A Binance vezérigazgatója szerint a lufi ellenére velünk marad a defi

-

A Binance vezérigazgatója szerint az olyan kriptopénzek, mint a bitcoin, a pénz legjobb formáinak számítanak.

Changpeng Zhao, a Binance vezérigazgatója szerint a defi továbbra is velünk marad, annak ellenére, hogy több projekt is lufi jeleit mutatja.

Zhao november 17-én adott interjút az RBC orosz hírügynökségnek, ahol elmondta, hogy „több defi projekt is egy lufiban van, és több jele is van annak, hogy az egész defiipar egy lufiban tartózkodik, de ez nem azt jelenti, hogy a defi idővel teljesen el fog tűnni.”
Zhao azt mondta, hogy a defiipar tovább növekedhet, és a bitcoin áremelkedése mellett még mindig népszerű.
Hozzátette, hogy annak ellenére, hogy a 2017-es tokeneladásokból is egy lufi lett, több projekt, köztük a Binance is remekül teljesített:

„A cégek új tokeneket hoznak létre, majd kiadják őket mint jutalom. Ez nem egy régi történet, de úgy gondolom, hogy a defi maradni fog. A bitcoin ismét egyre népszerűbb, de a defi is népszerű maradt. Úgy gondoljuk, hogy a defi még nagyon sokat növekedhet.”

Azonban Zhao szerint egyes defiprojektek „már nem tartanak ki sokáig” annak ellenére, hogy a több projekt is vonzó lehet a defi kamatfarmolási és likviditásnyújtó lehetőségei miatt.
Zhao emellett azt állítja, hogy az olyan kriptopénzek, mint a bitcoin, a pénz legjobb formái. Egyesen azt mondta, hogy világszerte több millió ember számára jelenti a pénzügyi szabadságot.”

A vezérigazgató szerint a piac akár 100.000%-os növekedést is hozhat, ha a digitális eszközök olyan széles körben elterjednek, mint a fiat.
Annak ellenére, hogy lát jövőt a defiben, Zhao szerint az ágazatnak több akadállyal kell megbirkóznia.
Augusztusban azt mondta, hogy a centralizált tőzsdék továbbra is népszerűek maradnak, amíg a decentralizált tőzsdék nem lesznek sokkal felhasználóbarátibbak.

Olvastad már? Cardano: az IOHK új infókat közölt a Goguen projektről

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Dogecoin technikai elemzés 06.04.

Prémium Dogecoin A Bitcoin, a kriptopiac többi szereplőjével együtt, múlt hétfőn (május 29.) fényesen indult a hét, de a következő napokban veszteségeket könyvelhetett el. A Bitcoin közel...

Ripple technikai elemzés 06.04.

Prémium Ripple Az elmúlt hetekben a Ripple árfolyama emelkedő tendenciát mutatott, és egy figyelemre méltó támaszszintről állt talpra. Azonban még mindig van egy döntő ellenállási szint, amelynek...

2000 dollár lehet a tényleges Ethereum cél?

Az Ethereum, a második legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz, a közelmúltban egy mérsékelt, 5%-os árfolyam-ugrást produkált az elmúlt héten. Ez az ármozgás azonban egybeesik a kereskedők jelentős...

A dollár katasztrofális helyzetbe kerülhet

Peter Schiff, az ismert aranyrajongó és közgazdász szerint az USA államadóssága, az ország gazdasága, és a dollárra leselkedő veszély nem múlt el. A politikusok nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!