A Binance leállítja az újonnan listázott mémcoinokat

-

A Binance vezető kriptopénz tőzsde leállította a két memecoin, a PEPE és a Floki Inu (FLOKI) kivonását, röviddel a tőzsdére lépésük után.

A Pepe és a Floki Inu tokenek felhasználói nehézségekkel szembesülhettek a befizetéseik megtekintésekor, a Binance tőzsde közleménye szerint.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A befizetések láthatóságával kapcsolatos problémák valószínűleg még egy ideig fennállnak.

A Binance felfüggesztette a FLOKI és a PEPE tokenek kereskedését az innovációs zónájában, röviddel azután, hogy bejelentette a tőzsdére való bevezetésüket és megnyitotta a spot kereskedési párokat mindkét tokenre a nap folyamán.

A hirtelen felfüggesztés meglepetésként ért, és sok kereskedőt zavarba hozott.

A tőzsde egyelőre nem közölt további részleteket a döntés hátterében álló okokról.

Továbbá a Binance biztosította a felhasználókat, hogy a jelenleg nem látható befizetéseket jóváírják.

A tőzsde lépéseket tett a probléma megoldására, és szorgalmasan dolgozik a mielőbbi megoldáson.

A felhasználók számíthatnak arra, hogy a befizetéseik megjelennek a számláikon, amint az esetet sikeresen megoldották.

A váratlan hiba nagy felfordulást keltett a Binance felhasználói körében, különösen azok körében, akik türelmetlenül várják, hogy kereskedhessenek az újonnan bevezetett tokenekkel.

A felhasználók csalódottak a technikai probléma miatt, amely megzavarta kereskedési terveiket. A hiba kényelmetlenséget és frusztrációt okozott az érintett felhasználók körében.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A  Binance ma bejelentette, hogy a FLOKI és a PEPE-t hozzáadta a tőzsdéhez, valamint új spot kereskedési párosításokat, köztük a FLOKI/USDT, FLOKI/TUSD, PEPE/USDT és PEPE/TUSD párosításokat.

A tőzsde elindítása előtt a Binance arra kérte a felhasználókat, hogy FLOKI és PEPE befizetéseket tegyenek.

A Binance ezen lépése több kereskedési lehetőséget és befektetési lehetőséget biztosít a felhasználók számára ezekbe az újonnan hozzáadott tokenekbe.


Olvastad már? A Solana Alapítvány bemutatja az NFT Showdown-t

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

A Bitcoin most már a francia nyugdíjbiztosításokban is szerepel!

A VanEck az Inter Investtel együttműködve egy innovatív tőzsdén kereskedett kötvényen (ETN) keresztül bevezeti a Bitcoint a francia nyugdíj-előtakarékossági tervekbe. Ezzel az úttörő együttműködéssel a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!