A bitcoin (BTC) ára elérte a 23 ezret, mi lesz a következő?

-

Michael van de Poppe népszerű elemző a bitcoin következő lépéséről osztott meg jóslatokat, mivel az ár továbbra is oldalazva mozog a 23K dolláros szint közelében.

A bitcoin ára többnyire oldalazva mozog a 23 000 dolláros szint közelében, miután nemrég elérte a 23 282 dolláros 5 hónapos csúcsot.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A januári 40%-os rali után a kereskedők azt találgatják, hogy a bitcoin ára tovább emelkedik-e és eléri-e a 25 000 dollárt, vagy 21 000 dollárra esik.

Michael van de Poppe népszerű elemző úgy véli, hogy a rali valószínűleg véget ért, mivel a bitcoin nem tudta áttörni a 23 100 dollárnál lévő kritikus ellenállást.

A Bitcoin ára 21 000 dollárra eshet?

A Bitcoin továbbra is a 23 000 dolláros szint felett mozog a friss befektetői optimizmus közepette, de a 23 100 dolláros döntő ellenállás miatt nem tudja tartani a szintet.

Vajon a jelenlegi BTC ármozgás hozhat-e bullish piacot

A Bitcoin árfolyama valószínűleg inkább 21 000 dollárig esne, mint 25 000 dollárig, az elemzők által javasolt következő pozitív szintig, mivel a kereskedők hangulata rövid távon inkább medvés.

Michael van de Poppe kriptoelemző egy január 24-i tweetjében azt mondta, hogy a bitcoin árfolyama nehezen tud áttörni a 23 000 dolláros kritikus ellenállás fölé.

bitcoin
Forrás: Twitter

Így, ha a Bitcoin továbbra is alacsonyabb csúcsokat hoz, akkor valószínűleg a folytatás előtt a 22 300 dollár körüli tesztelés a valószínűbb forgatókönyv.

Ezenkívül ez jó vásárlási lehetőséget kínál azoknak a befektetőknek, akiknek nem sikerült megragadniuk a bitcoint az alacsonyabb szinteken.

Január elején Michael van de Poppe masszív ralit jósolt a BTC árfolyamában, amely az FOMC ülése előtt le fog csillapodni.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Miért van vége a Bitcoin-ralinak?

A CoinGape nemrégiben közzétett egy elemzést, amelyben arról értekezik, hogy miért van valószínűleg vége a Bitcoin árfolyam-ralinak.

Az Európai Központi Bank ugyanis 50 bázispontos kamatemelést tervez februárban és márciusban.

A közgazdászok szerint nagy esély van arra, hogy az amerikai jegybank február 1-jén 50 bázispontos kamatemelést jelent be.

A CME FedWatch eszköz szerint azonban inkább a 25 bázispontos kamatemelés valószínűsége 99%.

Ha érdekelnek a befektetések, akkor látogass el Ádám YouTube csatornájára, ahol kripto tartalmakkal is találkozhatsz.

Olvastad már? Megfelelt: visszakerülhet egy bitcoinbányászati cég a Nasdaqra

Forrás: coingape.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.


Legfrissebb bejegyzéseink

Újabb adag bitcoint akar vásárolni a MicroStrategy

Az előző negyedévben a MicroStrategy 34 millió dollár értékben adott el bitcoint, hogy a veszteségeket le tudják írni az adójukból. A 2022-es év papíron nagy...

Bemutatkozik a CoinCharlie, a magyar kriptovaluta-váltó

CoinCharlie egy fiat-kripto váltó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén váltsák át a hagyományos pénzüket kriptopénzekre vagy fordítva. A CoinCharlie célja, hogy egyszerű, biztonságos...

Bitcoin technikai elemzés 02.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin árfolyama jelenleg 23 300 dollár körül mozog, 24 órás kereskedési volumene 25 milliárd dollár. A CoinMarketCap listáján, a piaci kapitalizációja pedig meghaladja a 449...

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!