Jó hírek a Tamadoge rajongóinak: Sorra teljesítik a kitűzött terveket

-


Vendégbejegyzés


A vezető Dogecoin spin-off projekt, a Tamadoge ($TAMA) még a Tamadogi alkalmazás bevezetése előtt rengeteg újdonsággal készül: köztük van a régóta várt Tamadoge Arena, a TAMA NFT-k és egy égetési esemény. Izgalom tehát van bőven.

A legnagyobb játékélményt biztosító Web3 játék tokenje, a Tamadoge, 2023-ban óriásit növekedett.

Ráadásul a fejlesztőcsapat mindent elkövet azért, hogy pontról pontra feloldja az ütemterv mérföldköveit.

A Tamadoge legújabb termékei egyértelműen forradalmasítják a Web3 játékélményt. Első körben egy $TAMA token égetési eseményre várnak, melyre 2023. november 30-án kerül sor.

Ekkor 12,500,000 $TAMA token sorsa pecsételődik meg /több mint 100,000 dollár értékű/ a forró, tüzes kemencében.

Az égetés hatalmas mértékét az is mutatja, hogy az égetési mechanizmus 2023. szeptemberi bevezetése óta csak 14,404,759 TAMA-t égettek el. Amint láthatjuk, ez az esemény szinte megduplázza az eltávolított tokenkészletet.

A közösségi égetés 1:1 arányú, tehát minél több $TAMA-t égetnek el, a készlet értelemszerűen annál inkább csökken. A megcsappant kínálat egy kis sokk után áremelkedést idézhet elő.

Az új, play-to-earn Tamadogi App minden lesz, csak nem unalmas

A szuper projektfrissítések mellett a csapatnak van még egy felettébb izgalmas híre, ez pedig az új Tamadogi alkalmazás megjelenése.

A Tamadoge ökoszisztémához járó ingyenes play-to-earn alkalmazás a $TAMA token tulajdonosok egy új generációjához kíván szólni.

A Tamadoge Arena és a Tamadoge Arcade sikereit meglovagolva az új Tamadogi alkalmazás egy saját háziállatot kínál. Miközben a felhasználók gondoskodnak a kis kedvencükről, $TAMA tokeneket gyűjthetnek és XP-vel fejleszthetik is őket. 

Gyakorlatilag egy ingyenes minijáték gyűjteményről van szó napi 15 ingyenes játéklehetőséggel, tele kihívásokkal, és kereseti lehetőséggel.

Az egyes játékok során pontokat gyűjthetsz, és nézheted, ahogyan egyre feljebb kapaszkodsz a valós idejű ranglistán. Itt tényleg minden pont számít! 

Forrás: Tamadoge, Twitter

Amikor XP-hez jutsz, azt a Tamadogi háziállatod igényeinek kielégítésére fordíthatod. Ide tartozik például az energiaszintje, de a táplálkozási szükségleteiről, és higiéniájáról való gondoskodás is.

Sőt az egyes interakciók az NFT háziállatoddal mintegy javítják a játékos és a háziállat közötti kapcsolatot is, mely további előnyökkel jár.

Ha te is várod a Tamadogi alkalmazás, és a többi frissítés megjelenését, keresd fel a Tamadoge Telegram, az X (korábban Twitter), vagy a Discord oldalát!

Nézd meg a Tamadoge oldalát itt

Részt vettél az NFT nyereményjátékban? Akkor jövő héten kiderül, ott vagy-e a nyertesek között

Ez az ajándékozással záruló akció az aranyos Tamadoge Puppy NFT-k bevezetését szolgálta, és a $TAMA-tulajdonosokat szólította meg. A részvételhez a Gleam Giveaway portálon kellett csatlakozni.

Tamadoge

A nyereményjátékban 5 népszerű Tamadoge NFT-re lehetett pályázni; 1 ultra rika, 2 ritka, és 2 normál kiadású NFT-re.

A versenyben összesen mintegy 5627-en vettek részt. Lehet, hogy te is köztük vagy, hamarosan kiderül!

Nézd meg a Tamadoge Aréna hatalmas újításait – Többek között ingyenes kölyök NFT-k, és kreditek várnak

A tüzes tokenégetési esemény, és a Tamadogi alkalmazás bevezetése előtt azért van még mivel foglalkozzunk, ez pedig a Tamadoge Arena felfrissített változata. 

A Tamadoge Aréna legújabb kiadásában kitárja kapuit egy új 3D-s kisállatbolt, ahol a TAMA kedvencek mellett mód nyílik azok statisztikáinak felturbózására is.

Növelheted az erejét, az intelligenciáját, de megajándékozhatod egy extra élettel, és sokkal nagyobb sérülésekkel szembeni ellenállósággal is.

Ne feledd, ezek a blokklánc-alapú kiskutyák az NFT alapúak, tehát egy digitális Tamagotchihoz hasonlóan örökké éldegélnek.

Azok az új játékosok pedig, akik még csak most csatlakoznak a Tamadoge Arena platformhoz (töltsd le a Google Play-ről, vagy IOS-ra az alkalmazásboltban) exkluzív hozzáférést kapnak egy ingyenes kiskutya NFT-hez, és még 20 ingyenes kreditet is várhatnak mellé. 

Nézd meg a Tamadoge oldalát itt

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!