A Bitcoin 36.000 dollárral kacérkodik, mivel a rally megállíthatatlannak tűnik

-

A Bitcoin a Binance tőzsdén a mai nap folyamán 35.984 dolláros csúcsot ért el. Ez a szint a kriptopénz legmagasabb értéke 2022 májusa óta.

A Binance adatai szerint pillanatnyilag a Bitcoin alig marad el a csúcstól, valamivel 35.000 dollár felett kereskedik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez egy egészséges Bitcoin rally?

Az iparági megfigyelők éberen figyelik a Bitcoin jelenlegi rallyját, és sokan közülük saját meglátásaikat is kifejtik.

Joe Carlasare, egy korai Bitcoin-felhasználó megjegyezte, hogy a folyamatban lévő rallyt az erő és az állandóság jellemzi.

Kiemeli a fizetőeszköz értékének következetes növekedését, szembeállítva azt a korábbi parabolikus árfolyammozgásokkal, amelyeket gyakran nagyobb volatilitás kísért.

Érdemes megjegyezni, hogy a CoinGecko adatai szerint a Bitcoin 48,98%-kal maradt el az eddigi csúcsától.

Emelkedő eufória a láthatáron?

Eközben Henrik Zeberg legutóbbi tweetje felfokozott lelkesedésre utal a kriptoszférában.

A kriptoárak jelentős emelkedésére számít, utalva egy úgynevezett „blow-off top” lehetőségére.

A „blow-off top” a pénzügyi piacok technikai elemzésében egy speciális chart-mintázatra utal.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Jellemzője az éles és gyors árnövekedés, amelyet a szélsőséges optimizmus, a spekulatív vásárlások és a befektetők körében elterjedt FOMO (fear of missing out) hajt.

Ez a bikás perspektíva sok más iparági elemzővel is összhangban van, akik úgy vélik, hogy ennek a rallynak még lehet tere a növekedéshez.


Olvastad már? A kriptó, ami megmenti az állatokat

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!