A Bitcoin 16 500 dollár fölé emelkedett

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

A Bitcoin árfolyama a 16 500 dolláros ellenállási szint fölé emelkedett. Tovább emelkedhet, ha a 17 000 dolláros küszöbszint felett zár.

Az árfolyama bázist hozott létre közvetlenül a 16 200 dolláros támaszszint felett.

Folyamatos emelkedésbe kezdett és áttörte a 16 500 dolláros ellenállási zónát és a 100 órás mozgó átlagot.

A BTC/USD pár órás grafikonján az emelkedés során a 16 450 dollár körüli ellenállással rendelkező kulcsfontosságú negatív trendvonal áttörésére került sor.

A pár áttörte a 16 589 dolláros swingmagas és a 16 000 dolláros mélypont közötti negatív mozgás 76,4%-os Fib retracement vonalát.

16 500 dolláros szint és a 100 órás mozgóátlag felett kereskedik.

Közeledik a 16 589 dolláros swingmagas és a 16 000 dolláros mélypont közötti negatív mozgás 1,618 Fib kiterjesztési szintjéhez.

Felfelé a közvetlen ellenállási szint a 16,950 dollár közelében van. Az első jelentős akadály 17 000 dollár közelében van, és az árfolyam emelkedhet.

A leirtak szerint az ár a 17 500 dolláros ellenállást támadhatja meg.

A következő nagy akadály 18 000 dollár közelében van, amelyen túl az árfolyam a 18 800 dolláros zóna felé gyorsulhat.

Lefelé irányuló korrekció lehetséges, ha a bitcoin nem tudja áttörni a 17 000 dolláros akadályt.

Lefelé a 16 800 dollár közelében van azonnali támasz.

16 500 dollár, illetve a 100 órás SMA közelében van a következő fontos támasz, ami alatt az árfolyam tovább fog esni.

A fenti forgatókönyv szerint az árfolyam a 16 200 dolláros támaszzóna felé eshet.

Minden további veszteség a kritikus 16 000 dolláros támaszzóna teszteléséhez vezethet rövid távon.

bitcoin
Forrás: tradingview


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.


Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!