a kamatemelések terén.

Az ilyen laza monetáris politika és az alacsony kamatlábak környezete történelmileg kedvező a bitcoinhoz hasonló kockázatos eszközök számára.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A jelenlegi trend azonban nyilvánvaló eltérést mutat ettől a normától.

A Bitcoin egészsége és a kockázatos eszközök teljesítménye közötti kapcsolat a kriptopénzek és a hagyományos piacok összefonódását hangsúlyozza.

A Kramer által megosztott grafikon nemcsak a Bitcoin, hanem azon kockázati eszközök bizonytalan jövőjét is jelzi, amelyekre teljesítménye potenciálisan hatással lehet.

Olvastad már? A Bitcoin Ordinals díjai április óta 700%-ot robbantak

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!