A Bitcoin 16 500 dollár fölé emelkedett

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

A Bitcoin árfolyama a 16 500 dolláros ellenállási szint fölé emelkedett. Tovább emelkedhet, ha a 17 000 dolláros küszöbszint felett zár.

Az árfolyama bázist hozott létre közvetlenül a 16 200 dolláros támaszszint felett.

Folyamatos emelkedésbe kezdett és áttörte a 16 500 dolláros ellenállási zónát és a 100 órás mozgó átlagot.

A BTC/USD pár órás grafikonján az emelkedés során a 16 450 dollár körüli ellenállással rendelkező kulcsfontosságú negatív trendvonal áttörésére került sor.

A pár áttörte a 16 589 dolláros swingmagas és a 16 000 dolláros mélypont közötti negatív mozgás 76,4%-os Fib retracement vonalát.

16 500 dolláros szint és a 100 órás mozgóátlag felett kereskedik.

Közeledik a 16 589 dolláros swingmagas és a 16 000 dolláros mélypont közötti negatív mozgás 1,618 Fib kiterjesztési szintjéhez.

Felfelé a közvetlen ellenállási szint a 16,950 dollár közelében van. Az első jelentős akadály 17 000 dollár közelében van, és az árfolyam emelkedhet.

A leirtak szerint az ár a 17 500 dolláros ellenállást támadhatja meg.

A következő nagy akadály 18 000 dollár közelében van, amelyen túl az árfolyam a 18 800 dolláros zóna felé gyorsulhat.

Lefelé irányuló korrekció lehetséges, ha a bitcoin nem tudja áttörni a 17 000 dolláros akadályt.

Lefelé a 16 800 dollár közelében van azonnali támasz.

16 500 dollár, illetve a 100 órás SMA közelében van a következő fontos támasz, ami alatt az árfolyam tovább fog esni.

A fenti forgatókönyv szerint az árfolyam a 16 200 dolláros támaszzóna felé eshet.

Minden további veszteség a kritikus 16 000 dolláros támaszzóna teszteléséhez vezethet rövid távon.

bitcoin
Forrás: tradingview


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.


Legfrissebb bejegyzéseink

Újabb adag bitcoint akar vásárolni a MicroStrategy

Az előző negyedévben a MicroStrategy 34 millió dollár értékben adott el bitcoint, hogy a veszteségeket le tudják írni az adójukból. A 2022-es év papíron nagy...

Bemutatkozik a CoinCharlie, a magyar kriptovaluta-váltó

CoinCharlie egy fiat-kripto váltó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén váltsák át a hagyományos pénzüket kriptopénzekre vagy fordítva. A CoinCharlie célja, hogy egyszerű, biztonságos...

Bitcoin technikai elemzés 02.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin árfolyama jelenleg 23 300 dollár körül mozog, 24 órás kereskedési volumene 25 milliárd dollár. A CoinMarketCap listáján, a piaci kapitalizációja pedig meghaladja a 449...

Miért emelkedik a bitcoin?

Robert Kiyosaki, a népszerű pénzügyi író nemrégiben részletesebben is megosztotta a gondolatait arról, hogy miért emelkedik a bitcoin, vagy éppen az arany és az ezüst,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!