375%-ot emelkedett a bitcoin, mióta Peter Schiff ronda jóslatot tett

-

Ahogy a bitcoin átlépi a 17.000 dollárt érdemes visszaolvasni Peter Schiff márciusban tett megjegyzéseit.

A bitcoin árfolyama pontosan ott állt meg, ahol Peter Schiff azt jósolta, hogy további zuhanás várható. Az internet nem hagyja, hogy mindez feledésbe merüljön.

A „CryptoBull” nevű népszerű kereskedő most megosztotta Schiff Twitter-üzenetét, amelyben az aranybefektető pontosan megjósolta a bitcoin árfolyamának alját, és nem a tetejét.
Schiff arról panaszkodott a Twitteren, hogy elvesztette tárcájának hozzáférését, de ez hamarosan úgysem fog számítani, mivel az árfolyam össze fog omlani.
„A bitcoin értéke 4000 dollárra fog zuhanni, ezért nem is érzem rosszul magam amiért elvesztettem.”

„A bitcoin értéke olyan gyorsan zuhan, hogy hamarosan nem lesz különbség aközött, hogy valakinek van vagy nincs bitcoinja.”

A bitcoin árfolyama ekkor 3600 dollár körül járt. Kedden, közel nyolc hónappal később az árfolyam átlépte a 17.000 dollárt.
A kereskedő azt írta „pont akkor írta ezt, amikor az árfolyam megtalálta a padlót.”
A bitcoin az elmúlt pár hónap során messze felülmúlta az arany teljesítményét, és kezd egyre érdekesebbé válni a két eszköz közötti szakadék.

Forrás: Skew

Egyre jelentősebb a készletkülönbség

A cikk írásakor a bitcoin értéke 375%-ot emelkedett Schiff jóslata óta, hamarosan a 2017-es csúcsokat is eléri, és több jóslat szerint is további növekedésre számíthat.

„A bitcoin 11.400 dolláron volt pár hónapja, és a bányászok óránként átlagosan 11 bitcoint adnak el a tőzsdéken.”írta Willy Woo elemző

„Ehhez képest óránként 214 bitcoint vásárolnak fel a tőzsdéken. A vásárlók messze felülmúlják az eladókat. A heti átlag óránként 328 bitcoin.”

A kereslet és kínálat modell nagyon kedvez a bitcoinnak, különösen ha hozzávesszük, hogy olyan cégek is kezdenek beszállni, mint a PayPal, a Square és a Grayscale.
A PayPal kriptopénzszolgáltatását kezelő Paxful forgalma az elmúlt hónapok során 500%-ot emelkedett.

Olvastad már? Cardano: az IOHK új infókat közölt a Goguen projektről

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!