500 millió dollárral támogatja a Binance a kriptobányászatot

-

A hiteleket azoknak a „blue-chip” Bitcoin-bányászoknak nyújtják, akik ajánlataikat fizikai vagy digitális eszközökkel tudják bizonyítani.

A Binance Pool, a Binance bányászati leányvállalata 500 millió dolláros hitelezési projektet indított a kriptobányászat támogatására.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A projekt keretében kölcsönöket nyújt majd privát blue-chip Bitcoin kriptobányászoknak.

Az október 14-i hivatalos blogbejegyzés szerint a Binance Pool hozzáférést biztosít egy 500 millió dolláros hitelalaphoz több feltétel mellett, amelyek között szerepel a 18-24 hónapos futamidő, az 5-10%-os kamatlábak és néhány fizikai vagy digitális eszköz felmutatása biztosítékként.

A vállalat a hitelfelvevő hitelképességének meghatározásához számos mérőszámot fog vizsgálni, beleértve a jelenlegi teljesítményt, a bányászati teljesítményt és az értékpapírok mennyiségét.

A Binance Pool felhőbányászati termékeket is indít majd. Ennek során közvetlenül a Bitcoin-bányászat és a digitális infrastruktúra szolgáltatóitól vásárolja meg a felhőbányászati hash-teljesítményt.

A Cointelegraph-nak nyilatkozva a Binance szóvivője tisztázta a potenciális hitelfelvevők „blue-chip”-ként való meghatározásának kritériumait:

„Az egyik követelmény, hogy a kérelmezőnek Binance VIP felhasználónak kell minősülnie, és legalább 500 PH/s teljesítménnyel kell csatlakoznia a Binance Poolhoz a kölcsön kiadását követő legalább 24 hónapig.”

A vállalat nem határozta meg az egyetlen kölcsön maximális összegét, az egyes kérelmezők helyzetének sajátosságaira hivatkozva.

A Binance a medvepiacon is folytatja terjeszkedési stratégiáját. Szeptemberben regisztrált az új-zélandi üzleti, innovációs és foglalkoztatási minisztériumban, és helyi irodákat nyitott az országban.

Október elején a tőzsde két irodát nyitott Brazíliában, megduplázva a helyi csapat méretét Changpeng „CZ” Zhao tavaly tavaszi látogatása óta.

Tovább informálódnál? Segítségre vágysz?
Erre jött létre a Binance Klub Magyar Közössége! 
(A meghívónk 10% örök kedvezményt ad minden új csatlakozónak)
A hírek szerint a vállalat továbbra is támogatja Elon Musk Tesla-vezérigazgató 44 milliárd dolláros felvásárlási ajánlatát a Twitter közösségimédia-platformra.

Olvastad már? Többek között a LocalBitcoins és a Crypto.com is felfüggeszti oroszországi tevékenységét az EU miatt

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A MakerDAO változásai hatással lehet a DAI-ra

A vezető decentralizált pénzügyi protokoll, a MakerDAO (MKR), változtatásokat javasolt a Peg Stability Module (PSM) műveleteire, válaszul arra, hogy a DAI nemrégiben elvesztette paritását az...

A Federal Reserve a bankválság ellenére ismét kamatot emel

Az eddigi legjelentősebb ülését követően a Federal Reserve újabb 25 bázispontos kamatemelés mellett szavazott. A döntés vitatott volt, mivel ellentmondásosak voltak a vélemények arról, hogy...

12%-kal nőtt a SushiSwap TVL-je az utóbbi hónapban

A SushiSwap (SUSHI) főkönyvvel kapcsolatos tevékenységek egyre szilárdabbak maradtak. Meglepő módon ez annak ellenére volt így, hogy nemrégiben kiderült, hogy az automatizált piacmaker (AMM) az...

Közeledik a 30 ezerhez a Bitcoin árfolyama

Egyes elemzők úgy vélik, ha az USA makrogazdasági adatai kedvezően alakulnak, akkor a BTC akár át is törheti a 30 ezer dolláros ellenállást. A Federal...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!