A Binance vezetője elárulta, miért a Binance a világ legnagyobb kriptotőzsdéje

-

A Binance hét éve őrzi vezető pozícióját a kriptopiacon. Ezen a tőzsdén zajlik a legnagyobb volumenben a kereskedelem a kriptovalutákkal, a platform regisztrált felhasználóinak száma júniusban lépte át a 200 milliót, akik közül 30 millióan az elmúlt félévben csatlakoztak a Binance-hez.

Rohit Wad, a Binance technológia fejlesztésekért felelős igazgatója, azokat a kezdeményezéseket vette sorra, amelyek, véleménye szerint, megalapozták a Binance sikerét.

A Binance, a kereskedés volumenét tekintve hét éve a kriptoiparág legnagyobb tőzsdéje, amely idén júniusban már 200 millió regisztrált felhasználóval rendelkezett.  Csak 2024 első félévében 30 millió új felhasználó érkezett a platformra.

A Binance tőzsdéje idén minden eddiginél több lekérdezést dolgozott fel másodpercenként, miközben a megbízásteljesítési idő is jelentősen lerövidült.

Rohit Wad, a Binance műszaki vezérigazgatója blogbejegyzésében azt vette számba, milyen üzleti stratégiának köszönheti a Binance a vezető pozícióját.

A sikerben a szakember szerint fontos szerepet játszottak bizonyos alkalmazások, mint például Binance Earn, amely bevételekhez juttatja a kriptovaluták tulajdonosait.

A Binance Pay, amely lehetővé teszi, hogy kriptovalutával fizessenek árukért és szolgáltatásokért a Binance felhasználói.

A P2P piactér, ahol biztonságos kereskedésre nyílik mód, a Binance Square, ahol egy Web3 pénztárcán keresztül DeFi applikációkhoz lehet hozzáférni, és mindenekelőtt az a tény, hogy a Binance platformja nyújtja a legmagasabb likviditást a kereskedéshez.

Azonban, Rohit Wad szerint, van egy ezeknél is fontosabb szempont is, ami a sikert megalapozta.

Ez pedig nem más, mint hogy a Binance egy felhasználó-központú szervezetként azonosította magát, így különösen nagy figyelmet szentel a felhasználók visszajelzéseinek.

Ezekre alapozva hajtott végre a kriptotőzsde fontos fejlesztéseket, mint amilyen például a Spot Copy Trading, a Mock Trading és a Portfolio Margin.

Mindeközben tovább folyattatta a Web3 Wallet infrastruktúrájának fejlesztését, amely a tőzsde és a Web3 közötti gyorsabb és kényelmesebb kapcsolat megteremtésére irányul.

A Banking Triparty pedig egy olyan forradalmian új szolgáltatást indított el, amely az intézményi befektetőknek szóló ajánlatokat tette még vonzóbbá.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

BinanceBuild: haladás kis lépésekkel, a felhasználókra figyelve

Mindezek mellett azonban, a Binance több ezernyi „kisebb jelentőségű” fejlesztést is végrehajtott.

Ezekről nem számolt be a sajtó, gyakran maga a Binance sem jelentette be őket (vagy csak a közösségi médiában kaptak nyilvánosságot), mégis komolyan hozzájárultak a Binance népszerűségéhez az elmúlt években.

Ezzel kapcsolatban a műszaki igazgató azt hangsúlyozta, hogy a Binance elkötelezett a kislépésekben, következetesen végrehajtott fejlesztések mellett, amelyek során a Binance maximálisan figyelembe veszi a felhasználók visszajelzéseit.

A #BinanceBuild elnevezésű kezdeményezésnek éppen az a célja, hogy ezt a folyamatot átláthatóvá tegye, és hogy ezen keresztül a Binance fogadni tudja a felhasználók javaslatait.

A fejlesztésekről a Binance kéthetente számol be követőinek a Binance és a Binance Web3 közösségi média felületein.

„Az egyik legnagyobb erősségünk éppen az, hogy annak ellenére, hogy a világ legnagyobb blokklánc ökoszisztémája lettünk, mindvégig alázatosak maradtunk a felhasználóink felé” – hangsúlyozta Rohit Wad.

A Binance egy évvel ezelőtt vezette be a Product Feedback & Suggestions platformot, ahova eddig több mint 21.000 javaslat érkezett a felhasználóktól, amelyek közül több százat dolgoztak fel a Binance szakértői, hogy azok az egyes termékekbe is bekerülhessenek.

A Wednesday #BinanceBuild Spotlights épp arra szolgál, hogy a felhasználók megismerhessék, a javaslataik hogyan épültek be a termékekbe és szolgáltatásokba.

Friday Product Highlights eseményen a Binance ugyanakkor azt mutatja be, hogy proaktív módon milyen fejlesztéseket, intézkedéseket hajtott végre annak érdekében, hogy a termékek még hatékonyabban szolgálják ki a felhasználók igényeit.

Végezetül Rohit Wad azt hangsúlyozta, hogy a fenti kezdeményezések, a #BinanceBuild részeiként, a Binance küldetésének megvalósítását támogatják, leginkább azt, hogy ne csak a szlogenek szintjén, hanem a valóságban is a felhasználó kerüljön a Binance működésének középpontjába.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

A Binance-ről 

A Binance a világ vezető blokklánc ökoszisztéma és kriptovaluta infrastruktúra szolgáltatója, amelynek pénzügyi termékei közé tartozik a legnagyobb volumenű digitális eszköztőzsde.

A világszerte milliók bizalmát élvező Binance platform elkötelezett a felhasználók pénzügyi szabadságának növelése mellett, a kriptotermékek és – ajánlatok széles körű portfóliójával rendelkezik, beleértve a következőket: kereskedés és pénzügyek, oktatás, adatok és kutatás, befektetés és inkubáció, decentralizációs és infrastrukturális megoldások, társadalmi edukáció. További információkért látogasson el a következő weboldalra: https://www.binance.com

Olvastad már? 100 milliós veszteség a Bitcoin piacán

Forrás: https://www.facebook.com/binance.hungarian/

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!