A Binance bejelentette a XRPUP és XRPDOWN tőkeáttételes tokenek törlését

-

A Binance bejelentette az XRPUP és XRPDOWN tőkeáttételes tokenek július 25-i törlését.

Ez a döntés az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) által a Binance és a Ripple Labs ellen indított jogi eljárás következtében született, amely szerint be nem jegyzett értékpapírokat értékesítettek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A zökkenőmentes átmenet biztosítása érdekében a Binance arra kéri a felhasználókat, hogy a tőzsdéről való törlés időpontja előtt váltsák be tokenjeiket a wallet funkció segítségével.

A tőkeáttételes tokenekért cserébe a Binance a Tether USDT stablecoinjával egyenértékű mennyiséget biztosít az érintett felhasználóknak.

A tőkeáttételes tokenek népszerűek voltak azon befektetők körében, akik növelni akarták a kitettségüket bizonyos kriptovalutákban, például az XRP-ben.

Ezeket a tokeneket úgy tervezték, hogy egy kifinomult algoritmus segítségével a tőkeáttétel dinamikus beállításával kövessék az alapul szolgáló kriptopénz árfolyamának mozgását.

Az XRPUP és XRPDOWN törlése nem az első lépés a Binance részéről idén.

Május 26-án a tőzsde 21 spot kereskedési párt távolított el a kereskedés alól.

A változás által érintett nevezetes kriptovaluták közé tartozott az Avalanche (AVAX), Axie Infinity (AXS), Polkadot (DOT), Fantom (FTM), Chainlink (LINK), Sandbox (SAND) és Shiba Inu (SHIB).

Bár a Binance biztosítja a felhasználókat, hogy továbbra is kereskedhetnek ezekkel az eszközökkel különböző párokkal, a tőzsdéről való törlésre vonatkozó döntést az tette szükségessé, hogy a tőzsde elveszítette az AUD be- és kifizetési banki partnerét. Következésképpen az ügyfelek nem tudták használni a PayID fizetési lehetőséget.

A módosítások ellenére a Binance továbbra is elkötelezett amellett, hogy zökkenőmentes kereskedési élményt nyújtson a felhasználók számára.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A tőzsde hangsúlyozza, hogy a felhasználók továbbra is kereskedhetnek az érintett eszközökkel, habár alternatív párokkal.

A Binance elkötelezettsége a felhasználóbarát platform fenntartása iránt késztette ezeket a proaktív intézkedéseket a kereskedési lehetőségek változásainak hatásainak enyhítésére.


Olvastad már? A Bitcoin csalódást okoz a kereskedőknek a CPI-adatokat követően

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!