A Dogwifhat és a Pepe árcsökkenése, a Meme Moguls (MGLS) a fedezeten

-


Vendégbejegyzés


Figyelembe véve a kriptopénzpiac eredendően volatilis jellegét, az árfolyamok alakulásának bizonytalansága állandó kellemetlenséget jelent, amivel meg kell küzdeni.

Emiatt kulcsfontosságú, hogy szorosan nyomon kövessük egy kriptoportfólió ármozgásait és trendjeit, különösen az olyan top kriptopénzekét, mint az Ethereum (ETH).

Bár a bizonytalanságok továbbra is fennállnak, a Meme Moguls úttörő projektje megmutatja a potenciát a kriptopiacon bekövetkező jelentős változásokhoz.

A Dogwifhaft (WIF) egy hét alatt 17%-ot esett: Vajon sikerül-e talpra állnia?

A Dogwifhat (WIF) tokenje jelentős visszaeséssel szembesült: 38%-kal esett 0,3224 dollárról 0,2226 dollárra, ami egybeesett a zavaros piaccal, és egy ereszkedő háromszög mintázatot alkotott – egy technikai jel, amely potenciális csökkenő tendenciákra utal.

A kriptopénz 0,2226 dollárra való zuhanása vitákat váltott ki a befektetők körében, ami spekulációkat indított el a hirtelen visszaeséshez hozzájáruló tényezőkről.

Bár az elmúlt napokban a WIF árfolyama a 0,25 dolláros szintek felett mozgott, a bizonytalanság továbbra is fennáll a jövőbeli pályát illetően.

Ennek megfelelően a befektetők szorosan vizsgálják a helyzetet, technikai eszközöket alkalmazva és a piaci hangulatot felmérve értelmezik a token értékének lehetséges elmozdulásait.

A megállapítások alapján a kriptopiac eredendő volatilitása arra utal, hogy a WIF token ára további csökkenést tapasztalhat.

Ugyanakkor az előző hetek árfolyam-tendenciáihoz képest nem valószínű, hogy a token a 0.20 dolláros szint alá esik, mielőtt egy esetleges fordulat bekövetkezne.

Ennek ellenére a befektetők számára elengedhetetlen az elővigyázatosság, mivel a piaci bizonytalanságok jelentősen befolyásolhatják a Dogwifhat piaci dinamikáját.

A Pepe (PEPE) elveszíti a befektetők bizalmát 8,36%-kal esik vissza

A Pepe (PEPE), az egyik felkapott mém érme, a héten hullámzó árfolyamot tapasztalt, és nem regisztrált jelentős változást.

A PEPE árfolyama konkrétan 9,73%-kal esett, így heti kereskedési árfolyama 0,000001035 és 0,0000009343 dollár között mozog.

Időközben a PEPE árcsökkenése a bizalmi problémákhoz köthető, amelyek egy 2023. harmadik negyedévben történt exploitból erednek, ahol az alapítók tokeneket vettek ki a multi-signature walletből.

A megmaradt csapat által a helyzet megoldására tett erőfeszítések ellenére a közösség folyamatos aggodalmai továbbra is fennállnak, amit a közelmúltban a deployer szerződésből származó „szokatlan tranzakciók” táplálnak.

Az influencer Pauly azonban kritizálta a PEPE csapatát, bűncselekményt feltételezve, és kiváltva egy közösségi szavazást a csapat eltávolításáról és a maradék tokenek elégetéséről.

Ez az eset tovább rontotta a PEPE hírnevét, ami a december eleji csúcspont óta folyamatos értékcsökkenéshez vezetett.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Meme Moguls több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze eddig

A méme coinok elterjedésének megugrása optimizmust kelt a tulajdonosok körében, mivel a kriptopiac egy bikás fázisban halad.

Miközben a Dogwifhat (WIF) és a Pepe (PEPE) a piaci volatilitással és jelentős csökkenéssel néz szembe, a Meme Moguls (MGLS) kiemelkedik a többi közül azzal, hogy egy hasznossági alapú tokent kínál, amely jelentős jutalmakat biztosít a befektetőknek.

A bikapiacra való várakozással az elemzők a Meme Moguls-t a legjobb kripto DeFi tokenek egyikeként tartják számon, ami kedvező pillanatot kínál a befektetésre.

A közelgő mémcoin-szezonra készülve az elemzők úgy látják, hogy a Meme Moguls vezet, és 2021-től felülmúlja a szezonális mémcoinok eredményeit.

A Meme Moguls a befektetői figyelemfelkeltést egy nagyvonalú, 10.000 dollár értékű MGLS tokenek ajándékozásával biztosítja a felhasználók számára, akik a Zealy egyes előértékesítési szakaszaiban meghatározott feladatokat teljesítenek.

Meme Moguls

Az első befektetők már több mint 90%-os megtérülést tapasztaltak, és az előrejelzések további növekedést mutatnak.

Itt a megfelelő pillanat a befektetésre és a potenciális nyereségre való felkészülésre.

A kriptoterület elemzői figyelemre méltó, 100-szoros megtérülést várnak a token tulajdonosok számára az év végére, ami valószínűleg az MGLS token árát 0,36 dollárra emeli a jelenlegi 0,0036 dolláros árról.

Csatlakozz tehát a legjobb kriptoközösséghez még a február 28-i, azaz szerdai zárónap előtt.

Látogasson el a Meme Moguls oldalára

Webhelyhttps://mememoguls.com/

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

Telegramhttps://t.me/Mememogulsofficial

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A jegybankok 94%-a saját digitális valuta bevezetésén dolgozik

A Nemzetközi Fizetések Bankja, a BIS legújabb felmérése szerint a jegybankok 94%-a vizsgálja egy jegybanki digitális valuta, más néven CBDC bevezetésének lehetőségét. Különösen a fejlett...

A Raboo árak emelkednek, mivel a Shiba Inu és a NEAR továbbra is lefelé ívelő spirálban maradnak

A Bitcoin és más altcoinok számára a kriptopiacon a Bitcoin feleződése utáni rali kezdetének tűnő időszak után az utóbbi időben más-más szerencse érte a kriptopiacot. Az...

Ausztráliában jóváhagyták az első spot Bitcoin ETF-et

Az ausztrál értékpapír-tőzsde, az ASX jóváhagyta az első spot Bitcoin ETF-et, a kereskedés pedig június 20-án kezdődik. Új piacokat hódít meg a VanEck Ausztrália legnagyobb értéktőzsdéje, az...

A 99Bitcoins és a ZKsync szuper airdropot tart

Sokak örömére két hamarosan bevezetésre kerülő kriptovaluta, a ZKsync és a 99Bitcoins még az árfolyam-emelkedéssel tarkított CEX-jegyzésük előtt tart egy nagyszabású airdropot. A kriptovaluták kedvelői folyton...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!