Ethereum technikai elemzés 05.06.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum

Az Ethereum árfolyamelemzése azt mondja, hogy a bikák erősödnek az erős rally után, amely során az 1.800 dollár körüli szintről 1.943 dollárra emelkedett.

A vevők most arra törekszenek, hogy kiterjesszék a nyereségüket, és áttörjék a 2,017 dolláros ellenállást, amely az ETH egész heti csúcsát jelentette, amelyet a mai nap folyamán írtak le.

A közelmúltbeli emelkedés meglehetősen biztató, mivel az elmúlt napokban a kriptopénz teljesen a medvés árnyék alatt maradt, és az árak nehezen tudták áttörni az 1.800 dolláros szintet.

A bikáknak azonban sikerült átvenniük az irányítást a medvéktől, és az ETH árfolyamát az 1.900 dolláros szint fölé hajtották.

A 24 órás Ethereum árelemzés pozitívan alakul a kriptopénz számára, mivel jelentős mértékben emelkedett az árfolyam értéke.

Az árfolyam mostanra átlépte az 1.940 dolláros szintet, és célja, hogy magasabb szinten állapodjon meg.

A vételi nyomás erős volt az elmúlt órákban, és az ETH jelenleg 1.926 dolláron kereskedik, 1,9 százalékos nyereséggel.

Az ETH emelkedésének további pozitív megerősítése várható, mivel a kék MACD vonal a jelzővonal fölé emelkedik 1,31-es értékkel.

Az RSI is átlépte az 50-es határt, és most stabilan 51 ponton áll, ami semleges állapotot jelez.

A bikák még mindig a kezükben tartják az irányítást, és a befektetők további emelkedésre számíthatnak az ETH esetében a közeljövőben.

A napi grafikonon a Bollinger-sávok is szélesednek, ami a piac megnövekedett volatilitását jelzi.

A felső sáv 2.051 dollárnál van, míg az alsó sáv kényelmesen pihen 1.767 dollárnál. 1.800 dollárnál az Ethereum árelemzése azt mutatja, hogy a bikáknak sikerült lenyűgözően felépülniük a 4 napos mélypontról, 1.800 dollárról.

A kriptopénz jelenleg 1.910 dolláros csúcson kereskedik, és úgy néz ki, hogy folytatja az emelkedő tendenciát, mivel a vásárlási nyomás tovább növekszik.

A vevőknek azonban óvakodniuk kell a 2.017 dolláros ellenállástól, mivel az megállíthatja az ETH növekedését.

Mindazonáltal a befektetők optimisták az Ethereum jövőjét illetően, és bíznak abban, hogy a közeljövőben áttörheti a 2.000 dollár feletti történelmi csúcsát.

ethereum

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!