A Scapesmania (MANIA) 0,009 dollárral ugyanolyan jó, mint a Solana (SOL) anno 5 dollárért

-


Vendégbejegyzés


A Solana (SOL) kihívások elé néz, mivel az egykor népszerű decentralizált tőzsdék (DEX) nem tudják megtartani a felhasználók elkötelezettségét, az olyan erőfeszítések ellenére, mint a token airdrop.

A napi aktív címek jelentősen csökkentek 1,17 millióról 920 000-re, amihez az összes tranzakció csökkenése társult.

Ez nem csak a Solana (SOL) iránti csökkenő érdeklődést jelzi, hanem kockázatot jelent a kriptoterületen belüli versenyképességére nézve is, ami potenciálisan alááshatja a befektetők bizalmát és akadályozhatja az ökoszisztéma növekedését.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Solana (SOL) NFT-szektora is visszaesett, amint azt az NFT blue-chip index iránti csökkent érdeklődés mutatja, amely a platform kínálatától való szélesebb körű elvonatkoztatást tükrözi.

Egy új, 0,009 dolláros árú tokent a Solana (SOL) 5 dolláros vételárával egyenértékűnek tekintve azt sugallja, hogy a kriptórajongók számára lehetőség nyílik alternatív lehetőségek felkutatására, amelyek növekedési potenciálja hasonló a Solana (SOL) korai elfogadásához.

Olvasd tovább, hogy többet tudj meg.

ScapesMania: Nyilvános eladás szenzációja

A ScapesMania vezérigazgatója egy közelmúltbeli AMA ülésen büszkén jelentette be a márciusra tervezett Token Generation Event (TGE) elindítását.

A diadalmas előértékesítést követően, amely hatalmas 5 millió dollárt hozott, a reflektorfény most a nyilvános értékesítésre irányul.

kripto

Közvetlen hozzáférés, maximális előny: Éljen a lehetőséggel

A harmadik felek platformjainak korlátainak elkerülése érdekében a nyilvános értékesítés közvetlenül a ScapesMania weboldalán bontakozik ki. E stratégiai lépés kedvező feltételeket biztosít a közösség számára.

Akik a ScapesMania ígéretes jövőjét szem előtt tartják, azok számára a TGE előtt a tokenek megszerzése kulcsfontosságú lehet.

A növekedési előrejelzésekkel a láthatáron ez a stratégiai lépés jelentős előnyökkel járhat a későbbiekben.

Cselekedjen gyorsan, mivel csak 80 millió token (720 000 dollár) áll rendelkezésre, így az azonnali cselekvés kulcsfontosságú a potenciális nyereségek szempontjából.

>>> Merülj el az élő nyilvános eladásban – jelentkezz még ma a hivatalos weboldalon! <<<

A ScapesMania felemelkedése: Egy pillanatkép

A ScapesMania a virágzó alkalmi játékpiacon tevékenykedve stratégiai lépést jelent egy felfelé ívelő iparágban.

A folyamatos növekedést nem csak a piaci dinamika, hanem az aprólékosan megtervezett marketingstratégia is táplálja.

A múló mémérmékkel ellentétben a ScapesMania-t tartós értékre és gyakorlati alkalmazásra tervezték.

A többi token múló hype-ja közepette a ScapesMania rugalmassága magasan áll, ami kiemeli a kripto-térségből.

A ScapesMania közösséghez való tartozás többet ígér, mint a puszta birtoklás. A $MANIA tokenek vásárlása olyan kedvezményekkel jár, mint a token visszavásárlás, égetés, staking és csábító bónuszok.

Terjessze a hírt, és szedje be az ajánlási jutalmakat, hozzájárulva a több mint 60 000 aktív követővel rendelkező közösség dinamikus növekedéséhez.

A projekt okosszerződését a BlockSAFU, egy magas szintű biztonsági cég validálta és hagyta jóvá. A 2023-as BNB Grant győztesével való stratégiai partnerség megszilárdítja a ScapesMania pályáját a jelentős siker felé vezető úton.

Végső felhívás: Az idő ketyeg

A várakozásnak vége – a nyilvános értékesítés már él! Hagyja ki a FOMO-t, látogasson el a hivatalos weboldalra, és biztosítsa helyét a ScapesMania közösségben.

Miközben a ScapesMania egyre jobban felpörög, ragadd meg a lehetőséget, hogy meglovagold a siker hullámát. A csökkenő token elérhetőség, valamint a gyors kiárusítási ütem megkönnyíti a döntést, hogy most vásárolj.

Légy részese a ScapesMania közösségnek, mielőtt néhány nap alatt teljesen elfogyna, és legyél tanúja a potenciális hullámnak, amely egyre magasabbra és magasabbra szárnyal!

ScapesMania

ScapesMania

Biztosítsd a nagyobb nyereséget azzal, hogy megragadod a ScapesMania jelentős, 10%-os bónuszát!

Használd a DIO353 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet köthess egy olyan kriptopénzre, amellyel az egész kriptoközösség irigyévé válhatsz.

Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Solana (SOL) 2024-ben: Navigálás a technológiai fejlődés és a piaci ingadozások között

A Solana (SOL), amely a nagy sebességű és hatékony blokkláncáról ismert, a megalakulása óta az innováció jelzőfénye.

A decentralizált alkalmazások (dAppok) és digitális valuták széles skáláját támogató alapjával a Solana (SOL) kiemelkedik teljesítményével és a kriptoökoszisztémának nyújtott előnyeivel.

A platform 2017-ben kezdődött útja jelentős mérföldkőhöz érkezett a mainnet béta 2020. márciusi elindításával, megmutatva, hogy képes forradalmasítani a blokklánc skálázhatóságáról és sebességéről alkotott elképzeléseinket.

A Solana (SOL) hálózat éltetője, a Solana (SOL) token kulcsfontosságú szerepet játszik az ökoszisztéma funkcionalitásának és irányításának fenntartásában.

A tranzakciós díjaktól kezdve a staking, a governance, a validátorok jutalmazásán át a tárolási kifizetésekig terjedő felhasználási esetekkel a Solana (SOL) a hálózat működésének szerves részét képezi.

A hálózati aktivitás visszaesésével és az NFT-szektor iránti csökkenő érdeklődéssel való szembenézés ellenére – amint arra a közelmúltbeli jelentések is rámutattak – a Solana (SOL) alapvető funkcionalitásai és technikai jellemzői továbbra is stabilak.

A nagy áteresztőképesség, az alacsony tranzakciós díjak és a skálázhatóság biztosítja, hogy a platform továbbra is kedvező lehetőség marad a fejlesztők és a felhasználók számára egyaránt.

Az olyan újítások, mint a Proof of History (PoH), a Tower BFT, a Sealevel, a Gulf Stream és a Solana programkönyvtár (SPL) tovább szilárdítják a Solana mint élvonalbeli blokkláncmegoldás pozícióját.

Előretekintve a Solana (SOL) jövője ígéretesnek tűnik. A platform gazdag ökoszisztémája, amely magában foglalja a dAppok változatos választékát, a virágzó NFT- és játékszektort, valamint a robusztus DeFi platformokat, folyamatos növekedést és szélesebb körű elfogadást jelez.

A digitális környezet fejlődésével párhuzamosan a Solana elkötelezettsége a blokklánc technológia határainak feszegetése és az új digitális pénzügyi paradigmák inspirálása iránt a kriptopiac kulcsfontosságú szereplőjeként pozícionálja.

Következtetés

A Scapesmania felkarolása a jelenlegi árfolyamon és a Solana (SOL) történelmi kihívásai közötti összehasonlítás rávilágít a kriptopiaci lehetőségek árnyalt térképére.

Miközben a Solana hanyatlással néz szembe, az újonc Scapesmania hasonló potenciált mutathat, mint a Solanához (SOL) hasonló, bevált platformok korai elfogadása.

Ne feledjük, hogy a $MANIA ilyen kedvező feltételekkel történő megszerzéséhez korlátozott az idő.

Mivel a kedvezményes tokenek nagy keresletnek örvendenek, a projekt iránt érdeklődő kriptorajongóknak gyorsan kell cselekedniük.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!