A Ripple vezérigazgatója dicséri az XRP közösségét

-

Brad Garlinghouse, a Ripple vezérigazgatója köszönetet mondott az XRP közösségének.

A Ripple vezérigazgatója tweetelt arról, hogy mennyire örül, hogy az XRP Las Vegas 2023-on, egy kétnapos, kizárólag az XRP közösség tagjai számára rendezett konferencián találkozott az XRP közössége sok tagjával.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Elismeri az XRP közösségen belüli összetartást, mondván, hogy a bajtársiasság, a jó barátság szelleme, figyelemre méltó volt.

Garlinghouse elismerését fejezi ki az XRP közösségnek is, amiért kitartottak a Ripple mellett és támogatták, amikor az hősiesen küzdött a SEC-vel folytatott jogi csatában.

Emlékeztetőül: a SEC 2020 decemberében indított pert a Ripple és két vezetője ellen, azt állítva, hogy az XRP 1,3 milliárd dolláros eladása be nem jegyzett értékpapír-kibocsátás volt.

Tavaly decemberben mind a SEC, mind a Ripple benyújtotta válaszlevelét a gyorsított eljárásra vonatkozó kérelmének alátámasztására.

Stuart Alderoty, a Ripple általános jogtanácsosa kiemelte, hogy ez volt a cég utolsó beadványa a cég azon törekvésében, hogy a bíróság a javára ítéljen.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A mérföldkövet ünnepelve kijelentette, hogy a Ripple büszke a védelemre, amelyet az egész kriptoipar nevében nyújtott be, megemlítve, hogy a fintech óriásvállalat mindig „egyenesen viselkedett a bírósággal”.

A közösség továbbra is várja a bíró ítéletét, amely várhatóan hamarosan megszületik.

A Ripple elmondása szerint 2023-ban számít a gyorsított eljárásban hozott döntésre, bár az időzítés végső soron a bíróságon múlik.

Olvastad már? A Star Wars NFT kollekció a Flow blokkláncon indul

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!