A Binance Coin (BNB) árfolyam előrejelzése 2024-2033: A BNB készen áll a bikafutásra?

-


Vendégbejegyzés


Jelenleg a Binance a világ egyik legnagyobb kriptotőzsdéje, azonban a 2021-es év óta az árfolyam-akciója kiábrándító volt a Binance Coin (BNB) natív tokenje számára.

Ebben az előrejelzésben elemezzük a BNB árfolyam-potenciálját a következő évtizedben, és megvitatjuk, hogy készen áll-e egy bikafutásra.

Emellett rávilágítunk a Meme Mogulsra is, egy ígéretes újoncra, amely még az előértékesítési fázisban van, és amely a BNB-nek adhat esélyt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Binance Coin (BNB) árfolyam-előrejelzés 2024-2033-ra

Van-e nagyobb a Binance-nél, ha kriptotőzsdékről van szó? A 2017-ben alapított Binance gyorsan a kriptokereskedők első számú választása lett világszerte.

Ez a tőzsde több mint 11,80 milliárd dolláros napi forgalmat bonyolít és 1472 piacot kínál.

A Binance túlmutat a szokásos kereskedési szolgáltatások nyújtásán.

Új projektek indítóhelye, NFT piactere, sőt, még a Binance Smart Chain nevű blokkláncuk is van.

Mindezen fejlesztések mellett nem meglepő, hogy a natív BNB token 2021 áprilisában 690 dolláros történelmi csúcsot ért el.

A Binance Coin árfolyama azonban azóta jelentősen visszaesett, a jelenlegi 304 dolláros árfolyamra a piacra kiterjedő korrekciók és szabályozási problémák miatt. De mit tartogat a jövő a BNB számára?

2023 kihívásokkal teli év volt a Binance számára a SEC és a DoJ vizsgálatok miatt.

De ezen problémák megoldásával és egy új vezérigazgatóval az élen a Binance 2024-ben egy új bikafutásra készül.

Az árfolyam máris a jelentős 200 dolláros támaszszintről visszapattant a BNB 330 dolláros árfolyam fölé, amikor a SEC először jelentette be a vizsgálatot.

Ez azt bizonyítja, hogy a piac túllép a szabályozási aggályokon, és visszanyeri a bizalmat a Binance iránt.

Potenciális katalizátorok és technikai elemzés

Egy potenciális bika katalizátor a kriptopiac közelgő emelkedése, amely várhatóan 2024-2025 körül fog bekövetkezni.

Mivel a Bitcoin ETF miatt várhatóan dollárbilliók áramlanak majd a piacra, a Binance kétségtelenül profitálni fog, mint az egyik vezető tőzsde.

Emellett a Binance Launchpad folyamatosan újabb IDO-kat ad hozzá, ami növeli a BNB iránti keresletet, mivel az embereknek birtokolniuk kell azt, hogy részt vehessenek ezekben a rendkívül keresett projektekben.

Ez az igény csak növekedni fog, ahogy egyre több projekt választja a Binance Launchpad-ot, mint preferált platformot.

A technikai elemzés azt mutatja, hogy a 340-350 dolláros szint a következő ellenállás a napi grafikonon.

Binance

E szint áttörése a BNB új bikafutásának kezdetét jelentené, a lehetséges célpontok pedig 690 dollár és 1000 dollár lennének.

A Binance árfolyama azonban lassabban emelkedhet, mint a múltban, tekintettel a decentralizált tőzsdék (DEX-ek) által támasztott növekvő versenyre, amelyek egyre könnyebben használhatók a lakossági befektetők számára.

Így a BNB-nek öt vagy akár több évbe is beletelhet, mire négy számjegyű árfolyamot ér el.

Meme Moguls: A szórakozás és a pénzügyi világ ötvözete

A Meme Moguls a jövő játéka, amelyben a mémek vibráló világa találkozik a tőzsdei kereskedés izgalmával.

Képzeljük el, hogy 100.000 dollár virtuális készpénzzel kezdünk, és belevetjük magunkat egy dinamikus piacba, ahol a kedvenc mémjeink nem csak szórakozásból vannak, hanem a kereskedési eszközeink is.

Vegyél részt versenyeken, járj túl a piac eszén a „Beat the Market” módban, és mássz fel a Wealth Leaderboard-on, hogy valódi jutalmakat szerezz a natív MGLS tokenektől kezdve az exkluzív NFT-kig, amelyekkel szintet léphetsz a Meme Moguls játékélményedben.

A Meme Moguls azonban nem csak a verseny izgalmáról és a pénzügyi nyereség lehetőségéről szól.

A mémek szerelmesei számára ez egy olyan lehetőség is, amely lehetővé teszi a hasonlóan gondolkodó emberekkel való kapcsolatteremtést, a kereskedési stratégiák kidolgozását és a szórakozást.

A Meme Moguls túlmutat egy egyszerű játékon, és egy gazdag ökoszisztémát kínál „Moguls World” néven.

Ez a metaversus világ teret biztosít a felhasználók számára, hogy kapcsolatot teremtsenek, tokeneket bányásszanak, likviditási poolokhoz csatlakozzanak, és feltegyék a tokenjeiket.

A korlátozott hasznosságú meme érmék normájától eltérve a Meme Moguls bemutatja az MGLS-t – egy sokoldalú utility tokent, amely egyszerre funkcionál játékbeli valutaként és kormányzati tokenként is az ökoszisztémán belül.

Ez az MGLS token 0,0036 dollárért vásárolható meg az ötödik előértékesítési fázis során, miután az előző fázisok rekordidő alatt elfogytak.

Elemzők szerint a Meme Mogulsnak megvan a lehetősége arra, hogy az egyik legkeresettebb play-to-earn játékká váljon, és a korai előértékesítési vásárlók számára nem kizárt az 50-szeres megtérülés sem.

A projekt a stabilitást és a bizalmat úgy biztosítja, hogy a likviditási poolt öt évre, a csapat tokeneket pedig két évre zárolja.

Emellett a csapat egy 10.000 dolláros nyereményjátékot is bejelentett, amelyre az előértékesítési szakasz végén kerül sor.

Látogasson el a Meme Moguls oldalára

Webhelyhttps://mememoguls.com/

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

Telegramhttps://t.me/Mememogulsofficial

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!