A Solana Alapítvány bemutatja az NFT Showdown-t

-

A Solana Alapítvány célja az új, non-fungible token (NFT) projektek minőségének javítása azáltal, hogy a „NFT Showdown” elnevezésű versenyen feltörekvő alkotókat hív meg, hogy mutassák be profilkép-gyűjteményekre vonatkozó elképzeléseiket.

Ez a verseny arra ösztönzi az alkotókat, hogy átfogó üzleti terveket dolgozzanak ki a divat-, szórakoztató és játékiparban „valódi hasznosságú” kollekciók létrehozására.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Austin Federa, a Solana Alapítvány stratégiai vezetője hangsúlyozta, hogy az NFT Showdown célja, hogy elősegítse a változást abban, ahogyan az NFT márkák az indulás előtt kidolgozzák üzleti terveiket.

A cél annak átgondolása, hogy mi szükséges ahhoz, hogy egy NFT-márka hosszú távon sikeres legyen.

Versenyben az Ethereummal az NFT térben

Míg az Ethereum történelmileg a top NFT gyűjtemények preferált blokklánca volt, a konkurens láncok, mint például a Solana, előrelépéseket értek el az iparágban.

A június elejére kitűzött beadási határidővel a Solana közvetlenül támogatja majd a tíz verseny győztesét.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Ez a támogatás elsősorban a Solana és az iparági szakértők átfogó útmutatásából fog állni a hosszú távú siker eléréséhez.

A Magic Eden, a Solana-alapú gyűjtemények kereskedelmének megkönnyítéséért elismert NFT piactér teljes mértékben támogatta a versenyt.

Tiffany Huang, a Magic Eden marketingvezetője elmondta, hogy a kezdeményezés célja, hogy új arcokat és ötleteket hozzon az ökoszisztémába, és örömmel járulnak hozzá a bővüléshez.

zeta

Olvastad már? El Salvador eltörli a technológiai innovációkat terhelő adókat

Kiemelt kép: nftshowdown

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!