A Binance blokkolva lett a Fülöp-szigeteken

-

Több hónapos mérlegelést követően a Fülöp-szigeteki Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) jóváhagyta a Binance kriptopénz tőzsdéhez való hozzáférés tilalmának érvényesítését.

A helyi média jelentései megerősítették, hogy a zöld utat kapott a Nemzeti Távközlési Bizottságtól (NTC), ezzel megszilárdult a Binance helyi működésének sorsa.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A biztonsági fenyegetések visszaszorítása

Emilio Aquino, a Fülöp-szigeteki SEC jelenlegi elnöke élesen bírálta a Binance-t, az ország pénzügyi biztonságát fenyegető komoly veszélynek minősítve azt.

Aquino kiemelte, hogy a Binance különböző nem regisztrált banki szolgáltatásokat nyújtott, beleértve a kriptotakarékszámlákat és a tőkeáttételes kriptokereskedelmet, ami aggodalmat keltett a szabályozók körében.

A felhasználói bázis veszélyben

A Binance a fenyegető tiltás miatt több mint 7 millió felhasználó potenciális elvesztésére készül a több mint 170 millió fiókot számláló globális felhasználói bázisából.

Noha a Fülöp-szigeteki felhasználók pontos számát nem közlik, a Binance a 9,3 millió kriptopénz-tulajdonos körében a legkedveltebb tőzsde az országban.

A hátrányok leküzdése

A Binance Fülöp-szigeteki betiltása jelentős visszaesés a tőzsde számára, különösen mivel a kriptovaluták egyre inkább elterjedőben vannak.

Ez még tetézi a Binance és az Egyesült Államok Pénzügyminisztériumának közelmúltbeli 4,3 milliárd dolláros egyezségének hatását, ami az amerikai piacról való kivonulásához vezetett, és visszhangzott az európai joghatóságokban.

A szabályozási kihívások ellenére a Binance natív tokenje, a BNB ellenállónak bizonyult.

Az utóbbi négy hét során a BNB értéke 52 százalékkal emelkedett, és a hétfői korai kereskedés során 581 dollár körül alakult.

A BNB felemelkedése a csúcsra

A BNB szárnyalását a Binance bővülő web3 ökoszisztémája táplálja, amelyet a szolgáltatások és ajánlatok széles skálája támogat.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A mintegy 89 milliárd dolláros, teljesen kiváltott értékeléssel a BNB továbbra is a nagy tőkeértékű altcoinok egyik kedvelt szereplője a fejlődő digitális pénzügyi piacon.

A tilalom jóváhagyása a Fülöp-szigeteki SEC által megmutatja számunkra a szabályozási felügyelet fontosságát a pénzügyi piacok és a kriptopiacok befektetői érdekeinek védelmében.


Olvastad már? A BlackRock Bitcoin ETF-je hatalmas növekedett

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!