A Bitcoin ár egyre közelebb kerül a hőn áhított 30.000 dolláros szinthez

-

Ahogy a Bitcoin a 30.000 dollár határán táncol, a piaci mutatók és az iparági vélekedések egy közelgő jelentős ármozgásra utalnak.

A Bitcoin árfolyama ismét a 30.000 dolláros szint határán áll.

A CoinGecko adatai szerint jelenleg a cikkírásakor 29.697 dolláron kereskednek a világ legnagyobb kriptopénzével, amely az elmúlt 24 órában több mint 3%-kal ugrott meg.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Figyelemre méltó, hogy a Bitcoin az összes top altcoinon felül teljesít, kivéve a Solana (SOL) és a Ripple-hez kapcsolódó XRP-t, amelyek 6%-kal, illetve 10,1%-kal emelkedtek az elmúlt 24 órában.

Mi lesz a Bitcoin következő nagyobb lépése?

Mint arról beszámoltunk, a Bollinger Bands Width (BBW) mutatója a bellwether coin esetében mindössze 0,20-ra csökkent.

Azok számára, akik nem ismerik, a Bollinger szalagok eszközként szolgálnak az eszközár-volatilitás jelzésére.

Lényegében ezek a sávok a piaci dinamika alapján kitágulnak és összehúzódnak. Amikor ezek a sávok szűkülnek, az történelmileg egy közelgő éles árváltozást jelez, amely bármelyik irányba lehet.

A Bollinger-sávok jelenlegi helyzetét Allemann úgy értelmezi, hogy ez egy felfelé irányuló ármozgás lehetséges jele.

Mi a fő bikás katalizátor?

A látszólag küszöbön álló, spot-alapú Bitcoin tőzsdén kereskedett alap jóváhagyása körüli felhajtás lehet a fő bikakatalizátor a megtépázott kriptopénz-iparág számára.

Mike Novogratz, a Galaxy Digital vezérigazgatója a CNBC-nek adott nemrégiben adott interjújában úgy vélekedett, hogy az USA-ban valószínűleg hamarosan jóváhagyást kap egy spot Bitcoin tőzsdén kereskedett alap (ETF).

Mivel az olyan pénzügyi titánok, mint a BlackRock, amely több mint 10 billió dollárnyi kezelt vagyonnal büszkélkedhet, szintén versenyben vannak, és ETF-kérelmüket is előremozdítják, a hangulatot a várakozás tölti el.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A különböző iparági szakértők szerint a Bitcoin ETF helyben történő jóváhagyására valószínűleg 2023 végén vagy 2024 elején kerülhet sor.

A Matrixport kriptoszolgáltató előrejelzése szerint a Bitcoin árfolyama 42.000 és 56.000 dollár között alakulhat, ha a BlackRock spot Bitcoin ETF-je megkapja a jóváhagyást.

Az extrem bikás előrejelzés az arany ETF-befektetők és az amerikai regisztrált befektetői tanácsadói közösség potenciális befektetési beáramlásán alapul.


Olvastad már? A Bitcoin iránti lelkesedés a Bitcoin Minetrixet is a csúcsra viszi

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin visszaszerzi a 60.000 dolláros szintet: Itt egy lista fontosabb altcoinokról

A Bitcoin jelenleg 60.000 dolláron áll, és megpróbálja visszaszerezni a jelenlegi szintek feletti kritikus tartományi mélypontokat. Miközben vannak pozitív jelek, még mindig van mit tenni ahhoz,...

A Shiba Inu ETF beindítja a pletykákat és 4.000%-os égési rátát vált ki, de ez a másik token gyorsabban fog égetni

Vendégbejegyzés A Shiba Inu (SHIB) közösség izgalomtól és spekulációktól pezseg egy lehetséges Shiba Inu ETF-ről szóló pletykák miatt. A pletyka nagy érdeklődést váltott ki, és a...

3 alulértékelt token 10-szeres emelkedésért idén!

Prémium A kriptopénzek piaca ezen a héten fokozott áringadozást mutatott, ami rávilágított a kriptopénz területen a vételi és eladási nyomás növekedésére. Emellett a top tokenek sikeresen újra...

A Binance eladná az általa üzemeltetett Dél-koreai Gopax tőzsdét

A hírek szerint a Binance arra készül, hogy 10%-ra csökkentse részesedését a dél-koreai Gopax kriptotőzsdében, pontosabban az azt üzemeltető Streami vállalatban. A Binance nagyjából egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!