A Solana Alapítvány bemutatja az NFT Showdown-t

-

A Solana Alapítvány célja az új, non-fungible token (NFT) projektek minőségének javítása azáltal, hogy a „NFT Showdown” elnevezésű versenyen feltörekvő alkotókat hív meg, hogy mutassák be profilkép-gyűjteményekre vonatkozó elképzeléseiket.

Ez a verseny arra ösztönzi az alkotókat, hogy átfogó üzleti terveket dolgozzanak ki a divat-, szórakoztató és játékiparban „valódi hasznosságú” kollekciók létrehozására.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Austin Federa, a Solana Alapítvány stratégiai vezetője hangsúlyozta, hogy az NFT Showdown célja, hogy elősegítse a változást abban, ahogyan az NFT márkák az indulás előtt kidolgozzák üzleti terveiket.

A cél annak átgondolása, hogy mi szükséges ahhoz, hogy egy NFT-márka hosszú távon sikeres legyen.

Versenyben az Ethereummal az NFT térben

Míg az Ethereum történelmileg a top NFT gyűjtemények preferált blokklánca volt, a konkurens láncok, mint például a Solana, előrelépéseket értek el az iparágban.

A június elejére kitűzött beadási határidővel a Solana közvetlenül támogatja majd a tíz verseny győztesét.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Ez a támogatás elsősorban a Solana és az iparági szakértők átfogó útmutatásából fog állni a hosszú távú siker eléréséhez.

A Magic Eden, a Solana-alapú gyűjtemények kereskedelmének megkönnyítéséért elismert NFT piactér teljes mértékben támogatta a versenyt.

Tiffany Huang, a Magic Eden marketingvezetője elmondta, hogy a kezdeményezés célja, hogy új arcokat és ötleteket hozzon az ökoszisztémába, és örömmel járulnak hozzá a bővüléshez.

zeta

Olvastad már? El Salvador eltörli a technológiai innovációkat terhelő adókat

Kiemelt kép: nftshowdown

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

A Kraken kriptotőzsde ebben a két európai országban terjeszkedik

Az amerikai székhelyű Kraken kriptotőzsde nemrégiben engedélyt szerzett két vezető európai országban - Spanyolországban és Írországban. Spanyolországban a tőzsde megkapta a virtuális eszközszolgáltató (VASP) regisztrációt a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!