Az ETH végre felülmúlja a BTC-t? Fedezd fel, hogy miért nagyszerű ez az 5 olcsó kriptó

-


Vendégbejegyzés


A spot Ethereum (ETH) ETF-ek elindítása várhatóan fellendíti az Ethereum (ETH) árfolyamát.

Ez a változás olyan olcsó kriptóknak kedvezhet, mint a Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Floki (FLOKI), Dogwifhat (WIF) és Minotaurus (MTAUR).

Minotaurus (MTAUR) előértékesítése: Beszállsz vagy lemaradsz!

Vadászol ígéretes kripto előértékesítésre? Akkor ne keressen tovább, mint a Minotaurus (MTAUR)!

A korai beszállással közel 80%-os leértékeléssel szerezheted meg a $MTAUR tokeneket. De ne várj túl sokáig – ezek a helyek gyorsan betelnek!

A Minotaurus (MTAUR) miért emelkedik ki a többi közül?

A következőkben a Minotaurus (MTAUR) különlegességét mutatjuk be:

  • Kedvező árú hozzáférés: A tokenenkénti mindössze 0,0000422 dollárral a belépési ár hihetetlenül alacsony – ötször kevesebb, mint a tervezett tőzsdei érték!
  • Hatalmas piaci potenciál: A 14,78 milliárd dollárt érő casual gaming iparág évente 9%-kal növekszik. A Minotaurus (MTAUR) készen áll arra, hogy ebből a piacból nagy szeletet hasítson ki.
  • Tulajdonosi előnyök: Mint $MTAUR tulajdonos, élvezze az olyan kedvezményeket, mint az ajánlási bónuszok és a megszolgálás meghosszabbításának ösztönzői.

Egy játék valódi előnyökkel

A Minotaurus (MTAUR) arra lett tervezve, hogy magával ragadja a közösséget.

Cseréld a $MTAUR-t játékbeli valutára, és férj hozzá a különleges zónákhoz, az avatár testreszabásához, a minijátékokhoz, a sebességnöveléshez és a barátok ajánlási bónuszaihoz.

Élvezzétek a végtelenített futó módot speciális területekkel és előnyökkel.

ethereum

Csatlakozz most!

Kész vagy megragadni ezt a korai belépési lehetőséget? A hihetetlenül alacsony belépési pont és a nagy felértékelődési potenciál miatt érdemes gyorsan cselekedni, mivel az előértékesítési helyek korlátozottak.

Csatlakozz a Minotaurus (MTAUR) közösséghez még ma, és élvezd az utazás előnyeit a kezdetektől fogva!

>> Biztosítsd a $MTAUR tokeneket ~80%-os kedvezménnyel – cselekedj most! <<

Dogecoin (DOGE): Rugalmasság a felszámolás közepette

A második olcsó kriptó, a Dogecoin (DOGE) nemrég jelentős piaci eseménnyel szembesült, 41,5 millió Dogecoin (DOGE) likvidálásával. Ez a likvidálás rávilágított a Dogecoin (DOGE) piacon belüli volatilitásra, de az érme továbbra is erős támogatást élvez a közösség és a felhasználók részéről.

A Dogecoin (DOGE) árfolyama a likvidálás ellenére viszonylag stabil maradt, tükrözve a piaci pozíció rugalmasságát. A közösségi hűség kritikus szerepet játszik a nagy eladások hatásainak mérséklésében, és pozitívabb szinten tartja a piaci hangulatot. A kilátások óvatosan optimisták.

Noha a felszámolási esemény potenciális sebezhetőségre utal, az erős közösségi támogatás és a mikrotranzakciók széles körű használata stabilitást biztosít.

Shiba Inu (SHIB): A csökkenő bálnatevékenységben való navigálás

A Shiba Inu (SHIB) felé haladva. A bálna-aktivitás visszaesését tapasztalta, ami a piaci dinamikában bekövetkezett változásokhoz vezetett. A nagyobb tulajdonosok csökkent aktivitása hatással lehet az általános piaci likviditásra és a hangulatra.

A bálnák aktivitásának csökkenése stagnálást eredményezett, az alacsonyabb kereskedési volumen hozzájárul az árstabilizációhoz. Ez korlátozza a jelentős rövid távú nyereségek lehetőségét, ugyanakkor csökkenti a szélsőséges volatilitást.

Floki (FLOKI): Floki: A fellendülés lehetősége

A mai listán szereplő harmadik érme, a Floki (FLOKI) jelentős, 20%-os csökkenést szenvedett el az open interest-ben, ami kezdetben medvés piaci hangulatot jelez. Ez a csökkenés azonban lehetőséget nyit az új befektetők számára is, hogy alacsonyabb árfolyamon lépjenek be a piacra.

Az árfolyam esett, és megközelítette a kritikus támaszszinteket. Ez potenciális vásárlási lehetőséget jelent azok számára, akik hisznek az érme hosszú távú potenciáljában és a közösség által vezérelt kezdeményezésekben.

Dogwifhat (WIF): Növekedésre pozícionálva

Végezetül, a Dogwifhat (WIF) csökkenést tapasztalt, az open interest 8%-kal zuhant. Ez a csökkenés a piac bizalmának rövid távú elvesztését jelzi, de egyben megteremti az alapot egy lehetséges fellendüléshez, amint a piaci feltételek stabilizálódnak.

A Dogwifhat (WIF) a jelenlegi kihívások ellenére ígéretes jövő előtt áll. A piaci elkötelezettség és a láthatóság növelésére irányuló stratégiai erőfeszítések segíthetnek ellensúlyozni a közelmúltbeli visszaesést.

Következtetés

A spot Ethereum (ETH) ETF-ek elindítása fellendíti az Ethereum (ETH) árfolyamát, és rövid távon potenciálisan felülmúlhatja a Bitcoin (BTC) árfolyamát. Ez a környezet kedvez az olcsó kriptóknak.

A Minotaurus (MTAUR) különösen jó pozícióban van ebben a fejlődő környezetben.

Az Ethereum (ETH) felfelé irányuló piaci mozgása valószínűleg a kevésbé ismert eszközök felé irányítja az érdeklődést és a tőkét, így a nagyobb láthatóság és a növekedési potenciál előnyeit élvezheti.

Tudjon meg többet a Minotaurusról:

Weboldal: http://minotaurus.io/
Bejelentések: https://t.me/minotaurus_official
Chat: https://t.me/minotaurus_chat
Twitter: https://twitter.com/minotaurus_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum (ETH) bálna ébredezik az ETH ETF indítása előtt

Egy alvó Ethereum-cím aktiválódása mindössze egy nappal a spot Ethereum ETF-ek elindítása előtt felébredt. A Whale Alert szerint kilenc év után először aktiválódott egy 977 ETH...

A top elemző az Ethereum 5000 dollárra való emelkedését jósolja az ETF buzgalom közepette – Az altcoin szezon a következő?

Vendégbejegyzés A kriptopénzpiac jelenleg nyugodt, de várakozással teli. A befektetők türelmetlenül várják a következő bikafutást, az altcoinok pedig még mindig vonzó belépési pontokat kínálnak. A közelmúltbeli stabilitás...

Az Ethereum ETF-ek az ETH árát az év végére 20.000 dollárra nyomhatják?

A kriptovilág izgalomtól pezseg az Ethereum ETF-ek számára a közelmúltban adott zöld utat követően. Ez mérföldkőnek számító döntés, és ugyanúgy átformálhatja a piacokat, mint ahogyan...

A Kraken a Tottenham Hotspur hivatalos kriptopartnere lesz

A Kraken megosztja a Tottenham Hotspur-rel azt a víziót, hogy miként lehet kihasználni az olyan élvonalbeli technológiákat, mint a blokklánc, az ügyfelek és a szurkolók...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!