A LedgerX elnyerte a fizikailag rendezett bitcoin határidős tőzsdékhez szükséges engedélyt

A LedgerX szabályozott bitcoinderivátum-váltó és klíringintézet elfogadtatta beadványát az Amerikai Határidős Árutőzsde Felügyeletnél, így mostantól fizikailag rendezett bitcon határidős piacot üzemeltethet.

Az eredetileg 2018 novemberében beadott és most elfogadott kérvénnyel a LedgerX mostantól bitcoin-derivátumos szerződéseket, opciókat és határidős szerződéseket listázhat, hagyományos vagy intézményi befektetők számára.

Ezen termékek egy új kereskedelmi platformon, a LedgerX Omnin keresztül lesznek elérhetők, a New York-i cég blogbejegyzése szerint.

NFL-játékosok is bevásárolnak a bitcoin bika piacára

Hány NFL-játékos vásárolt eddig bitcoint? Legalább 32.

Legalábbis Russel Okung, az NFL játékosa és a bitcoin híres támogatója szerint, aki frissítette egy június 17-ei Twitter üzenetét.

Ebben azt mondta, hogy „legalább 30” NFL-játékos vásárolt eddig a világ vezető kriptopénzéből.

Okung, az NFL-játékosok szövetségének igazgatója 30-ról 31-re frissítette ezt a számot, majd egy órával később 32-re.

A második frissítést Oren Burksnek köszönhetjük, a Green Bay Packers védőjének, aki egy „HODL” hashtaggel válaszolt Okung június 17-ei üzenetére. Ez a népszerű kifejezés a kriptoközsségben azt jelenti, hogy valaki hosszú távon tervezi birtokolni kriptopénzeit az eladás helyett.

A Binance Chain készen áll a „Galileo” Hard Forkra

A Binance Chain közösségi fórumán megjelent egy bejegyzés a június 26-ai Binance Chain súlyelágazásáról (hard fork).

A „Galileo” névre hallgató fejlesztés számos változást hoz a Binance Chain nyomópontjai számára, a Binance Chain kliensére és a Tendermint súlyelágazásra, amelyre az egész Binance Chain épül.

Az új funkciók között olyanokat találhatunk, mint a tokenek meghatározott időre való elzárása, vagy „egy szavazási rendszer az érvénesítők számára bizonyos kereskedelmi párok eltávolításáról.”

A bejegyzésben azt írták, hogy „pár héten belül” számíthatunk a „Galileo” fejlesztésre a Binance Chain mainnetjén. Erről egy külön bejelentés is érkezni fog.

Forrás: cryptoglobe.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂