A Bitcoin ára csúszik lefelé, de a Bitcoin Minetrix ICO-ja megváltást hozhat

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin (BTC) ára majdnem 3%-ot esett a szerdai FOMC ülés előtt, ami híven jelezte az óvatosan kiváró befektetői hangulatot.

A fontosabb altcoinok sem voltak restek, és követték a Bitcoin lefelé irányuló mozgását. Példának okáért az Ethereum (ETH) és a Solana (SOL) is veszteségről számolhattak be.

A szélesebb kriptopiacon tehát ez a helyzet, de egy új projekt, a Bitcoin Minetrix (BTCMTX) előértékesítésére ez nincs hatással, és olyannyira erősen halad a célja felé, hogy nemrégiben átlépte a 10 millió dolláros gyűjtési mérföldkövét.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Fed döntése körüli aggodalmak miatt a Bitcoin 43 000 dollár alá zuhant

A Bitcoin ezúttal a kulcsponti lélektani szint, azaz 43 000 dollár alatt találta magát, hiszen a Fed ülése előtt a medvék vették át a karmesteri pálcát.

A BTC áresése magával húzta a mélybe az egész piacot: a CoinMarketCap adatai szerint a teljes kriptopiaci kapitalizáció 1,62 milliárd dollárra csökkent.

A CoinGlass adataiba belenézve pedig azt látjuk, hogy mindez 133,50 millió dollárnyi long pozíció likvidáláshoz vezetett az elmúlt 24 órában.

Bitcoin

Forrás: CoinGlass

Egyébként a legtöbb likvidáció a Binance, az OKX és a Bybit piacain történt.

A Bitcoin technikai állása is kifejezetten gyenge, az árfolyam az 50 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) alá került az 1 órás grafikonon.

A Relatív Erősség Index (RSI) ugyanezen a grafikonon szintén 48-ra zuhant, ami jelzi a lefelé irányuló mozgástér kihasználását.  

A kedvezőtlen árfolyammozgás tehát részben a Fed kamatterveinek bejelentése miatti feszült várakozás számlájára írható.

Ugyan azóta a Fed már nyilatkozott, a népszerű kriptók árfolyammozgása mégsem tért vissza a normális kerékvágásba, és a befektetők továbbra is óvatossági játszmát folytatnak.

A GBTC kiáramlások lehúzzák a kriptopiacot 

Tény, hogy a Bitcoin elszédülése egyrészt a Fed politikájának köszönhető, azért a Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) körüli fejlemények is nagy mértékben hozzájárultak a Bitcoin bizonytalanságához.

A népszerű alap, mely január 16-án alakult át spot BTC ETF-fé, a Bitfinex jelentése szerint az elmúlt hetek során 4,3 milliárd dolláros kiáramlást viselt el.

Az történhetett, hogy a befektetők felvették a nyereségüket, és 50%-os árkedvezményben részesültek. 

Egy cseppet sem csodálkozunk, hogy a GBTC-ből való kiáramlás ennyire negatív hatást gyakorolt a kriptopiacra, és hozzátett ahhoz, hogy a Bitcoin árfolyama ilyen mértékben csökkenjen.

Bitcoin

Forrás: Bitfinex

A piac zavartságához egyébként még a csődbe ment FTX kriptotőzsde is hozzátette a maga kis részét, hiszen a saját problémái megoldása érdekében arra kényszerült, hogy eladja a GBTC-állományát.

Azonban van egy jó hírünk is a Bitcoin-befektetők számára: a népszerű GBTC-alternatívák, példának okáért a BlackRock spot BTC ETF-je továbbra is a legnagyobb határozottsággal fejlődik.

A BlackRock ETF-je (IBIT) az elmúlt két hétben 1,8 milliárd dollárnyi friss beáramlást hozott, szóval egyértelmű, hogy milyen hatalmas a Bitcoin iránti intézményi kereslet.

Végeredményben elmondhatjuk azt, hogy a BTC árfolyama rövid távon visszahőkölt ugyan, de a hosszú távú kilátásai eléggé pozitívan festenek.

A Bitcoin Minetrix fellázad a medvés hangulat ellen, és brillírozik az ICO-ján  

Szóval a szélesebb kriptopiac most keményen küzd, de máris itt a reménysugár egy vadonatúj projekt, a Bitcoin Minetrix (BTCMTX) formájában.

Ez az előértékesítési program nem törődik a piac általános rossz szájízével, és nemrég át is lépte a 10 millió dolláros lélektani határt. Ahogy mi látjuk, főként a rugalmassága, és a benne lévő árpotenciál repíti ennyire sebesen előre, és a sikerének több tényezője is van. 

A platform célja egyébként az, hogy Stake-to-Mine mechanizmusával karöltve új színt hozzon a kriptobányászati iparágba.

Modellje képessé teszi a natív BTCMTX érmetulajdonosokat arra, hogy lekössék az érméiket, és cserébe felhőbányászati krediteket gyűjtsenek. Ezek a kreditek aztán hash-telejsítmény égetésére használhatók.

Ezenkívül a Bitcoin Minetrix saját staking protokollal is bír, mellyel cikkünk írásakor a BTCMTX-tulajdonosok évi 66%-os hozamra tehetnek szert.

Ez egy nagyszerű lehetőség egy egészséges mértékű passzív jövedelemre.

Bitcoin

Ráadásul a Bitcoin Minetrix előértékesítési rendszere a kedvezményes BTCMTX árral igen csábító: cikkünk sorainak írásakor 0,0132 dollárra rúg. Figyelem, ez az ár szakaszról szakaszra nő, ezért érdemes minél korábban csatlakozni a projekthez.

A gyűjtés nagysága azt jelzi, hogy a befektetők igyekeznek kihozni a maximumot a projekt natív tokenjéből, még mielőtt az a nyílt piacon is megjelenik.

Ez egy remek stratégiai megközelítés, hiszen a tőzsdei debütálásra még idén sor kerül.

További érdekes hírekért kövesd a Bitcoin Minetrix Telegram-csatornáját, vagy az X-fiókját.

Nézd meg a Bitcoin Minetrix előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!