A Binance leállítja az újonnan listázott mémcoinokat

-

A Binance vezető kriptopénz tőzsde leállította a két memecoin, a PEPE és a Floki Inu (FLOKI) kivonását, röviddel a tőzsdére lépésük után.

A Pepe és a Floki Inu tokenek felhasználói nehézségekkel szembesülhettek a befizetéseik megtekintésekor, a Binance tőzsde közleménye szerint.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A befizetések láthatóságával kapcsolatos problémák valószínűleg még egy ideig fennállnak.

A Binance felfüggesztette a FLOKI és a PEPE tokenek kereskedését az innovációs zónájában, röviddel azután, hogy bejelentette a tőzsdére való bevezetésüket és megnyitotta a spot kereskedési párokat mindkét tokenre a nap folyamán.

A hirtelen felfüggesztés meglepetésként ért, és sok kereskedőt zavarba hozott.

A tőzsde egyelőre nem közölt további részleteket a döntés hátterében álló okokról.

Továbbá a Binance biztosította a felhasználókat, hogy a jelenleg nem látható befizetéseket jóváírják.

A tőzsde lépéseket tett a probléma megoldására, és szorgalmasan dolgozik a mielőbbi megoldáson.

A felhasználók számíthatnak arra, hogy a befizetéseik megjelennek a számláikon, amint az esetet sikeresen megoldották.

A váratlan hiba nagy felfordulást keltett a Binance felhasználói körében, különösen azok körében, akik türelmetlenül várják, hogy kereskedhessenek az újonnan bevezetett tokenekkel.

A felhasználók csalódottak a technikai probléma miatt, amely megzavarta kereskedési terveiket. A hiba kényelmetlenséget és frusztrációt okozott az érintett felhasználók körében.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A  Binance ma bejelentette, hogy a FLOKI és a PEPE-t hozzáadta a tőzsdéhez, valamint új spot kereskedési párosításokat, köztük a FLOKI/USDT, FLOKI/TUSD, PEPE/USDT és PEPE/TUSD párosításokat.

A tőzsde elindítása előtt a Binance arra kérte a felhasználókat, hogy FLOKI és PEPE befizetéseket tegyenek.

A Binance ezen lépése több kereskedési lehetőséget és befektetési lehetőséget biztosít a felhasználók számára ezekbe az újonnan hozzáadott tokenekbe.


Olvastad már? A Solana Alapítvány bemutatja az NFT Showdown-t

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!