Elkezdődött a spot Ethereum ETF token égetése, tízszeresére nőhet az árfolyam?

-


Vendégbejegyzés


Az ETHETF token két nappal az indulása után 21 millió érme égetését jelentette be. A tervezett eljárás 21 százalékkal csökkenti majd a teljes token-kínálatot.

Az ETHETF árfolyama a hírre 25 százalékkal, egészen 0,01601 dollárig emelkedett. Most pedig 12 százalékos emelkedésen van túl, és 0,1448 dolláron áll.

Ebben az is szerepet játszott, hogy az égetési program híre egy időben érkezett azzal, hogy a BlackRock alapkezelő vállalat hivatalosan is benyújtotta kérelmét egy spot Ethereum ETF kibocsátására.

Az érmék kivezetése a rendszerből (az égetés) egy olyan módszer, amelyben a tokeneket egy érvénytelen címre küldik el a blokkláncon.

Ez a cím csak vételi funkcióval rendelkezik, így gyakorlatilag kivonják a forgalomból az oda küldött tokeneket.

Az X (Twitter) és Telegram posztokban az ETHETF token csapata elmondta, hogy a tokenek elégetése 21 napon át tart majd, november 16-ától minden nap 1 millió tokent semmisítenek meg.

A teljes kínálat 21 százalékának eltávolítása segít növelni a fennmaradó tokenek árfolyamát.

Azoknak pedig, akik a token megvásárlását fontolgatják, az égetési program a bizonyíték arra, hogy a csapat elkötelezett a projekt iránt. Továbbá megerősíti a szándékát, hogy továbbra is keresi azokat a módszereket, amelyekkel a token értékét növelni lehet.

A 21 százalékos token égetés és a 2 százalékos tranzakciós égetés felfelé nyomja az árat

A spot Ethereum ETF-hez kapcsolódóan az ETHETF token már rendelkezik egy égetési mechanizmussal, amelynek értelmében minden vásárlás 2 százalékos token égetést von maga után.

Ezek a vásárlási égetések megszűnnek majd, amikor a spot Ethereum ETF elindul. Ám ez a friss hír a 21 százalékos égetési programról meggyőzően alátámasztja a token értékteremtő, deflációs tulajdonságait.

A csapat az égetés elindítása előtti napon, a projekt iránti elkötelezettségének újabb jeleként, több mint félmillió dollárnyi likviditást zárolt.

Ez a lépés sokkal egyszerűbbé teszi a kereskedést, hiszen megkönnyíti a kisebb és nagyobb kereskedések lebonyolítását.

Ez is olyasmi, amire a befektetők és kereskedők odafigyelnek, amikor biztosítékot keresnek arra, hogy a projekt nem csak egy előre eltervezett szőnyeghúzás (rug pull).

ETHETF token

Az ETHETF token mostantól az Uniswap decentralizált tőzsde V2 és V3 likviditási pool verzióinak segítségével kereskedik. A V3 zárolt likviditása 572 ezer dollár, míg a V2 likviditása 241 ezer dollár.

A token 1,35 millió dolláros piaci sapkával és 405 tulajdonossal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az érme még a kezdeteknél tart, és rengeteg lehetősége van arra, hogy elinduljon felfelé.

A csapat stratégiai lépéseinek köszönhetően a következő három hét nagy valószínűséggel az árfolyam támogatásáról szól majd. Amelyet kétségtelenül támogatnak majd a hírek is.

A BlackRock Ethereum ETF iránti kérelme a tízszeresénél is magasabbra repítheti az ETHETF árát

A BlackRock Form-S1 regisztrációjának kérvényezéséből kiderül, hogy az amerikai értékpapír- és tőzsdefelügyelethez (SEC) benyújtott alap neve iShares Ethereum Trust lesz.

Versenytársának, a Bitcoin-nak ugyanezen terméke is iShares Bitcoin Trust néven fut majd.

Amikor a pénzügyi iparág legnagyobb vagyonkezelője bejelentkezik, érdemes odafigyelni. A BlackRock nem nyújt be ETF-ekre vonatkozó kérelmeket, hacsak nem gondolja azt, hogy jóváhagyást is nyerhet azokra.

A Bloomberg elemzői 90 százalékra teszik a spot Bitcoin ETF jóváhagyásának esélyét. Ha a Bitcoin ugyanilyen változata sikeres lesz, akkor egy Ethereum-termék valószínűleg biztos sikerre számíthat.

A SEC korábban nem hagyta jóvá a spot Bitcoin termékeket a piac felügyeletének hiánya és az ármanipuláció veszélye miatt.

Egy nemrégiben hozott bírósági ítéletben viszont a bíró felszólította a SEC-et, hogy következetlen és helytelen, amikor jóváhagy egy határidős terméket.

Hiszen ugyanattól az árképzési környezettől függ, miközben pedig egy spot termékre magasabb korlátot alkalmaz.

Ami a felügyeletre vonatkozó második kifogást illeti, a BlackRock a Coinbase-szel közösen „felügyeleti megosztási megállapodást” köt, hogy hatékonyan foglalkozzon ezekkel az aggályokkal.

ETHETF token

A következő napokban és hetekben a megerősítő hírek folyamatos publikálása várható.

Ezek mind erősítik az ETHETF token értékét, így a tízszeres nyereség emlegetése akár ésszerű is lehet az Ethereumhoz köthető érme esetében.

Vásárolj ETHETF tokent

Növekszik majd a FOMO, ahogy a spot Ethereum ETF hírek sorban megjelennek

Mindazok, akik a spot Ethereum ETF kapcsán keresnek majd beszállási és befektetési lehetőséget, nagy valószínűséggel az ETHETF tokenre bukkannak majd a keresgélés eredményeként.

A kiegészítő égetési program bevezetése ezzel az időzítéssel igazi mesterfogás. Nincs is jobb, mint az emelkedő árak, hogy még több vevőt és további árfolyam-emelkedést ösztönözzenek.

Azok a piaci szereplők, akik ezt az ármozgást majd látják, valószínűleg nem tudnak majd ellenállni a FOMO-nak.

A kereskedőknek és befektetőknek, akik arra várnak, hogy kihasználják a spot Ethereum ETF körüli izgalmat, az ETHETF token egy megbízható lehetőséget kínál arra, hogy az érdeklődők tömegét megelőzzék.

Ez a tökéletes módja annak, hogy „megvegyük a pletykát”. És mivel az ETHETF token vásárlói korán beszállnak, jóval az ETF elindítása előtt, védve vannak az esetleges, átmenetileg jelentkező „eladjuk a híreket” típusú eladással szemben.

Az Ethereum a leginkább használt blokklánc az okosszerződéseken alapuló alkalmazások futtatására, és emiatt a Web3 decentralizált alkalmazások alapját jelenti.

Sok más blokklánc ökoszisztéma verseng azért, hogy az Ethereum gyilkosa legyen, de meg sem közelítik az Ethereumot.

A SEC jóváhagyását és az azt követő spot Ethereum ETF elindítását azonban nem kell megvárni, mert az ETHETF már kereskedik a decentralizált tőzsdéken.

Így a szemfüles kereskedők azonnal bekerülhetnek az Ethereum ETF nyereséggel kecsegtető befektetési lehetőségébe.

Az ETHETF token megvásárlásához csatlakoztass egy kriptotárcát az Uniswaphoz. Másold be a szerződés címét, így megbizonyosodhatsz arról, hogy a megfelelő érmét vásárolod meg.

Majd végezd el a vásárlást. Ügyelj arra, hogy legyen legalább 20 dollár tartalék a tárcádban, hogy kifizethesd a tranzakciós díjat. A tokent az ETHETF token weboldalán elérhető Uniswap widget segítségével is megvásárolhatod.

Vásárolj ETHETF tokent

Ez is érdekelhet: 

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Revolut három év várakozás után megszerzi a brit banki engedélyt

A Revolut hároméves szabályozási folyamat után megszerezte a brit banki engedélyt, ami jelentős mérföldkő a terjeszkedésben, és megszilárdítja pozícióját a hazai piacon. A londoni székhelyű fintech...

A Solana útja az 500 dollárig: A stratégiai lépés és az altcoinok készen állnak a következő lépésre

Vendégbejegyzés A Solana értékének 500 dollár felé történő robbanása nagy port kavar a kriptovilágban. A Solana csapatának stratégiai lépései mozgatják ezt az emelkedő tendenciát, és mindenhol...

Ripple (XRP) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ripple (XRP) A kriptopiaci összeomlásban a top altcoinok masszív napközbeni esést regisztrálnak, ami egy FUD-rohamot jelez. A Ripple (XRP) árfolyama azonban lényegesen kisebb esést és alacsonyabb árfolyam-visszautasítást...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca jelentős, 3,47%-os korrekciót regisztrált az elmúlt 24 órában. Továbbá, a top kriptopénz tokenek is hasonló árfolyammozgást mutattak, letörve a fontos szintjeiket. Ráadásul az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!