1 millió dolláron a Bitcoin 2028-ra, de ez nem garantált

-

Tuur Demeester, a Bitcoin evangélista megosztotta véleményét arról, hogy a Bitcoin milyen esélyekkel rendelkezik arra, hogy 2028-ra elérje a régóta várt 1 millió dolláros szintet.

Samson Mow-val, Max Keiserrel és más radikális Bitcoin-rajongókkal ellentétben Demeester nem olyan biztos abban, hogy a világ kriptovalutájának zászlóshajója a következő Bitcoin-feleződés után biztosan 1 millió dollárt fog érni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin 1 millió dolláron 2028-ban? „Nem tudom”

A befektető @dotkrueger tweetjét idézve, ahol egy grafikonon látható, hogy 2028-ra a Bitcoin elérheti az 1.000.000 dolláros szintet, Demeester kijelentette, hogy nem biztos benne, hogy ez lehetséges lesz, mivel „minden szép modell arra van ítélve, hogy Mr. Market összetörje”.

A 2028 nyara utánig fog tartani, amíg a BTC eléri az 1 millió dollárt? Nem tudom, de azt tudom, hogy minden szép modell (és egyetértek ezzel ) arra van ítélve, hogy Mr. Market összetörje.

Habár elismerte, hogy tetszett neki a Bitcoin árnövekedési modellje – „Bitcoin power-law corridor of growth”, amely 2019-ben jelent meg a power-law blog platformon.

A következő Bitcoin feleződés 2028-ban várható, ez lesz az ötödik a várhatóan idén áprilisban bekövetkező feleződés után.

A felezés négyévente történik, és automatikusan felére csökkentette a bányászok által egy blokkonként kibocsátott Bitcoin-kínálatot.

Jelenleg a BTC-bányászok naponta 900 érmét állítanak elő. Az áprilisi megfelezés után ez a mennyiség 450 BTC napi mennyiségre csökken.

Mégis, a radikális Bitcoiner Samson Mow, a Jan3 vezetője úgy véli, hogy a Bitcoin végül el fogja érni az 1 millió dollárt, és szerinte ez egészen váratlanul történhet.

bitcoin

A Bitcoin ETF-ek úgy veszik a BTC-t, mintha nem lenne holnap

Azután, hogy az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet szabályozó hatósága jóváhagyta a Wall Street-i cégeket, amelyek zöld utat adtak a spot Bitcoin ETF beadványaiknak, ezek a spot alapú tőzsdén kereskedett termékek elindultak, és az ETF-ek hatalmas mennyiségű digitális aranyat kezdtek el felvásárolni.

A Bloomberg elemzési adatai szerint ez a tizenegy spot Bitcoin ETF, köztük a Fidelity, a BlackRock, a VanEck és az Ark Invest, naponta 4700 BTC-t halmoznak fel, hideg tárcákba költöztetve azokat.

Ez több mint 5x annyi, mint amennyit a bányászok naponta termelnek.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Több jelentős bitcoinos is felhívta a nyilvánosság figyelmét erre a tényre a Twitteren a közelmúltban, köztük Gurbacs Gábor és Tuur Demeester.

Az utóbbi úgy véli, hogy miután a felezés kevesebb mint három hónap múlva megtörténik, a Bitcoin ETF-ek által naponta megszerzett bitcoinok száma valószínűleg 20-szorosára fog megugrani.

Olvastad már? A Dogwifhat és a Pepe árcsökkenése, a Meme Moguls (MGLS) a fedezeten

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!