A L2 fejlődés: A top Layer-2 kripto újítások intézményi érdeklődést vonzanak

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin ára a következő felezési esemény után az egekbe szökhet, a szakértők 200%-os emelkedést jósolnak.

Ahogy a kriptórajongók ezt a fellendülést várják, a felszín alatt egy másik forradalom is zajlik.

A Layer-2 kriptomegoldások innovációi vonzzák az intézményi érdeklődést, ami a digitális eszköztechnológia átalakuló korszakát jelzi.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a fejlődés kulcsfontosságú a fenntartható növekedéshez, ahogy a piac érik, és egy olyan jövőt sejtet, ahol az érték és a technológia kéz a kézben halad előre.

A BlastUP előértékesítése: A kiszámíthatóság jelzőfénye a változékony kriptotérben

Az előértékesített tokenek vásárlása jó ötlet lehet, mivel ezek immunisak a piac vad kilengéseire, mivel az áruk egy bizonyos szinthez van rögzítve.

A kiszámíthatóság az egyik legfontosabb előnye az olyan előértékesítési projekteknek, mint a BlastUP.

Layer-2

A BlastUP az első launchpad a Blast-on, az egyetlen Layer 2 megoldás, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stablecoinok számára.

Az előértékesítés mindössze néhány hónapja alatt ez a platform már több mint 2,5 millió dollárt gyűjtött össze, ami sokat elmond arról, hogy széles körben elismert a hozzáértő befektetők körében.

A BlastUP token előértékesítésének ötödik szakasza folyamatban van, ami tisztességes esélyt kínál arra, hogy alacsony áron fektessenek be egy ígéretes eszközbe.

Jelenleg a token ára 45,5%-kal alacsonyabb, mint a jövőbeli tőzsdei jegyzési ára, így most van a legmegfelelőbb pillanat az előértékesítéshez való csatlakozásra.

>> Ne maradj le! Vásárolj BlastUP tokent 45% kedvezménnyel, mielőtt túl késő lenne <<

Akik ebben a szakaszban vásárolnak BlastUP tokeneket, exkluzív hozzáférést kapnak egy Airdrophoz, amely ingyenes tokenek egy részét osztja szét.

Emellett extra jutalmakat kaphatnak a staking révén, és részt vehetnek a többszintű IDO indításokban.

A BlastUP elkötelezett amellett, hogy a Blast ökoszisztémával egy erős közösséget támogasson, ahol mindenki profitál a kölcsönös növekedésből.

Az AI és a Web3 eszközök kombinálására irányuló ambiciózus tervekkel a BlastUP célja, hogy egy igazán jutalmazó és biztonságos környezetet hozzon létre a DApps zökkenőmentes indításaihoz.

A BlastUP emelkedőben van, és a kripto startupokat táplálja a közösséget előtérbe helyező hangulattal és az innovációval a középpontjában. Hamarosan a Blast-ökoszisztéma központjává válik, nagy tervekkel 2026-ig.

A BlastUP fel fogja rázni a kripto világot, szóval szállj be, mielőtt ez a rakétahordozó nélküled száll fel!

>> Cselekedj gyorsan! A BlastUP tokenek készlete korlátozott – biztosítsd a helyed a BlastUP indulásán! <<

Optimism árelemzés: Rugalmasság és potenciális növekedés

Az Optimism jelenlegi árfolyama 3,80 dolláron áll, ami az elmúlt hónap során bekövetkezett 6,92%-os csökkenés ellenére is rugalmasságot mutat.

Az elmúlt hat hónapban 176,83%-os figyelemre méltó emelkedést ért el, ami a növekvő érdeklődést és elfogadottságot mutatja.

A legközelebbi ellenállás 4,32 dollárnál van, ennek átlépése a 4,95 dolláros második ellenállás felé ösztönözhet, amely közel van a 4,86 dolláros történelmi csúcshoz.

A stabil 100 napos mozgó átlaga 3,51 dollár, ami stabil emelkedő tendenciára utal.

Ha az Optimism fenntartja lendületét, a hosszabb távú kilátások fényesnek tűnnek, ami elősegíti a hitet abban, hogy idővel új csúcsokat érhet el.

Rövid távon az Optimism jelentős támaszszintekkel néz szembe a 2,95 és a 2,20 dolláros szinteken, a 10 napos mozgóátlag pedig enyhén csökken, 3,58 dollárig.

E számok a lehetséges lefelé irányuló kihívásokra utalnak, amelyek során az árfolyam tesztelheti a támaszszinteket, ha egy lefelé irányuló trend bekövetkezik.

A legutóbbi számadatok gondos megfigyelést igényelnek, mivel mind a támaszszintek, mind a mozgóátlagok kulcsfontosságú tényezőként fognak működni az érme azonnali stabilitása szempontjából.

A szélesebb piaci hangulat és az Optimism-el kapcsolatos konkrét hírek szintén alapvető fontosságúak lesznek a további út alakításában, ami éberséget igényel a befektetőktől.

A Polygon ígéretes növekedést mutat, cél az 1,27 dolláros árfolyam.

A Polygon legutóbbi növekedése egyhavi 4,31%-os növekedést és erőteljes, 93,37%-os hathavi emelkedést mutat.

Mivel a jelenlegi árfolyam 1,06 dollár, az eddigi legmagasabb árfolyam pedig elérte a 3 dollárt, van hely az emelkedésre.

Ha a trend folytatódik, rövid távon nem túl távoli az 1,13 dolláros közvetlen ellenállás elérése.

A következő célpont az 1,27 dolláros második ellenállási szint lenne. Tekintettel arra, hogy a 10 napos átlag kissé a jelenlegi árfolyam felett van, ez megerősíti a további emelkedés lehetőségét.

Ne feledjük azonban, hogy vannak természetes piaci ciklusok, és rövid távú visszahúzódások is előfordulhatnak, amelyek potenciálisan 0,82 dollárnál és talán 0,63 dollárnál találhatnak támaszt, ha mélyebb korrekcióra kerül sor.

Hosszú távon a jelentős féléves fejlődés erős alapokra utal.

A 100 napos átlag 0,92 dolláron áll, ami a korábbiaknál magasabb szinteken történő folyamatos támaszt jelez, ami megerősíti a befektetői bizalmat.

A hosszú távú előrejelzéseknek figyelembe kell vennünk, hogy az eddigi csúcs túllépése egy pszichológiai korlát, amelyhez jelentős lendületre lesz szükség.

Noha az adatok általánosságban felfelé ívelő pályára utalnak, a hosszú távú befektetőknek fel kell készülniük az ingadozásokra, ahogy a piaci dinamika lejátszódik, és mindig figyelembe kell venniük az árváltozásokat befolyásoló előre nem látható események lehetőségét.

Mantle növekedése: Lehetőségek és kockázatok

Látva a Mantle egyhavi 12,94%-os növekedését és jelentős, 107,05%-os hathavi emelkedését, a jövője bizakodásra ad okot.

Ha tovább töri az 1,08 dolláros szintet, és az 1,27 dolláros szintet célozza meg, akkor a lendület felfelé vihet minket, és az eddigi legmagasabb értékkel kacérkodhat.

A gyorsan változó piacon azonban a múltbeli sikerek nem garantálják a jövőbeli nyereséget, és a befektetők bizalmának fenntartásához kulcsfontosságú, hogy a 0,82 dolláros szint felett maradjon.

Ha a tendenciák megfordulnak, akkor a 0,63 dolláros biztonsági háló felé csúszhatunk, vagy akár a stabilabb 0,37 dolláros padlót is tesztelhetjük.

Hosszútávon a 0,73 dolláros átlag felett való maradás kulcsfontosságú, ellenkező esetben rázós menetre készülhetünk.

Egyensúlyozzuk ki az optimizmust az óvatossággal, és figyeljük a 0,85 dolláros rövid távú átlagot, mint a stabilitás azonnali jelét vagy a közelgő visszaesés figyelmeztető jelét.

Következtetés

Végezetül, a Layer-2 megoldások iránti növekvő érdeklődés a kriptoközösség innováció és hatékonyság iránti lankadatlan törekvését bizonyítja.

Míg más érmék, mint az Optimism, a Polygon és a Mantle Token ígéretesnek mutatkoznak a közelmúltbeli teljesítményükkel és növekedési kilátásaikkal, ezek együttesen egy áttörésekkel teli jövőt sejtetnek, bár azzal a tudattal, hogy mindegyik a saját kockázatait és lehetőségeit hordozza.

E pályázók közül a BlastUP nemcsak a feltűnő előértékesítési sikere miatt emelkedik ki, hanem azért is, mert megtestesíti a Blast ökoszisztéma lényegét – egy olyan szimbiózist, amely társainál nagyobb potenciált jelenthet.

A Web3 és a mesterséges intelligencia stratégiai integrációja, egy gazdag jutalmazási rendszerrel és egy robusztus, ambiciózus ütemtervvel összekapcsolva, bizonyítja, hogy a megfigyelők és a befektetők miért tartják a BlastUP-ot kivételes projektnek, amely a kriptoszférában figyelemre méltó felemelkedésre képes.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!