A Ripple vezérigazgatója dicséri az XRP közösségét

-

Brad Garlinghouse, a Ripple vezérigazgatója köszönetet mondott az XRP közösségének.

A Ripple vezérigazgatója tweetelt arról, hogy mennyire örül, hogy az XRP Las Vegas 2023-on, egy kétnapos, kizárólag az XRP közösség tagjai számára rendezett konferencián találkozott az XRP közössége sok tagjával.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Elismeri az XRP közösségen belüli összetartást, mondván, hogy a bajtársiasság, a jó barátság szelleme, figyelemre méltó volt.

Garlinghouse elismerését fejezi ki az XRP közösségnek is, amiért kitartottak a Ripple mellett és támogatták, amikor az hősiesen küzdött a SEC-vel folytatott jogi csatában.

Emlékeztetőül: a SEC 2020 decemberében indított pert a Ripple és két vezetője ellen, azt állítva, hogy az XRP 1,3 milliárd dolláros eladása be nem jegyzett értékpapír-kibocsátás volt.

Tavaly decemberben mind a SEC, mind a Ripple benyújtotta válaszlevelét a gyorsított eljárásra vonatkozó kérelmének alátámasztására.

Stuart Alderoty, a Ripple általános jogtanácsosa kiemelte, hogy ez volt a cég utolsó beadványa a cég azon törekvésében, hogy a bíróság a javára ítéljen.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A mérföldkövet ünnepelve kijelentette, hogy a Ripple büszke a védelemre, amelyet az egész kriptoipar nevében nyújtott be, megemlítve, hogy a fintech óriásvállalat mindig „egyenesen viselkedett a bírósággal”.

A közösség továbbra is várja a bíró ítéletét, amely várhatóan hamarosan megszületik.

A Ripple elmondása szerint 2023-ban számít a gyorsított eljárásban hozott döntésre, bár az időzítés végső soron a bíróságon múlik.

Olvastad már? A Star Wars NFT kollekció a Flow blokkláncon indul

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága előtti szerdai meghallgatáson Gary Gensler, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöke tisztázta álláspontját a Bitcoinról, és Patrick McHenry, a bizottság...

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!