Úgy tűnik, a Binance tárgyalásokat folytat a Facebookal, hogy listázza a Librát vagy csatlakozzon a Libra Associationhöz.

Gin Chao, a Binance stratégiai vezetője megerősítette, hogy a tőzsde már tárgyalásokat folytat a Facebookal a Libra listázásáról.

A legfrissebb hírek szerint a Binance már megbeszéléseket folytat a Facebook Libra projektjéről. Gin Chao, a Binance stratégiai vezetője elárulta, hogy „már voltak tárgyalások a Facebookal.”

A tőzsde listázáná a Librát, miután a projekt elindult.

Gin Chao azt is hozzátette, hogy a Libra egy privát blokkláncon fog futni, így nem szükséges külső likviditás hozzá – ezért a Facebook másodlagos piacokat is megcélozhat.

„A valutáknak előnyös egy másodlagos piac, szóval érdemes őket listázni.”- magyarázta

Gin Chao korábban az NBA és a DELL cégfejlesztésével foglalkozott.

A Binance egy Libra-csomópont alapítását fontolgatja

A Binance azt is fontolgatja, hogy egy Libra csomópont legyen. A Facebook bejelentette a Libra Associationt, amely jelenleg 23 nagy nevű céget tartalmaz.

A csomópontokon keresztül a cégek ellenőrzik a tranzakciókat. Olyan vállalkozásokat találhatunk köztük, mint az Uber, Visa, Lyft vagy az eBay.

Összességében 100 csomópont várható, ez 100 céget jelent az induláskor. A Binance is érdeklődést mutatott egy csomópont futtatása iránt, azonban ilyen tevékenységért a facebook 10 millió dollárt kér.

Végleges döntés még nem született, de Gin Chao azt mondta, hogy „a Binance mindeképp elgondolkodik egy csomópont futtatásán.”

„Mindenképpen fontolóra vettük. Mi is részesei akarunk lenni az egésznek. Azt azonban nem tudhatjuk előre, hogy így is lesz-e.” – mondta Chao

Gin Chao a Libra Projectet is kommentálta:

„Ez mindenképpen jó dolog. Ha olyan nagy cégek, mint a Facebook beszállnak a blokkláncba, az továbbra is csak a blokklánc és a Facebook esetében a kriptopénzek létjogosultságát erősíti.

Attól függetlenül, hogy sikeres lesz-e a Libra, mindenképpen jó dolog. Nagyon fontos, hogy globálisan tekintsünk az egészre. Az amerikai dolláron kívül csomó más valuta adja az értékét, tehát filozófiailag is helyesnek találom, már amennyire egy biztosérmét annak lehet minpsíteni.”

Binance Coin árfolyamfrissítés

Az elmúlt hét során meglepő, de csökkent a Binance Coin értéke. Ez valószínűleg a bitcoin emelkedésének tudható be. Szinte minden altkoin értéke csökkent a bitcoin árához képest. Csak kevés tudta megtörni ezt a trendet.

A binance coin a hét elején majdnem áttörte a 40 dollárt, de végül elszalasztotta a lehetőséget. Azóta folyamatosan csökken az értéke, jelenleg nagyjából 34 dolláron áll.

Olvastad már? A bitcoin 40%-os heti emelkedése három okból is rossz

Azonban ha figyelembe vesszük, hogy 5 dolláron kezdte az évet, akkor ez volt az év egyik legjobb másérme-befektetése.

Forrás: coinspeaker.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂

 

Kezdőlap Fórumok A Binance listázná a Librát és csatlakozna a Libra Associationhöz

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Mészáros András 3 hónapja, 2 hete telt el.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.