A Bitcoin kritikus Warren Buffett meglehet, hogy elveszítheti elnöki pozícióját

-

A befolyásos konzervatív érdekvédelmi csoport kiemeli, hogy a Bill és Melinda Gates Alapítvánnyal való kapcsolat veszélyt jelenthet a Berkshire Hathaway konglomerátum összes befektetőjére.

A hírhedt néhai pénzember, Jeffrey Epstein is szerepel a közleményben.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A konzervatívok Buffett eltávolítását követelték, íme miért

Amint arról a Bloomberg tegnap beszámolt, 2023. május 5-én az észak virginiai székhelyű National Legal and Policy Center aktivistái azzal a javaslattal álltak elő, hogy Warren Buffettet váltsák le a Berkshire Hathaway elnöki posztjáról.

A Bill Gates-szel való együttműködése a jótékonykodás terén elidegenítheti a befektetők különböző csoportjait – áll a közleményben.

A konzervatívok kiemelték, hogy a Bill Gatesszel való együttműködéssel Buffett veszélyezteti a semlegesség elvét, és politikai folyamatokba keveredik.

A nyilatkozat rámutatott a Bill Gates és Jeffrey Epstein közötti állítólagos kapcsolatokra is. A hírhedt pénzember és állítólagos embercsempész találkozott Bill Gatesszel, és a média szerint ő kezelheti a pénzét.

Megjegyzendő, hogy a nem százéves befektetőlegenda lemondott a BMF-ben betöltött kuratóriumi tisztségéről, állítása szerint hosszú ideig inaktív volt.

A „patkányméregtől” a „szerencsejáték zsetonig”

Emellett az Egyesült Államok legnagyobb nyugdíjalapja, a California Public Employees Retirement System vagy CalPERS úgy vélekedett, hogy a Berkshire Hathawaynél a vezérigazgatói és az elnöki pozíciót szét kellene választani.

A 92 éves férfit azonban nem lesz könnyű trónfosztani,mert Ő személyesen rendelkezik a szavazatok 31,5%-ával, és ellenzi vezetői funkcióinak megosztását.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Amint arról korábban beszámoltunk, Buffett a Bitcoin (BTC) és általában a kriptovaluták legelszántabb kritikusai közé tartozik.

Öt évvel ezelőtt, 2018 májusában interjújában „patkányméreg” -ként pocskondiázta a legnagyobb kriptopénzt.

Két héttel előtte Buffett korábbi helyettese, Tracy Britt Cool a kriptókat „digitális tulipánokhoz” hasonlította, felidézve a Hollandiát az 1630-as évek közepén meghódító tulipán mániát.

Olvastad már? A Star Wars NFT kollekció a Flow blokkláncon indul

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Miért érdemes odafigyelni az Arbitrumra?

Az Arbitrum nagyjából egy hete indította el a saját fejlesztési programját, egyfajta ösztöndíjat, és már most látszik a hálózati változásokból, hogy a kezdeményezés megfelelő útra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!