A Binance sokkoló 4 milliárd dolláros bírsággal néz szembe

-

Az Amerikai Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma több mint 4 milliárd dolláros hatalmas összegű egyezséget követel a Binance-től, cserébe a kiemelt tőzsde ellen folyamatban lévő büntetőeljárás lezárásáért.

Az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma állítólag több mint 4 milliárd dollárt kér a Binance-tól, hogy lezárja a kriptopénz tőzsde ellen régóta folyó nyomozást – írja a Bloomberg.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Hogy a dolgokat relativizáljuk, a lehetséges bírság háromszor akkora lenne, mint a HSBC által elkobzott összeg.

Meg kell jegyezni azt is, hogy az egyezségi tárgyalások a hírek szerint lehetővé teszik, hogy Changpeng Zhao, a Binance alapítója büntetőjogi vádakkal nézzen szembe az Egyesült Államokban.

E vádak a pénzmosás, a banki csalás és a szankciók megsértésének vádjával foglalkoznának.

A Binance mozgalmas éve

Amint arról beszámoltunk , számos jelentés született arról, hogy a Binance potenciálisan büntetőjogi vádakkal néz szembe az amerikai igazságügyi minisztériumtól.

A Binance kihívásai az év során egyre csak nőttek.

A kripto-óriás egy viharos időszak közepén van, amelyet vezetői távozások, elbocsátások és a piaci dominancia megcsúszása jellemez.

A kriptopiac egykor csúcsán álló tőzsde most belső viszályokkal és a piaci részesedés csökkenésével küzd.

Rendkívül bikás?

A kriptopénz közösség lélegzetvisszafojtva figyeli a Binance kibontakozó történetét, és olyan prominens személyiségek, mint Mike Novogratz, optimistán nyilatkoznak.

A neves befektető az X-en keresztül osztotta meg pozitív kilátásait közvetlenül a bombasztikus hírek megjelenése után.

„A Binance megállapodása az amerikai szabályozó hatóságokkal szuper bika lenne!!!

Nem biztos, hogy a hírek igazak, de én személy szerint reménykedem a megegyezésben és abban, hogy az iparág továbblép” – mondta.

A fejlemények nyomán a Binance natív tokenje, a BNB pozitívan reagált, a CoinGecko adatai szerint több mint 7%-os emelkedés következett be a híreket követően.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Bitcoin, ismét megközelíti a 38.000 dolláros szintet is.

Ez a fellendülés erős jelzés a befektetők részéről, akik úgy tűnik, osztják Novogratz bikás álláspontját.


Olvastad már? A Bitcoin ára nem fog 32.000 dollár alá esni a feleződés előtt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

A nagy piaci szereplők ezen a héten vásárolnak kriptovalutákat

Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, egyes kulcsszereplők figyelemre méltó lépéseket tesznek a kriptopénzpiacon. Ezek a piacvezetők befektetési döntései gyakran jelzik a trendeket, értékes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!