Uniswap technikai elemzés 05.05.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Uniswap

A legutóbbi Uniswap árelemzés erős bika irányú mozgást mutat, mivel az UNI/USD pár átlépte az 5,50 dolláros szintet, és jelenleg e szint felett kereskedik.

Annak ellenére, hogy a mai napot 5,23 dolláron nyitották, a bikák az elmúlt 24 órában körülbelül 4 százalékkal erősödtek, ami az Uniswap árfolyamát feljebb tolta, és támogatta a felfelé ívelő tendenciát.

Ahogy az napos grafikonon látható, az Uniswap árelemzése azt jelzi, hogy az UNI/USD pár továbbra is bika trendben van, mivel az árfolyam a közelmúltbeli 5,20 dolláros mélypontról való kilábalást mutatja.

Az UNI az elmúlt néhány órában folyamatos emelkedést mutat, és a bikák az 5,54 dolláros ellenállási szint áttörését szorgalmazzák.

A kereskedési volumen az elmúlt 24 órában jelentős növekedést mutatott, ami közel 29 százalékos emelkedést jelent.

A grafikon technikai mutatói is támogatják a bikás hangulatot. A MACD indikátor ismét a pozitív tartományba fordult, és emelkedő pályát mutat, mivel a MACD vonal átlépte a jelzővonalat.

Az RSI mutató élesen felfelé mutat a túladott régióból, és jelenleg 47-es értéken áll, ami azt mutatja, hogy a vevők uralják a piacot, és még van hely további nyereségre.

Továbbá a Bollinger szalagok is szélesednek, ami az UNI/USD pár volatilitásának növekedését jelzi.

Összességében az Uniswap árelemzése azt mutatja, hogy az UNI/USD pár jelenleg erős bika trendben kereskedik, további emelkedési potenciállal.

Az 5,54 dolláros ellenállási szint áttörése további nyereséget hozhat, azonban a piacon bekövetkező negatív fejlemények árkorrekcióhoz vezethetnek, és tesztelhetik az 5,23 dolláros támaszszintet.

uniswap

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!