375%-ot emelkedett a bitcoin, mióta Peter Schiff ronda jóslatot tett

-

Ahogy a bitcoin átlépi a 17.000 dollárt érdemes visszaolvasni Peter Schiff márciusban tett megjegyzéseit.

A bitcoin árfolyama pontosan ott állt meg, ahol Peter Schiff azt jósolta, hogy további zuhanás várható. Az internet nem hagyja, hogy mindez feledésbe merüljön.

A „CryptoBull” nevű népszerű kereskedő most megosztotta Schiff Twitter-üzenetét, amelyben az aranybefektető pontosan megjósolta a bitcoin árfolyamának alját, és nem a tetejét.
Schiff arról panaszkodott a Twitteren, hogy elvesztette tárcájának hozzáférését, de ez hamarosan úgysem fog számítani, mivel az árfolyam össze fog omlani.
„A bitcoin értéke 4000 dollárra fog zuhanni, ezért nem is érzem rosszul magam amiért elvesztettem.”

„A bitcoin értéke olyan gyorsan zuhan, hogy hamarosan nem lesz különbség aközött, hogy valakinek van vagy nincs bitcoinja.”

A bitcoin árfolyama ekkor 3600 dollár körül járt. Kedden, közel nyolc hónappal később az árfolyam átlépte a 17.000 dollárt.
A kereskedő azt írta „pont akkor írta ezt, amikor az árfolyam megtalálta a padlót.”
A bitcoin az elmúlt pár hónap során messze felülmúlta az arany teljesítményét, és kezd egyre érdekesebbé válni a két eszköz közötti szakadék.

Forrás: Skew

Egyre jelentősebb a készletkülönbség

A cikk írásakor a bitcoin értéke 375%-ot emelkedett Schiff jóslata óta, hamarosan a 2017-es csúcsokat is eléri, és több jóslat szerint is további növekedésre számíthat.

„A bitcoin 11.400 dolláron volt pár hónapja, és a bányászok óránként átlagosan 11 bitcoint adnak el a tőzsdéken.”írta Willy Woo elemző

„Ehhez képest óránként 214 bitcoint vásárolnak fel a tőzsdéken. A vásárlók messze felülmúlják az eladókat. A heti átlag óránként 328 bitcoin.”

A kereslet és kínálat modell nagyon kedvez a bitcoinnak, különösen ha hozzávesszük, hogy olyan cégek is kezdenek beszállni, mint a PayPal, a Square és a Grayscale.
A PayPal kriptopénzszolgáltatását kezelő Paxful forgalma az elmúlt hónapok során 500%-ot emelkedett.

Olvastad már? Cardano: az IOHK új infókat közölt a Goguen projektről

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Liquity technikai elemzés 05.29.

Prémium Liquity A Liquity árfolyamelemzése azt bizonyítja, hogy az árfolyam ismét felfelé irányuló mozgást végez, hiszen ma is a bikák voltak előnyben. Az elmúlt nap rendkívül kedvező...

Változások jönnek a Tornado Cash irányításában

Május 26-án tartottak egy szavazást a TORN token tulajdonosai, amely alapján az eredeti tokentulajdonosok minden téren visszakapják a projekt irányítását. Összességében 517 ezer tokenmennyiség gyűlt...

Több, mint 6 milliárd dollárnyi ethert égettek már el

2021 augusztusában aktiválták az Ethereum hálózatán a London néven futó hard forkot, amely bevezette azt az újítást, hogy a tranzakciós díjakat nem a munkát végző...

A Bitcoin miért nem képes 28 ezer dollár fölé emelkedni

A Glassnode elemzéséből kiderül, hogy a hosszú távú bitcoin tulajdonosok profitban lévő átutalási volumene emelkedik. Más szóval, az elmúlt hónapokban nyereséges Bitcoin tulajdonosok részéről megnőtt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!