500 millió dollárral támogatja a Binance a kriptobányászatot

-

A hiteleket azoknak a „blue-chip” Bitcoin-bányászoknak nyújtják, akik ajánlataikat fizikai vagy digitális eszközökkel tudják bizonyítani.

A Binance Pool, a Binance bányászati leányvállalata 500 millió dolláros hitelezési projektet indított a kriptobányászat támogatására.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A projekt keretében kölcsönöket nyújt majd privát blue-chip Bitcoin kriptobányászoknak.

Az október 14-i hivatalos blogbejegyzés szerint a Binance Pool hozzáférést biztosít egy 500 millió dolláros hitelalaphoz több feltétel mellett, amelyek között szerepel a 18-24 hónapos futamidő, az 5-10%-os kamatlábak és néhány fizikai vagy digitális eszköz felmutatása biztosítékként.

A vállalat a hitelfelvevő hitelképességének meghatározásához számos mérőszámot fog vizsgálni, beleértve a jelenlegi teljesítményt, a bányászati teljesítményt és az értékpapírok mennyiségét.

A Binance Pool felhőbányászati termékeket is indít majd. Ennek során közvetlenül a Bitcoin-bányászat és a digitális infrastruktúra szolgáltatóitól vásárolja meg a felhőbányászati hash-teljesítményt.

A Cointelegraph-nak nyilatkozva a Binance szóvivője tisztázta a potenciális hitelfelvevők „blue-chip”-ként való meghatározásának kritériumait:

„Az egyik követelmény, hogy a kérelmezőnek Binance VIP felhasználónak kell minősülnie, és legalább 500 PH/s teljesítménnyel kell csatlakoznia a Binance Poolhoz a kölcsön kiadását követő legalább 24 hónapig.”

A vállalat nem határozta meg az egyetlen kölcsön maximális összegét, az egyes kérelmezők helyzetének sajátosságaira hivatkozva.

A Binance a medvepiacon is folytatja terjeszkedési stratégiáját. Szeptemberben regisztrált az új-zélandi üzleti, innovációs és foglalkoztatási minisztériumban, és helyi irodákat nyitott az országban.

Október elején a tőzsde két irodát nyitott Brazíliában, megduplázva a helyi csapat méretét Changpeng „CZ” Zhao tavaly tavaszi látogatása óta.

Tovább informálódnál? Segítségre vágysz?
Erre jött létre a Binance Klub Magyar Közössége! 
(A meghívónk 10% örök kedvezményt ad minden új csatlakozónak)
A hírek szerint a vállalat továbbra is támogatja Elon Musk Tesla-vezérigazgató 44 milliárd dolláros felvásárlási ajánlatát a Twitter közösségimédia-platformra.

Olvastad már? Többek között a LocalBitcoins és a Crypto.com is felfüggeszti oroszországi tevékenységét az EU miatt

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!