A Star Wars NFT kollekció a Flow blokkláncon indul

-

A május 4-i éves „Star Wars Day” alkalmából a Cryptoys NFT startup cég bejelentette, hogy az ikonikus szórakoztatóipari franchise által inspirált digitális gyűjthető tárgyakat bocsát ki.

A Star Wars NFT kollekció május 24-től lesz elérhető, és csatlakozik a Cryptoys popkultúra „digitális játékainak” sorához.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Mattel játékmárkával közösen készített Masters of the Universe kollekciók sikerét követően a Cryptoys 15 limitált kiadású Star Wars NFT-t ajánl, amelyekben olyan kedvelt karakterek szerepelnek, mint Luke Skywalker, Leia hercegnő és Darth Vader.

Minden egyes NFT 39,99 dollárba kerül majd a kiskereskedelemben, és a Flow blokkláncon mintelik őket, amely olyan népszerű gyűjtőplatformoknak ad otthont, mint az NBA Top Shot és az NFL All Day.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Ritkasági szintek és digitális holocronok

A Star Wars NFT-ket öt egyedi, rajzfilmszerű bőrstílusban tervezik, és különböző ritkasági szinteken lesznek kaphatók, köztük „Common”, „Rare”, „Legendary”, „Grail” és „Ultra Grail”.

Az NFT-ket a Star Wars témájú digitális „holocronokban” – a híres sci-fi sorozat adattároló eszközeiben – fogják bemutatni.

A vevők „blind box”-ot kapnak, ami azt jelenti, hogy a konkrét karakter csak a csomag kinyitásakor derül ki.

A Cryptoys vezérigazgatója és az OnChain Studios társalapítója, Will Weinraub izgatottan nyilatkozott a bevezetésről:

„Gyerekkorunk óta mindannyian Star Wars-rajongók vagyunk, ezért egy abszolút álom vált valóra azzal, hogy a Star Wars gyűjthető digitális játékokat hozhatunk a Cryptoys platformjára”.

Olvastad már? A Binance leállítja az újonnan listázott mémcoinokat

Kiemelt kép: Brick Builder Watts

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!