A Binance új indexe a 10 legnagyobb kriptopénzt követi

-

A Binance kriptotőzsde bejelentette, hogy elindítja első indextermékét, a Top 10 Equal-Weighted Indexet, amivel elindítja a Binance CoinMarketCap Index Series-t.

Ez az index az iparág 10 legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptopénzének teljesítményét fogja nyomon követni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Binance indexek a CMC árfolyam-információit fogják felhasználni, amelynek a kriptotőzsde a tulajdonosa.

A bejelentés szerint az indexet havonta újrasúlyozzák, és úgy tervezték, hogy segítsen a befektetőknek értékelni az árakat és a teljesítményt.

Az indextermékek, kezdve a Top 10 Equal-Weighted Indexszel, 2022 novemberétől lesznek elérhetőek a befektetők számára a Binance Auto-Invest szolgáltatásán keresztül.

A jövőben a Binance szerint a közösség többet várhat ettől a kezdeményezéstől, amely több digitális eszközt fog felölelni változatos termékekben.

A hosszú és kemény kriptotél ellenére a Binance és más nagy kriptoipari óriások továbbra is fejlesztik szolgáltatási kínálatukat a szélesebb közösség számára.

A web3 platform, az Alchemy nemrégiben kiadott 2022-es, harmadik negyedévi jelentése szerint az idei év valójában a web3 térben a legnagyobb fejlesztési év lehet.

A Binance nemrég bővítette a működési területét a világ több piacára is belépve.

Október 6-án Kazahsztán állandó engedélyt adott a tőzsdének digitális eszközszolgáltatások nyújtására, míg a Közel-Keleten a regionális felhasználói regisztrációk 49%-os növekedéséről számolt be 2022-ben a tőzsde csapata.

Tovább informálódnál? Segítségre vágysz?
Erre jött létre a Binance Klub Magyar Közössége! 
(A meghívónk 10% örök kedvezményt ad minden új csatlakozónak)
A hírek szerint a vállalat továbbra is támogatja Elon Musk Tesla-vezérigazgató 44 milliárd dolláros felvásárlási ajánlatát a Twitter közösségimédia-platformra.

Az árindex-eszközök mostani bejelentése egybeesett a hálózat 21. negyedéves Binance Coin-égetésével, amely nagyjából 547 millió dollár értékű BNB-t távolított el a kínálatából.

Olvastad már? 500 millió dollárral támogatja a Binance a kriptobányászatot

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!